Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2018-01-21 Pokaż dziś

06:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 3

( 2014 ) Czas: 60min.

Ekipa pomaga dokończyć remont domu rodzinie opiekującej się synem z rozszczepem kręgosłupa. 3/25

Reżyseria: Simon Brown

Godziny emisji Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa

07:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 3

( 2014 ) Czas: 60min.

Tym razem Pogotowie Remontowe pomaga zaadaptować dom na potrzeby rodziny z dzieckiem chorującym na dystrofię mięśniową Duchenne'a. 4/25

Reżyseria: Ben Rowland

Godziny emisji Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa

08:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 4

( 2014 ) Czas: 60min.

Nick z ekipą wyruszają do Warrington, aby pomóc częściowo sparaliżowanemu elektrykowi. 5/25

Godziny emisji Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa

09:00

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 13

Dokument Czas: 60min.

Para Brytyjczyków zdecydowała się zamienić miejsce zamieszkania z ojczystego Chelmsford na francuskie Charente. Tymczasem otwarta w Hiszpanii nowa knajpa z owocami morza zaczyna zdobywać uznanie klientów. 13/25

Godziny emisji Nowy kraj, nowe życie

10:00

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 14

Dokument Czas: 60min.

Perypetie Brytyjczyków, którzy zamieszkali zagranicą. Lokalna usterka uniemożliwia prowadzenie restauracji z owocami morza w samym środku sezonu. Właściciele pubu w Hiszpanii też mają problemy. 14/25

Godziny emisji Nowy kraj, nowe życie

11:00

Kreatywni cukiernicy - Seria 1, odc. 11

( 2017 ) Czas: 30min.

Eloise przygotowuje tort w kształcie Statuy Wolności. Tymczasem Tracey ma za zadanie zrobić urodzinowy tort niespodziankę z czekoladowymi figurkami przedstawiającymi ważne miejsca z dzieciństwa jubilatki. 11/16

Reżyseria: Andre Holzinger , Leanne Rene , Scott Chalmers

Godziny emisji Kreatywni cukiernicy

11:30

Kreatywni cukiernicy - Seria 1, odc. 12

( 2017 ) Czas: 30min.

Na 30. urodziny przyjaciółki Molly przygotowuje tort przypominający jej dwa ukochane koty. Tymczasem Tracey i jej asystentka pracują nad tortem ślubnym dekorowanym obrazkami z 12-letniego związku państwa młodych. 12/16

Reżyseria: Andre Holzinger , Leanne Rene , Scott Chalmers

Godziny emisji Kreatywni cukiernicy

12:00

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 9, odc. 11

( UK ) Czas: 120min.

Kucharze-amatorzy starają się zaimponować sobie nawzajem: każdy z nich przygotowuje przyjęcie, mając nadzieję na nagrodę pieniężną.

Godziny emisji Zapraszam do stołu: Wielka porcja

14:00

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 10

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie. Który z trzech duetów zachwyci gości i zasłuży na wygraną?

Reżyseria: Edward Sunderland

Godziny emisji Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani

15:00

Moje dzieci jedzą śmieci

Dokument Czas: 60min.

Program dokumentalny śledzący codzienne życie trzech rodzin, ich problemy z dietą i podejście do problemu otyłości.

Godziny emisji Moje dzieci jedzą śmieci

16:00

Sezon 2 - Seria 2, odc. 2

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Drugi etap rywalizacji zawodowych cukierników. Tym razem zespoły przygotowują wystawne torty weselne, a ocenią je mistrzowie cukiernictwa - Benoit Blin oraz Cherish Finden. 2/9

Reżyseria: Emma Reynolds

Godziny emisji Sezon 2

17:00

Kolacja dla dwojga - Seria 5, odc. 11

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Randkowe reality show dla miłośników dobrej kuchni. Uczestnik wybiera trzech kandydatów na randkę wyłącznie na podstawie przygotowanych przez nich propozycji menu.

Godziny emisji Kolacja dla dwojga

18:00

Kolacja dla dwojga - Seria 5, odc. 12

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Randkowe reality show dla miłośników dobrej kuchni. Uczestnik wybiera trzech kandydatów na randkę wyłącznie na podstawie przygotowanych przez nich propozycji menu.

Godziny emisji Kolacja dla dwojga

19:00

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 10

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie. Który z trzech duetów zachwyci gości i zasłuży na wygraną?

Reżyseria: Edward Sunderland

Godziny emisji Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani

20:00

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 11

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

Godziny emisji Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani

21:00

Wstydliwe choroby: dzieci - Seria 1, odc. 4

Czas: 60min.

Lekarze z zespołu doktora Jessena pomagają dzieciom z krępującymi dolegliwościami. 5-letnia Kelsey wypróżnia się tylko raz na dwanaście dni. Doktor Christian odsyła ją do pediatry, który pomoże przezwyciężyć ten lęk. 4/4

Godziny emisji Wstydliwe choroby: dzieci

22:00

Wstydliwe choroby: nastolatki - Seria 1, odc. 1

Czas: 60min.

Lekarze z zespołu doktora Jessena przyjeżdżają do popularnego kurortu na Majorce. To mekka imprezującej młodzieży i miejsce wielu ekscesów. Lekarze przestrzegają przed przykrymi i długotrwałymi konsekwencjami swobody seksualnej.

Godziny emisji Wstydliwe choroby: nastolatki

23:00

Piękni do bólu

Czas: 60min.

Młodzi mężczyźni zwracają większą uwagę na ciało, chcą wyglądać na zadbanych, umięśnionych i opalonych. Jak daleko się posuną, by osiągnąć perfekcję? I jaka jest przyczyna tego zjawiska?

Godziny emisji Piękni do bólu

00:00

Młodzi lekarze USA - Seria 1, odc. 3

( 2014 ) Czas: 60min.

Nawet siedem lat nauki nie przygotowało Traina na spotkanie ze starszym panem, którego potężne zderzenie wyrzuciło z kabiny traktora... 3/7

Godziny emisji Młodzi lekarze USA

01:00

Wstydliwe choroby: dzieci - Seria 1, odc. 4

Czas: 60min.

Lekarze z zespołu doktora Jessena pomagają dzieciom z krępującymi dolegliwościami. 5-letnia Kelsey wypróżnia się tylko raz na dwanaście dni. Doktor Christian odsyła ją do pediatry, który pomoże przezwyciężyć ten lęk. 4/4

Godziny emisji Wstydliwe choroby: dzieci

02:00

Wstydliwe choroby: nastolatki - Seria 1, odc. 1

Czas: 65min.

Lekarze z zespołu doktora Jessena przyjeżdżają do popularnego kurortu na Majorce. To mekka imprezującej młodzieży i miejsce wielu ekscesów. Lekarze przestrzegają przed przykrymi i długotrwałymi konsekwencjami swobody seksualnej.

Godziny emisji Wstydliwe choroby: nastolatki

03:05

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 3

( 2014 ) Czas: 55min.

Ekipa pomaga dokończyć remont domu rodzinie opiekującej się synem z rozszczepem kręgosłupa. 3/25

Reżyseria: Simon Brown

Godziny emisji Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa

04:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 3

( 2014 ) Czas: 60min.

Tym razem Pogotowie Remontowe pomaga zaadaptować dom na potrzeby rodziny z dzieckiem chorującym na dystrofię mięśniową Duchenne'a. 4/25

Reżyseria: Ben Rowland

Godziny emisji Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa

05:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 4

( 2014 ) Czas: 60min.

Nick z ekipą wyruszają do Warrington, aby pomóc częściowo sparaliżowanemu elektrykowi. 5/25

Godziny emisji Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info