Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-10-25 Pokaż dziś

06:00

Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Miasta świata - Seria 2, odc. 1

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 35min.

Rachel zanurza się w tętniący życiem Stambuł - od magicznego Krytego Bazaru, po nowoczesne dzielnice, gdzie rodzi się zupełnie nowa turecka kuchnia. 1/10

Reżyseria: Will Knott

Obsada: Rachel Khoo

Godziny emisji Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Miasta świata

06:35

Graham Norton Show - Seria 20, odc. 14

Program rozrywkowy ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Graham Norton rozmawia z gwiazdami show-biznesu. Tym razem wśród jego gości są: Ryan Gosling, Emma Stone, Ben Affleck, Sienna Miller oraz Gregory Porter. 14/20

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Ryan Gosling , Emma Stone , Ben Affleck , Sienna Miller , Gregory Porter

Godziny emisji Graham Norton Show

07:35

Wiejska kuchnia Nigela i Adama - Seria 1, odc. 2

( 2013 ) Czas: 65min.

Nigel i Adam analizują zjawisko zaniku sezonowości produktów spożywczych. Proponują powrót do naturalnego cyklu natury — poczynając od jagnięciny.

Godziny emisji Wiejska kuchnia Nigela i Adama

08:40

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 18

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 55min.

Uczestnicy realizują przepis Johna Torode, a potem gotują dwudaniowy posiłek własnego pomysłu. Pod koniec odcinka jeden z uczestników opuści program. 18/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

Godziny emisji Masterchef: Gwiazdy

09:35

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 27, odc. 3

( 2016 ) Czas: 65min.

Nick i jego ekipa remontowa pomagają 17-letniemu Joe zaadaptować dom do jego potrzeb. Joe jest niepełnosprawnym sportowcem, który chce być samodzielny w swoim domu.

Godziny emisji Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa

10:40

Nie mówcie pannie młodej - Seria 7, odc. 8

Program rozrywkowy ( UK ) Czas: 65min.

Rory planuje dla swojej narzeczonej ślub i wesele na irlandzkiej plaży. Ale Rhiana jest walijską patriotką, a przy tym woli tradycyjne rozwiązania...

Godziny emisji Nie mówcie pannie młodej

11:45

Puszyści kontra szczupli - seria 2, odc. 10

Dokument ( UK ) Czas: 60min.

Cykl, w którym obżartuch i niejadek zamieniają się dietami na pięć dni. Uczą się w ten sposób, jak jeść zdrowiej.

Godziny emisji Puszyści kontra szczupli

12:45

Kreatywni cukiernicy - Seria 1, odc. 1

( 2017 ) Czas: 30min.

Prezentacja niezwykle pomysłowych popisów cukierniczych. W odcinku m.in. 5-poziomowy, przeczący prawom grawitacji tort zawieszony do góry nogami niczym żyrandol oraz słodkie cacko z Wallacem i Gromitem, którego wykonanie zajęło... 400 godzin. 1/16

Reżyseria: Charlotte Smith

Godziny emisji Kreatywni cukiernicy

13:15

Kreatywni cukiernicy - Seria 1, odc. 2

( 2017 ) Czas: 35min.

Prezentacja niezwykle pomysłowych popisów cukierniczych. Phil i Christine realizują wyjątkowe zamówienie: 1,5-metrowy cytrynowy tort o kształcie ryby, pokryty 7 kilogramami masy lukrowej. 2/16

Godziny emisji Kreatywni cukiernicy

13:50

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 44

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

Godziny emisji Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani

14:50

Nie mówcie pannie młodej - Seria 7, odc. 9

Program rozrywkowy ( UK ) Czas: 65min.

Zawodowy bokser, Ahmet, chce urządzić wesele w stylu sportowym. Jego narzeczona, Daina, czerpie inspiracje ze stylu Beyoncé i lubi błyskotki.

Godziny emisji Nie mówcie pannie młodej

15:55

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 35

Czas: 60min.

Eksperci do spraw rynku nieruchomości szukają rezydencji w urokliwych zakątkach świata. Tym razem po poradę zgłaszają się Kimm i Tony, którzy niedługo przejdą na emeryturę. Kimm ma ochotę doświadczyć francuskiego stylu życia, ale Tony zastanawia się nad dobrze mu znanym Shropshire w Anglii.

Godziny emisji Dom w słońcu

16:55

Domy marzeń - nad morzem - seria 4, odc. 6

Dokument ( UK 2009 ) Czas: 60min.

Wiele osób marzy o życiu na wybrzeżu, o tym, by budzić się w domu z widokiem na morze. Jenni Falconer pomaga im spełnić te marzenia.

Godziny emisji Domy marzeń - nad morzem

17:55

Kreatywni cukiernicy - Seria 1, odc. 3

( 2017 ) Czas: 30min.

Prezentacja niezwykle pomysłowych popisów cukierniczych. Eloise przygotowuje wysoki, baśinowy tort dla maleństwa, Michelle - miniaturowy pociąg parowy, a Karisha - pięciopiętrowy tort weselny zdobiony setkami jadalnych mrożonych kwiatów. 3/16

Godziny emisji Kreatywni cukiernicy

18:25

Kreatywni cukiernicy - Seria 1, odc. 4

( 2017 ) Czas: 30min.

