Reklama

Logo FightKlub FightKlub program TV na dziś - ramówka, emisje

2018-07-23

23:00

Trwa...  DreamHack Open 2018, odc. 1: Tours, Group Stage (Day 1)

esport Czas: 270min.

Cykl prestiżowych imprez w Counter Strike: Global Offensive rozgrywanych w różnych lokalizacjach na całym świecie. Tegoroczny składa się z dziewięciu turniejów. Pierwsze zawody miały miejsce w Marsylii, gospodarzami kolejnych będą m.in. Valencia, Montreal i Atlanta.

Godziny emisji DreamHack Open 2018

03:30

WGP Kickboxing Brasil, odc. 9: WGP 31: T. Golden Boy vs W. Uega

kickboxing Czas: 75min.

WGP Kickboxing Brasil to najlepsze kickboxerskie show na kontynencie południowoamerykańskim. Każda gala to kilka stojących na najwyższych poziomie pojedynków, często kończących się efektownymi nokautami.

  Godziny emisji WGP Kickboxing Brasil

Reklama
04:45

Fighting Spirit WRESTLING 2017, odc. 16

wrestling Czas: 75min.

Federacja Fighting Spirit do tej pory znana była fanom w Polsce głównie za sprawą gal MMA. Od lat promuje ona jednak również wrestling – szalenie popularną za Oceanem dyscyplinę łączącą w sobie kilka gatunków sztuk walki, m.in. zapasy i MMA oraz… teatr.

  Godziny emisji Fighting Spirit WRESTLING 2017

06:00

FIGHTING ROOKIES 2017, odc. 35

kickboxing Czas: 45min.

Kick-boxerska organizacja działająca na rynku od 2010 roku i nastawiona na pojedynki pomiędzy młodymi talentami. Powstała z inicjatywy holenderskiego trenera Edwina Van Osa. Jej głównym założeniem jest kontraktowanie walk młodych, półprofesjonalnych zawodników.

  Godziny emisji FIGHTING ROOKIES 2017

06:45

HKF - Day in the Life 2017, odc. 40: - Coralie Dixon

film dokumentalny Czas: 30min.

Świat zawodnika MMA to nie tylko walka w klatce, mordercze treningi i zbilansowana dieta, to często także kłopoty rodzinne, trudne wybory życiowe i pojedynki z drobnymi sprawami życia codziennego. Z drugiej strony to także świat wielkiej motywacji, poświęcenia i ogromnej satysfakcji z sukcesów.

  Godziny emisji HKF - Day in the Life 2017

07:15

Golden Boy on ESPN 2018, odc. 14: MAIN EVENT - Joet Gonzalez vs Rafael Rivera

boks zawodowy Czas: 105min.

Najzdolniejsze talenty kontra utytułowane gwiazdy. Nieposkromiona młodość naprzeciw doświadczeniu mierzonemu dziesiątkami walki o mistrzowskie pasy. W tym miejscu te dwa diametralnie różne światy wpadają ze sobą na kurs kolizyjny.

  Godziny emisji Golden Boy on ESPN 2018

09:00

HKF - Out of The Cage 2017, odc. 29: - Mike Davis

film dokumentalny Czas: 30min.

Serial ukazujący świat mieszanych sztuk walki od środka. W każdym odcinku sceny prosto z oktagonu, z serca klatki, obrazki, których nie widać podczas gal, a które często determinują całe show. Każdy odcinek to niepowtarzalna podróż do wnętrza świata MMA.

  Godziny emisji HKF - Out of The Cage 2017

Reklama
09:30

Teleshop - TV Okazje, odc. 4

telezakupy Czas: 30min.

Telesprzedaż.

  Godziny emisji Teleshop - TV Okazje

10:00

HKF 2018 - After the Fight, odc. 3: S01-E03 Chris Smeltzer

film dokumentalny Czas: 30min.

Kulisy bardzo popularnych w Kanadzie i cenionych przez społeczność MMA gal Hard Knocks Fighting. W programie wydarzenia „od kuchni” oraz wywiady z największymi gwiazdami federacji.

  Godziny emisji HKF 2018 - After the Fight

10:30

Teleshop - TV Okazje, odc. 2

telezakupy Czas: 60min.

Telesprzedaż.

