Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-10-23 Pokaź dziś

06:00

Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Londyn - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 35min.

Londyńczycy kochają tradycję, a Rachel to docenia: przygotowuje własną wersję tradycyjnego brytyjskiego śniadania na ciepło i bardzo prostą pieczeń. 7/10

Reżyseria: Will Knott

Obsada: Rachel Khoo

06:35

Graham Norton Show - Seria 20, odc. 12 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Graham Norton rozmawia z gwiazdami showbiznesu. Tym razem jego gośćmi są Will Smith, Helen Mirren, Naomie Harris, Martin Freeman oraz Katie Melua. 12/20

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Will Smith , Helen Mirren , Naomie Harris , Martin Freeman , Katie Melua

07:35

Kuchnia Toskanii - Seria 1, odc. 9 Godziny emisji

( Australia 2016 ) Czas: 30min.

Michela opowiada o aperitivo, włoskim obyczaju popijania napojów (także alkoholowych) i spożywaniu przekąsek przed posiłkiem. 9/10

Reżyseria: Sarah Myland

08:05

Kuchnia Toskanii - Seria 1, odc. 10 Godziny emisji

( Australia 2016 ) Czas: 35min.

Prowadząca program Michela Chiappa podróżuje po Toskanii i delektuje się tamtejszymi smakołykami. 10/10

Reżyseria: Sarah Myland

08:40

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 16 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Dziennikarka Kirsty Wark, historyczka Ruth Goodman i były kapitan drużyny Anglii w rugby, Phil Vickery, zaczynają przygodę w programie Masterchef. 16/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

09:40

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 27, odc. 1 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 65min.

Nick i jego ekipa remontowa pomagają przebudować dom pary z Birmingham. Ich dzieci, bliźnięta, mają problemy z chodzeniem i mówieniem, gdyż cierpią z powodu ogólnego opóźnienia rozwoju.

10:45

Nie mówcie pannie młodej - Seria 7, odc. 6 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK ) Czas: 65min.

Lloyd, miłośnik treningu, planuje ślub w siłowni Muscle Beach. Jego narzeczona, Victoria, wolałaby skromną uroczystość na angielskiej prowincji.

11:50

Puszyści kontra szczupli - seria 2, odc. 8 Godziny emisji

Dokument ( UK ) Czas: 60min.

Cykl, w którym obżartuch i niejadek zamieniają się dietami na pięć dni. Uczą się w ten sposób, jak jeść zdrowiej.

12:50

Kuchenne koszmary USA - Seria 6, odc. 5 Godziny emisji

Dokument ( USA ) Czas: 60min.

Gordon odwiedza restaurację Barefoot Bob's w Hull w stanie Massachusetts. Jej właścicielami są małżonkowie Mark i Lisa. 5/16

13:50

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 42 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

14:50

Nie mówcie pannie młodej - Seria 7, odc. 7 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK ) Czas: 65min.

Perry, miłośnik muzyki, planuje dla swojej hipisującej narzeczonej, Lauren, ślub w stylu wielkiego koncertu. Czy uda im się zgrać?

15:55

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 33 Godziny emisji

Czas: 60min.

Eksperci do spraw rynku nieruchomości szukają domów w pięknych zakątkach świata. W tym odcinku Sheila. Całe życie mieszka w tym samym domu, do którego mąż Fred wprowadził się po ślubie, 40 lat temu. Czy zdecydują się na kupno domu we Francji?

16:55

Architektura otwarta - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Architekt Zac Monro przebudowuje mały budynek dawnej rady z lat 70. Jego właściciele potrzebują większego salonu, który chcą otworzyć na ogród za pomocą szklanych przesuwnych ścian. Powstaje także biuro w ogrodzie oraz nowa kuchnia. 3/7

Reżyseria: Nicki Stoker

17:55

Kuchenne koszmary USA - Seria 6, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( USA ) Czas: 60min.

