Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-10-19 Pokaź dziś

06:00

Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Londyn - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 35min.

Rachel z nostalgią wspomina dzieciństwo w Londynie - odwiedza zatem „lodowe laboratorium" i piecze ulubione rodzinne ciasto: strudel. 3/10

Reżyseria: Will Knott

Obsada: Rachel Khoo

06:35

Graham Norton Show - Seria 20, odc. 10 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Graham Norton zaprasza do swojego programu gwiazdy showbiznesu. Tym razem odwiedzą go Carrie Fisher, Grayson Perry, Sandi Toksvig and Nadiya Hussain. 10/20

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Carrie Fisher , Grayson Perry , Sandi Toksvig , Nadiya Hussain , Carrie Fisher , Grayson Perry , Sandi Toksvig , Nadiya Hussain , Carrie Fisher , Grayson Perry , Sandi Toksvig , Nadiya Hussain , Carrie Fisher , Grayson Perry , Sandi Toksvig , Nadiya Hussain

07:35

Kuchnia Toskanii - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

( Australia 2016 ) Czas: 35min.

Prowadząca program Michela Chiappa odwiedza toskańskie restauracje, lokalne targi i dostawców mięsa. 5/10

Reżyseria: Sarah Myland

08:10

Kuchnia Toskanii - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

( Australia 2016 ) Czas: 35min.

Michela Chiappa odwiedza miejsce, w którym uprawia się czerwoną cebulę. Przygotowuje też rozpływającą się w ustach panzanellę - toskańską sałatkę. 6/10

Reżyseria: Sarah Myland

08:45

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 14 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Gwiazdy podają lunch w L'Anima i przygotowują swoje popisowe dania, a po powrocie do kuchni programu Masterchef prezentują swoje umiejętności. 14/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

09:45

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 26, odc. 8 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 65min.

W drugiej części odcinka specjalnego Nick i ekipa remontowa kontynuują realizację swojego najbardziej ambitnego projektu - odbudowę zniszczonych domów na mieszkania dla weteranów. 8/9

10:50

Nie mówcie pannie młodej - Seria 7, odc. 4 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK ) Czas: 65min.

Didżej Louis planuje imprezę życia: chce urządzić w Londynie zabawę rodem z Ibizy. Jego narzeczona, Zindzi, wolałaby elegancki ślub na wsi.

11:55

10 lat mniej - Carole Ward Godziny emisji

Moda i uroda ( UK ) Czas: 60min.

Niektóre panie wymagają wiele zachodu, inne nie zawracają sobie głowy wyglądem. No, jest jeszcze Carole Ward, babcia, która w ogóle o siebie nie dba. 7/20

12:55

Zapraszam do stołu - Seria 10, odc. 5 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 120min.

Ostatnie przyjęcie w tej konkurencji. Jego gospodarz postanowił zaserwować pieczonego gołębia. Czy takie danie zapewni zwycięstwo?

14:55

Nabici w butelkę: czym myjemy włosy? Godziny emisji

Czas: 60min.

Na etykietach kosmetyków do pielęgnacji włosów znajdziemy kuszące obietnice. Nasi naukowcy sprawdzą, czy mają one pokrycie i co naprawdę kryje się w butelkach.

Reżyseria: Milla Harrison-Hansley , Alicky Sussman

15:55

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 31 Godziny emisji

Czas: 60min.

Eksperci do spraw rynku nieruchomości szukają rezydencji ulokowanych w urokliwych zakątkach świata. Tym razem doradzają bizneswoman Karen, która marzy o wakacyjnym domu w alpejskim Chamonix. Córka namawia ją jednak na dom w Londynie.

16:55

Domy marzeń - nad morzem - seria 4, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( UK 2009 ) Czas: 60min.

Wiele osób marzy, by mieszkać nad morzem. Jenni Falconer pomaga ludziom kupującym domy zrealizować marzenia - w różnych nadmorskich miejscowościach.

17:55

Czekoladomania - Seria 7, odc. 9 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2015 ) Czas: 30min.

Zbliża się Boże Narodzenie. Atmosfera jest dość nerwowa, bo Christine żąda, aby świąteczna dekoracja wystawy sklepu była wspanialsza niż kiedykolwiek. 9/12

Reżyseria: Megan Gerrie

Obsada: Stephen Tompkinson

18:25

Czekoladomania - Seria 7, odc. 10 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2015 ) Czas: 30min.

Zespół chce uczcić odwagę i poświęcenie pracowników służb ratunkowych. W jaki sposób? Oczywiście tworząc wyjątkowe torty. 10/12

Reżyseria: Megan Gerrie

Obsada: Stephen Tompkinson

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 6, odc. 5 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Chaand otrzymuje od nieznajomych pięć zaproszeń na kolację. Na podstawie zaproponowanego przez nie menu wybiera trzy kobiety, z którymi spotka się podczas kulinarnej randki w ciemno. 5/26

Reżyseria: Mark OBrien

19:55

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 43 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

20:55

Kreatywni cukiernicy - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2017 ) Czas: 30min.