  Godziny emisji Teleshop - TV Okazje

11:30

WGP Kickboxing Brasil, odc. 9: WGP 31: T. Golden Boy vs W. Uega

kickboxing Czas: 75min.

WGP Kickboxing Brasil to najlepsze kickboxerskie show na kontynencie południowoamerykańskim. Każda gala to kilka stojących na najwyższych poziomie pojedynków, często kończących się efektownymi nokautami.

  Godziny emisji WGP Kickboxing Brasil

12:45

HKF - Out of The Cage 2017, odc. 32: - Tom Theocharis

film dokumentalny Czas: 45min.

Serial ukazujący świat mieszanych sztuk walki od środka. W każdym odcinku sceny prosto z oktagonu, z serca klatki, obrazki, których nie widać podczas gal, a które często determinują całe show. Każdy odcinek to niepowtarzalna podróż do wnętrza świata MMA.

  Godziny emisji HKF - Out of The Cage 2017

13:30

Teleshop - TV Okazje, odc. 2

telezakupy Czas: 60min.

Telesprzedaż.

  Godziny emisji Teleshop - TV Okazje

14:30

HKF - Day in the Life 2017, odc. 40: - Coralie Dixon

film dokumentalny Czas: 30min.

Świat zawodnika MMA to nie tylko walka w klatce, mordercze treningi i zbilansowana dieta, to często także kłopoty rodzinne, trudne wybory życiowe i pojedynki z drobnymi sprawami życia codziennego. Z drugiej strony to także świat wielkiej motywacji, poświęcenia i ogromnej satysfakcji z sukcesów.

  Godziny emisji HKF - Day in the Life 2017

15:00

Teleshop - TV Okazje, odc. 3

telezakupy Czas: 120min.

Telesprzedaż.

  Godziny emisji Teleshop - TV Okazje

Reklama
17:00

HKF - Out of The Cage 2017, odc. 29: - Mike Davis

film dokumentalny Czas: 30min.

Serial ukazujący świat mieszanych sztuk walki od środka. W każdym odcinku sceny prosto z oktagonu, z serca klatki, obrazki, których nie widać podczas gal, a które często determinują całe show. Każdy odcinek to niepowtarzalna podróż do wnętrza świata MMA.

  Godziny emisji HKF - Out of The Cage 2017

17:30

Fighting Spirit WRESTLING 2017, odc. 17

wrestling Czas: 60min.

Federacja Fighting Spirit do tej pory znana była fanom w Polsce głównie za sprawą gal MMA. Od lat promuje ona jednak również wrestling – szalenie popularną za Oceanem dyscyplinę łączącą w sobie kilka gatunków sztuk walki, m.in. zapasy i MMA oraz… teatr.

  Godziny emisji Fighting Spirit WRESTLING 2017

18:30

Golden Boy on ESPN 2018, odc. 14: MAIN EVENT - Joet Gonzalez vs Rafael Rivera

boks zawodowy Czas: 105min.

Najzdolniejsze talenty kontra utytułowane gwiazdy. Nieposkromiona młodość naprzeciw doświadczeniu mierzonemu dziesiątkami walki o mistrzowskie pasy. W tym miejscu te dwa diametralnie różne światy wpadają ze sobą na kurs kolizyjny.

  Godziny emisji Golden Boy on ESPN 2018

20:15

HKF 2018 - Fighter Profile, odc. 3: Chaleur Jones

film dokumentalny Czas: 30min.

Program przedstawiający sylwetki zawodników walczących w MMA. W każdym odcinku widzowie poznają nowego bohatera, który swoją karierę związał z federacją HKF. Przyjrzą się jak trenuje, jakie są jego słabe i mocne strony, oraz jak wygląda jego życie poza oktagonem.

  Godziny emisji HKF 2018 - Fighter Profile

20:45

HKF 2018 - After the Fight, odc. 3: S01-E03 Chris Smeltzer

film dokumentalny Czas: 30min.

Kulisy bardzo popularnych w Kanadzie i cenionych przez społeczność MMA gal Hard Knocks Fighting. W programie wydarzenia „od kuchni” oraz wywiady z największymi gwiazdami federacji.

  Godziny emisji HKF 2018 - After the Fight

21:15

Premiera HKF 2018 - After the Fight, odc. 4: S01-E04 Sambath Khun, Taylor Bonogofski

film dokumentalny Czas: 45min.

