Reklama

Logo BBC Lifestyle BBC Lifestyle program TV na 2018-06-17 - ramówka, emisje

2018-06-17 Pokaż dziś

06:00

MasterChef - Seria 10, odc. 19

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 70min.

Szóstka pozostałych uczestników staje przed zadaniem, którego długo nie zapomną: mają przygotować lunch dla liczącej 120 osób ekipy pracującej przy kręceniu serialu telewizyjnego. 19/24

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

Godziny emisji MasterChef

07:10

MasterChef - Seria 10, odc. 20

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 70min.

W kuchni Hever Castle, posiadłości należącej niegdyś do Anny Boleyn, drugiej żony Henryka VIII, kucharze przygotowują menu, które zmusi ich do przekraczania własnych ograniczeń. 20/24

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

Godziny emisji MasterChef

08:20

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 27, odc. 5

( 2016 ) Czas: 70min.

"Ekipa Nicka podejmuje się niecodziennego zadania - na dachu szpitala dziecięcego instaluje piękny ogród, który wcześniej musiała przewieźć przez cały Londyn. 5/7

Godziny emisji Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa

09:30

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 27, odc. 6

( 2016 ) Czas: 65min.

Nick i jego ekipa oraz dekorator wnętrz Laurence Llewelyn-Bowen łączą siły, by zrealizować ambitny projekt w ramach akcji charytatywnej BBC Children in Need. 6/7

Godziny emisji Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa

10:35

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 4

Czas: 65min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Laura Linton

Godziny emisji Dom w słońcu

Reklama
11:40

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 5

Czas: 65min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Kris Puri

Godziny emisji Dom w słońcu

12:45

Kobiety, które zmieniają świat - Seria 1, odc. 1

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Jak zmienia się społeczne postrzeganie przywództwa i autorytetu w świecie coraz bardziej dominowanym przez płeć piękną? Poznajcie kobiety u władzy, które łamią wszelkie stereotypy. 1/4

Reżyseria: James Rogan

Godziny emisji Kobiety, które zmieniają świat

13:45

Kuchenne koszmary USA - Seria 6, odc. 15

Dokument ( USA ) Czas: 60min.

Gordon jedzie do stolicy country, Nashville w stanie Tennessee. Szkoda, że restauracja Chappy's Cajun tak cienko śpiewa... 15/16

Godziny emisji Kuchenne koszmary USA

14:45

Kuchenne koszmary USA - Seria 6, odc. 16

Dokument ( USA ) Czas: 60min.

W Scottsdale w Arizonie Gordon poznaje Samy'ego i Amy Bouzago, którzy za nic sobie mają uwagi klientów. 16/16

Godziny emisji Kuchenne koszmary USA

15:45

Paul Hollywood: życie piekarza - Seria 1, odc. 1

Czas: 35min.

Paul Hollywood wspomina swój udział w show „The Great British Bake Off", ogląda materiały z przesłuchań i zdradza tajemnice zza kulis programu. 1/4

Godziny emisji Paul Hollywood: życie piekarza

16:20

Kuchnia Toskanii - Seria 1, odc. 1

( Australia 2016 ) Czas: 35min.

Michela podróżuje po Toskanii i poznaje regionalne potrawy. 1/10

Reżyseria: Sarah Myland

Godziny emisji Kuchnia Toskanii

16:55

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 10, odc. 8

( UK ) Czas: 120min.

Kucharze-amatorzy walczą o tytuł najlepszego gospodarza. Do pojedynku stają m.in. elegantka z branży public relations oraz zdeklarowany fan Michaela Bublé. 8/10

Godziny emisji Zapraszam do stołu: Wielka porcja

18:55

Doping. Wygrać za wszelką cenę

Dokument ( 2016 ) Czas: 60min.

Dr Xand van Tulleken bada nowe osiągnięcia w dziedzinie dopingu. Dlaczego tak wielu sportowców decyduje się na środki zwiększające wydajność?

Reżyseria: Penny Palmer

Godziny emisji Doping. Wygrać za wszelką cenę

19:55

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 5

Czas: 60min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Kris Puri

Godziny emisji Dom w słońcu

20:55

Nastoletnie mamy - Seria 1, odc. 3

( UK 2015 ) Czas: 60min.

