Reklama

Logo AMC AMC program TV na 2018-08-31 - ramówka, emisje

2018-08-31 Pokaż dziś

06:00

Ruby Jean And Joe

Czas: 120min.

Joe Wade, starzejący się kowboj występujący w objazdowym rodeo, poznaje 17-letnią Ruby Jane. Mimo wszystkich dzielących ich różnic zaczyna się między nimi niezwykła przyjaźń.

  Godziny emisji Ruby Jean And Joe

08:00

Moby Dick

Czas: 130min.

Ekranizacja wielkiej literatury: Gregory Peck w roli jednonogiego kapitana Ahaba ścigającego po oceanie ogromnego, białego wieloryba. W filmie występuje Orson Welles.

  Godziny emisji Moby Dick

10:10

Pies Baskerville'ow

Czas: 105min.

Peter Cushing gra słynnego detektywa, który musi rozwikłać tajemnicę wycia upiornego psa - i śmierci kolejnych członków rodu Baskerville'ów.

  Godziny emisji Pies Baskerville'ow

11:55

Geronimo

Czas: 120min.

Chuck Connors wciela się w rolę legendarnego wodza Apaczów. Jest rok 1883: bohaterski Geronimo nieugięcie broni swojej ziemi przed wojskami USA i Meksyku.

  Godziny emisji Geronimo

13:55

Człowiek zagadka

Czas: 110min.

Thriller z Michaelem Cainem w roli głównej. Były agent MI6 dostaje nowy wygląd i tożsamość od KGB - i jako "nowy człowiek" udaje się do Wielkiej Brytanii po pewne tajne dokumenty.

  Godziny emisji Człowiek zagadka

Reklama
15:45

Pytanie do Boga

Czas: 125min.

W roli głównej Antonio Banderas. W pradawnej grocie w Jerozolimie odnalezione zostaje ukrzyżowane ciało. Okazuje się, że pochodzi z I wieku naszej ery....

  Godziny emisji Pytanie do Boga

17:50

Inny dzień

Czas: 115min.

Kobieta podróżująca w czasie (Shannen Doherty) próbuje zmienić wydarzenia z przeszłości — między innymi nie dopuścić do śmierci swojego męża (Max Martini) w pożarze.

  Godziny emisji Inny dzień

19:45

Spotkanie

Czas: 135min.

Zane (Charlie Sheen), astronom, odkrywa inteligentne życie pozaziemskie. Okazuje się jednak, że kosmici skrywają straszliwą tajemnicę — i zrobią wszystko, aby Zane jej nie poznał.

  Godziny emisji Spotkanie

22:00

Postrach z jeziora

Czas: 115min.

Szeryf z małego miasteczka w stanie Maryland próbuje zabić zmutowaną rybę, która może żyć także poza wodą.

  Godziny emisji Postrach z jeziora

23:55

Trans

Czas: 115min.

Kobieta (Alison Elliot) wraca do rodzinnej Irlandii, aby zadbać o zdrowie — ale dosięga ją klątwa druidów, przez którą staje się coraz bardziej chora.

  Godziny emisji Trans

01:50

Oni czasami wracają

Czas: 115min.

Nauczyciel szkoły średniej mierzy się z upiornymi duchami gangu dawnych uczniów. Na motywach opowiadania Stephena Kinga.

  Godziny emisji Oni czasami wracają

03:45

American Psycho 2

Czas: 105min.

Rachel Newman przekonała się, że lubi zabijać. Teraz nie cofnie się przed niczym, aby zostać asystentką swojego wykładowcy w college'u.

  Godziny emisji American Psycho 2

05:30

Spotkanie

Czas: 30min.

Zane (Charlie Sheen), astronom, odkrywa inteligentne życie pozaziemskie. Okazuje się jednak, że kosmici skrywają straszliwą tajemnicę — i zrobią wszystko, aby Zane jej nie poznał.

  Godziny emisji Spotkanie

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-08-31. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-08-31 dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info