Prezentacja niezwykle pomysłowych popisów cukierniczych. W odcinku m.in. 5-poziomowy, przeczący prawom grawitacji tort zawieszony do góry nogami niczym żyrandol oraz słodkie cacko z Wallacem i Gromitem, którego wykonanie zajęło... 400 godzin. 1/16

Reżyseria: Charlotte Smith

21:25

Kreatywni cukiernicy - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( 2017 ) Czas: 30min.

Prezentacja niezwykle pomysłowych popisów cukierniczych. Phil i Christine realizują wyjątkowe zamówienie: 1,5-metrowy cytrynowy tort o kształcie ryby, pokryty 7 kilogramami masy lukrowej. 2/16

21:55

Wstydliwe przypadłości - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

Czas: 30min.

Zespół lekarzy specjalistów doradza pacjentom z krępującymi przypadłościami. W tym odcinku m.in. Neil, któremu trądzik całkiem zniszczył poczucie własnej wartości, oraz John z wrzodem na nodze.

22:25

Wstydliwe przypadłości - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

Czas: 30min.

Zespół lekarzy specjalistów doradza pacjentom z krępującymi przypadłościami. W tym odcinku m.in. Jeff, który stracił pewność siebie przez wrastające włosy na twarzy, oraz zakłopotana rumieńcem Susan.

22:55

Wstydliwe choroby: dzieci - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 60min.

Powodem zmartwień mamy 6-miesięcznego syna jest jego niekształtna główka. Doktor Christian zaleca noszenie specjalnego kasku, który uformuje miękką czaszkę chłopca. 3/4

23:55

Nabici w butelkę: czym myjemy włosy? Godziny emisji

Czas: 60min.

Na etykietach kosmetyków do pielęgnacji włosów znajdziemy kuszące obietnice. Nasi naukowcy sprawdzą, czy mają one pokrycie i co naprawdę kryje się w butelkach.

Reżyseria: Milla Harrison-Hansley , Alicky Sussman

00:55

Wstydliwe choroby: dzieci - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 65min.

Lekarze z zespołu doktora Jessena pomagają dzieciom z krępującymi dolegliwościami. 5-letnia Kelsey wypróżnia się tylko raz na dwanaście dni. Doktor Christian odsyła ją do pediatry, który pomoże przezwyciężyć ten lęk. 4/4

02:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 26, odc. 7 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 65min.

Nick Knowles z ekipą realizuje w Manchesterze swój najbardziej ambitny projekt. Tym razem mają dwóch królewskich pomocników. Część 1. 7/9

03:05

Graham Norton Show - Seria 20, odc. 10 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2017 ) Czas: 45min.

Graham Norton zaprasza do swojego programu gwiazdy showbiznesu. Tym razem odwiedzą go Carrie Fisher, Grayson Perry, Sandi Toksvig and Nadiya Hussain. 10/20

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Carrie Fisher , Grayson Perry , Sandi Toksvig , Nadiya Hussain , Carrie Fisher , Grayson Perry , Sandi Toksvig , Nadiya Hussain , Carrie Fisher , Grayson Perry , Sandi Toksvig , Nadiya Hussain , Carrie Fisher , Grayson Perry , Sandi Toksvig , Nadiya Hussain

03:50

Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Londyn - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 25min.

Rachel z nostalgią wspomina dzieciństwo w Londynie - odwiedza zatem „lodowe laboratorium" i piecze ulubione rodzinne ciasto: strudel. 3/10

Reżyseria: Will Knott

Obsada: Rachel Khoo

04:15

Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Londyn - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 25min.

Rachel odwiedza londyńskie fast-foody; przygotowuje tarteletki z jagodami i lukrem z kremowego twarożku oraz cheeseburgery z kalafiorem. 4/10

Reżyseria: Will Knott

Obsada: Rachel Khoo

04:40

Kuchnia Toskanii - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

( Australia 2016 ) Czas: 30min.

Prowadząca program Michela Chiappa odwiedza toskańskie restauracje, lokalne targi i dostawców mięsa. 5/10

Reżyseria: Sarah Myland

05:10

Kuchnia Toskanii - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

( Australia 2016 ) Czas: 25min.

Michela Chiappa odwiedza miejsce, w którym uprawia się czerwoną cebulę. Przygotowuje też rozpływającą się w ustach panzanellę - toskańską sałatkę. 6/10

Reżyseria: Sarah Myland

05:35

Kuchnia Billa: Notting Hill - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2013 ) Czas: 25min.

Bill piecze kiełbaski, robi tażin z ryb oraz chiński makaron. 5/10

Reżyseria: Dominic Cyriax

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info