Gordon jedzie do Wilkinsburg w Pensylwanii. Jean Gould od dwunastu lat prowadzi tu Ms. Jean's Southern Cuisine - dziś jej restauracja ma problemy. 4/16

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 6, odc. 7 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Sam otrzymuje od nieznajomych pięć zaproszeń na kolację. Na podstawie zaproponowanego przez nie menu wybiera trzy kobiety, z którymi spotka się podczas kulinarnej randki w ciemno. 7/26

Reżyseria: Mark OBrien

19:55

Zapraszam do stołu - Seria 10, odc. 7 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 120min.

Melissa, gospodyni drugiego spotkania w konkurencji, chciałaby przyćmić sukces poprzedniczki. Postanawia zaprezentować gościom tradycyjny szkocki taniec w wykonaniu trzech małych dziewczynek.

21:55

Wstydliwe choroby: dzieci - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 60min.

Lekarze z zespołu doktora Jessena pomagają dzieciom z krępującymi dolegliwościami. 5-letnia Kelsey wypróżnia się tylko raz na dwanaście dni. Doktor Christian odsyła ją do pediatry, który pomoże przezwyciężyć ten lęk. 4/4

22:55

Wstydliwe choroby: seniorzy Godziny emisji

Czas: 60min.

Dr Christian Jessen i dr Pixie McKenna doradzają pacjentom i analizują kłopotliwe dolegliwości dotykające nas z wiekiem. Są to m.in.: dysfunkcje seksualne, nietrzymanie moczu czy stopniowa utrata słuchu.

23:55

Mój niezwykły bliźniak Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Adam i Neil Pearson urodzili się jako bliźniaki jednojajowe. Teraz wyglądają jednak zupełnie różnie. Obaj cierpią na rzadką i nieprzewidywalną w skutkach chorobę genetyczną - nerwiakowłókniakowatość

Reżyseria: James Newton

00:55

Wstydliwe choroby: nastolatki - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Czas: 60min.

Lekarze z zespołu doktora Jessena przyjeżdżają do popularnego kurortu na Majorce. To mekka imprezującej młodzieży i miejsce wielu ekscesów. Lekarze przestrzegają przed przykrymi i długotrwałymi konsekwencjami swobody seksualnej.

01:55

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 26, odc. 9 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 65min.

Richard i Jude poznali się w pracy w policji. Życie biegło spokojnie, do dnia, w którym Richard doznał udaru mózgu oraz paraliżu.  9/9

03:00

Graham Norton Show - Seria 20, odc. 12 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2017 ) Czas: 50min.

Graham Norton rozmawia z gwiazdami showbiznesu. Tym razem jego gośćmi są Will Smith, Helen Mirren, Naomie Harris, Martin Freeman oraz Katie Melua. 12/20

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Will Smith , Helen Mirren , Naomie Harris , Martin Freeman , Katie Melua

03:50

Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Londyn - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 25min.

Londyńczycy kochają tradycję, a Rachel to docenia: przygotowuje własną wersję tradycyjnego brytyjskiego śniadania na ciepło i bardzo prostą pieczeń. 7/10

Reżyseria: Will Knott

Obsada: Rachel Khoo

04:15

Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Londyn - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 25min.

W tym odcinku - wszystko o jedzeniu w drodze. Rachel odwiedza nietypową, klubową restaurację w starym wagonie metra i gotuje posiłek dla taksówkarzy. 8/10

Reżyseria: Will Knott

Obsada: Rachel Khoo

04:40

Kuchnia Toskanii - Seria 1, odc. 9 Godziny emisji

( Australia 2016 ) Czas: 25min.

Michela opowiada o aperitivo, włoskim obyczaju popijania napojów (także alkoholowych) i spożywaniu przekąsek przed posiłkiem. 9/10

Reżyseria: Sarah Myland

05:05

Kuchnia Toskanii - Seria 1, odc. 10 Godziny emisji

( Australia 2016 ) Czas: 30min.

Prowadząca program Michela Chiappa podróżuje po Toskanii i delektuje się tamtejszymi smakołykami. 10/10

Reżyseria: Sarah Myland

05:35

Kuchnia Billa: Notting Hill - Seria 1, odc. 9 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2013 ) Czas: 25min.

Bill gotuje turecką potrawę gozeleme, meksykańskie rybne tacos oraz schab z grilla z chrupką sałatą. 9/10

Reżyseria: Dominic Cyriax

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info