Kulisy bardzo popularnych w Kanadzie i cenionych przez społeczność MMA gal Hard Knocks Fighting. W programie wydarzenia „od kuchni” oraz wywiady z największymi gwiazdami federacji.

  Godziny emisji HKF 2018 - After the Fight

22:00

Premiera HKF Archives, odc. 26

magazyn sportowy Czas: 75min.

Mająca swoje korzenie w Kanadzie federacja MMA, która ma na koncie ponad pięćdziesiąt zorganizowanych gal. To właśnie w HKF swoje pierwsze kroki w oktagonie stawiały gwiazdy mieszanych sztuk walki: Ronda Rousey, Elias Theodorou i Misha Cirkunov.

  Godziny emisji HKF Archives

23:15

Fight Night, odc. 25: LUKE CAMPBELL v TOMMY COYLE – WBC Lightweight Title Eliminator

boks zawodowy Czas: 180min.

Seria widowiskowych gal organizowanych głównie na Wyspach Brytyjskich, m.in. w Manchesterze, Londynie, Glasgow, Birmingham i Liverpoolu, ale też w prestiżowych miejscach w Europie, m.in. w Monte Carlo.

  Godziny emisji Fight Night

02:15

FIGHTING ROOKIES 2017, odc. 35

kickboxing Czas: 75min.

Kick-boxerska organizacja działająca na rynku od 2010 roku i nastawiona na pojedynki pomiędzy młodymi talentami. Powstała z inicjatywy holenderskiego trenera Edwina Van Osa. Jej głównym założeniem jest kontraktowanie walk młodych, półprofesjonalnych zawodników.

  Godziny emisji FIGHTING ROOKIES 2017

03:30

HKF Archives, odc. 26

magazyn sportowy Czas: 75min.

Mająca swoje korzenie w Kanadzie federacja MMA, która ma na koncie ponad pięćdziesiąt zorganizowanych gal. To właśnie w HKF swoje pierwsze kroki w oktagonie stawiały gwiazdy mieszanych sztuk walki: Ronda Rousey, Elias Theodorou i Misha Cirkunov.

  Godziny emisji HKF Archives

04:45

Fighting Spirit WRESTLING 2017, odc. 17

wrestling Czas: 75min.

Federacja Fighting Spirit do tej pory znana była fanom w Polsce głównie za sprawą gal MMA. Od lat promuje ona jednak również wrestling – szalenie popularną za Oceanem dyscyplinę łączącą w sobie kilka gatunków sztuk walki, m.in. zapasy i MMA oraz… teatr.

  Godziny emisji Fighting Spirit WRESTLING 2017

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji FightKlub

Na stronie stacji telewizyjnej FightKlub umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na dziś. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla FightKlub. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na dziś dla kanału FightKlub można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV FightKlub umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji FightKlub. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Premiery w FightKlub

  • 23.07, 21:15 HKF 2018 - After the Fight, odc. 4: S01-E04 Sambath Khun, Taylor Bonogofski Godziny emisji
  • 23.07, 22:00 HKF Archives, odc. 26 Godziny emisji
  • 24.07, 22:00 We Love MMA, odc. 15: WLMMA 22 Wien 2016 Godziny emisji
  • 26.07, 22:00 Fight Night, odc. 26: ANTHONY JOSHUA v GARY CORNISH – Commonwealth Heavyweight Title Godziny emisji
  • 27.07, 23:00 DreamHack Open 2018, odc. 2: Tours, Group Stage (Day 2) Godziny emisji
  • 28.07, 22:00 Fighting Spirit MMA Series 6 (FK), odc. 20 Godziny emisji
  • 29.07, 22:00 WGP Kickboxing Brasil, odc. 10: WGP 31: A. Canguru vs A. Oller Godziny emisji
  • 30.07, 21:15 HKF 2018 - After the Fight, odc. 5: S01-E05 Keegan Oliver, Mike Davis Godziny emisji
  • 30.07, 22:00 HKF Archives, odc. 27 Godziny emisji
  • 31.07, 22:00 We Love MMA, odc. 16: WLMMA 23 Stuttgart 2016 Godziny emisji
Reklama
© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info