Yasmin zaszła w ciążę, mając zaledwie 14 lat, a mimo to świetnie się uczyła i po skończeniu szkoły poszła na studia. Kim, problemowa nastolatką, dorosła, kiedy spotkała Lance'a. 3/8

Reżyseria: Rachel Harvie

Obsada: Joanna Page

Godziny emisji Nastoletnie mamy

Reklama
21:55

Kobiety, które zmieniają świat - Seria 1, odc. 1

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Jak zmienia się społeczne postrzeganie przywództwa i autorytetu w świecie coraz bardziej dominowanym przez płeć piękną? Poznajcie kobiety u władzy, które łamią wszelkie stereotypy. 1/4

Reżyseria: James Rogan

Godziny emisji Kobiety, które zmieniają świat

22:55

Gordon za kratkami - Seria 1, odc. 2

Kulinarno ( UK 2012 ) Czas: 65min.

Gordon opracowuje przepis na tartę cytrynową, przeznaczoną na sprzedaż. Więzienna piekarnia po raz pierwszy wystawi na sprzedaż swe wyroby. 2/4

Godziny emisji Gordon za kratkami

00:00

Wstydliwe choroby: męskie sprawy

Czas: 60min.

Jeden na dziesięciu mężczyzn może spodziewać się problemów z przyrodzeniem, a prawie 20 % z nich wstydzi się zgłosić z tym problemem do lekarza. Nasi specjaliści doradzają, jak zapewnić zdrowie ważnemu członkowi męskiego ciała.

Godziny emisji Wstydliwe choroby: męskie sprawy

01:00

Wstydliwe choroby: online - Seria 3, odc. 1

Czas: 60min.

Doktor Christian Jessen i jego zespół udzielają porad pacjentom z krępującymi dolegliwościami. Mężczyźni oczekują na wyniki wymazu i mogą zgłosić się na konsultacje z urologiem. 1/8

Godziny emisji Wstydliwe choroby: online

02:00

Graham Norton Show - Seria 18, odc. 12

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 55min.

Wśród gości Grahama są dziś: David Beckham, Carrie Fisher, Daisy Ridley oraz John Boyega. Na deser spotkanie z Kylie Minogue. 12/20

Godziny emisji Graham Norton Show

02:55

Graham Norton Show - Seria 19, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2016 ) Czas: 50min.

Tym razem na kanapie Grahama zasiadają: zdobywca Oscara Ben Affleck, brytyjski aktor Henry Cavill oraz pięciokrotnie nominowana do Oscara Amy Adams, odtwórczyni roli Lois Lane w „Supermanie". 1/15

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Ben Affleck , Henry Cavill , Amy Adams , The Pet Shop Boys.

Godziny emisji Graham Norton Show

03:45

Nie mówcie pannie młodej - Seria 12, odc. 10

Program rozrywkowy ( UK 2017 ) Czas: 50min.

Poszukiwacz wrażeń Tom chce zorganizować ślub w swoim ulubionym parku rozrywki. Tymczasem jego narzeczona Bec chciałaby tego dnia czuć się jak prawdziwa księżniczka. Przejażdżka rollercoasterem morze sprawić, że szybko zapomni o tych marzeniach. 10/12

Godziny emisji Nie mówcie pannie młodej

04:35

Masterchef: Zawodowcy - Seria 6, odc. 11

Kulinarno ( UK ) Czas: 55min.

Pozostała czwórka uczestników pokaże w tym tygodniu, czy potrafi piec chleb. 11/24

Godziny emisji Masterchef: Zawodowcy

05:30

Klasyka Mary Berry - Seria 1, odc. 2

( 2018 ) Czas: 30min.

Mary Berry wybiera się do nowoczesnej szkoły podstawowej w Londynie. Przy pomocy dwojga utalentowanych kulinarnie uczniów przygotowuje smaczne danie na szkolny lunch. 2/7

Reżyseria: David Crerar

Godziny emisji Klasyka Mary Berry

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Lifestyle

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-06-17. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-06-17 dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info