Prezentacja niezwykle pomysłowych popisów cukierniczych. W odcinku m.in. zamówiony przez wydawnictwo tort w kształcie tomów książek w skórzanych okładkach ze złotymi napisami oraz uroczy tort w kształcie kucyka szetlandzkiego. 4/16

Godziny emisji Kreatywni cukiernicy

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 6, odc. 9

Kulinarno ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Jake otrzymuje od nieznajomych pięć zaproszeń na kolację. Na podstawie zaproponowanego przez nie menu wybiera trzy kobiety, z którymi spotka się podczas kulinarnej randki w ciemno. 9/26

Reżyseria: Marcus English

Godziny emisji Kolacja dla dwojga

19:55

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 45

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

Godziny emisji Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani

20:55

Jak mądrze schudnąć? - Seria 2, odc. 1

Czas: 60min.

Doktor Xand van Tulleken i dietetyk Hala El-Shafie pomagają ochotnikom znaleźć odpowiedni sposób na odchudzanie. Ponadto Xand sprawdza, czy ekstremalne temperatury mogą przyspieszać utratę wagi. 1/6

Godziny emisji Jak mądrze schudnąć

21:55

W zdrowym ciele zdrowy duch - Seria 1, odc. 2

( 2016 ) Czas: 60min.

James jest chorobliwie otyły, nawet chodzenie sprawia mu trudności. Prowadząca program, Davina Mccall namawia go do zrzucenia 92 kg. Proponuje mu treningi jazdy konnej i start w roli dżokeja na lokalnych wyścigach. 2/4

Godziny emisji W zdrowym ciele zdrowy duch

22:55

Wstydliwe choroby: nastolatki - Seria 1, odc. 2

Czas: 60min.

Lekarze z zespołu doktora Jessena przyjeżdżają na plażowy festiwal T4, na którym co roku bawią się tysiące nastolatków. Rozmawiają z młodzieżą o, nie zawsze przyjemnych, zmianach zachodzących w ciele podczas okresu dojrzewania.

Godziny emisji Wstydliwe choroby: nastolatki

23:55

10 lat mniej - Sioban Wirdman

Moda i uroda ( UK ) Czas: 60min.

Pytanie o to, ile ma wnucząt sprawiło, że 37-letnia Siobhan Wirdman postanowiła o siebie zadbać. 8/20

Godziny emisji 10 lat mniej

00:55

Wstydliwe choroby: nastolatki - Seria 1, odc. 3

Czas: 60min.

Lekarze z zespołu doktora Jessena wybierają się do Newquay, najsłynniejszego ośrodka surfingu na Wyspach Brytyjskich, który przyciąga setki nastoletnich chłopców. Omawiają problemy związane ze zmianami w ciele pod wpływem buzującego testosteronu.

Godziny emisji Wstydliwe choroby: nastolatki

01:55

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 27, odc. 2

( 2016 ) Czas: 60min.

Nick i jego ekipa remontowa pomagają strażakowi Joe i jego 7-letniej córce, którzy musieli przenieść się do przyczepy na podwórku, gdy powódź zniszczyła ich dom.

Godziny emisji Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa

02:55

Graham Norton Show - Seria 20, odc. 14

Program rozrywkowy ( UK 2017 ) Czas: 50min.

Graham Norton rozmawia z gwiazdami show-biznesu. Tym razem wśród jego gości są: Ryan Gosling, Emma Stone, Ben Affleck, Sienna Miller oraz Gregory Porter. 14/20

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Ryan Gosling , Emma Stone , Ben Affleck , Sienna Miller , Gregory Porter

Godziny emisji Graham Norton Show

03:45

Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Miasta świata - Seria 2, odc. 1

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 25min.

Rachel zanurza się w tętniący życiem Stambuł - od magicznego Krytego Bazaru, po nowoczesne dzielnice, gdzie rodzi się zupełnie nowa turecka kuchnia. 1/10

Reżyseria: Will Knott

Obsada: Rachel Khoo

Godziny emisji Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Miasta świata

04:10

Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Miasta świata - Seria 2, odc. 2

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 30min.

Na pięknym Wybrzeżu Amalfitańskim Rachel gotuje domowy obiad w restauracji na klifie i odkrywa sekrety kilku pysznych dań. 2/10

Reżyseria: Will Knott

Obsada: Rachel Khoo

Godziny emisji Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Miasta świata

04:40

Wiejska kuchnia Nigela i Adama - Seria 1, odc. 2

( 2013 ) Czas: 55min.

Nigel i Adam analizują zjawisko zaniku sezonowości produktów spożywczych. Proponują powrót do naturalnego cyklu natury — poczynając od jagnięciny.

Godziny emisji Wiejska kuchnia Nigela i Adama

05:35

Kuchnia Billa: Notting Hill - Seria 1, odc. 10

Kulinarno ( UK 2013 ) Czas: 25min.

Bill piecze kurczaka w papryce i kminku, robi prowansalską pissaladerie i tajską sałatkę z wołowiną. 10/10

Reżyseria: Dominic Cyriax

Godziny emisji Kuchnia Billa: Notting Hill

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info