Reklama

Logo AMC AMC program TV na 2018-09-15 - ramówka, emisje

2018-09-15 Pokaż dziś

06:40

Wielki napad na pociąg

Czas: 125min.

Sean Connery i Donald Sutherland wcielają się w role przestępców realizujących śmiały plan obrabowania pociągu, który przewozi złoto dla brytyjskich żołnierzy walczących w wojnie krymskiej.

Godziny emisji Wielki napad na pociąg

08:45

Max Havoc: W kręgu ognia

Czas: 105min.

Mały chłopiec kradnie Maxowi walizkę. Okazuje się, że złodziejaszek jest sierotą, zmuszanym do kradzieży przez uliczny gang.

Godziny emisji Max Havoc: W kręgu ognia

10:30

Lotnik

Czas: 110min.

Christopher Reeve gra asa przestworzy w historii, która toczy się w czasach początków lotnictwa. Energiczną pasażerką pilotowanego przez niego samolotu jest Rosanna Arquette.

Godziny emisji Lotnik

12:20

Ucieczka McKenzie

Czas: 125min.

Trzymający w napięciu dramat osadzony w czasach II wojny światowej. Twardy kapitan ma zapobiec przewidywanej ucieczce grupy niemieckich żołnierzy z obozu jenieckiego. W roli głównej Brian Keith.

Godziny emisji Ucieczka McKenzie

14:25

Strzał dla Sokratesa

Czas: 110min.

Film opowiada historię drogi drużyny piłkarskiej Irlandii Północnej na mistrzostwa świata w Meksyku w 1986 r.

Godziny emisji Strzał dla Sokratesa

Reklama
16:15

Milosne wybory

Czas: 115min.

Michael Keaton i Geena Davis orientują się, że miłość nie zawsze jest zgodna z partyjnymi wyborami. Opowieść o parze rywali - autorów przemówień, pracujących dla walczących ze sobą ugrupowań.

Godziny emisji Milosne wybory

18:10

Narzeczona dla księcia

Czas: 115min.

Chory dziadek czyta chłopcu opowieść "Narzeczona dla księcia".

Godziny emisji Narzeczona dla księcia

20:05

Niezwykla randka

Czas: 115min.

Randka dwójki nastolatków zmienia się w koszmar. Znienacka para młodych ludzi znajduje się w samym środku kryminalnej afery.

Godziny emisji Niezwykla randka

22:00

Błękitna głębia 2: Rafa

Czas: 115min.

Dwoje zawodowych nurków (Chris Carmack i Laura Vandervoort) walczy o życie z grupą kryminalistów w czasie nurkowania na Hawajach.

Godziny emisji Błękitna głębia 2: Rafa

23:55

Kobieta w czerwieni

Czas: 110min.

Szczęśliwie żonaty spec od reklamy po 7 latach małżeństwa przeżywa kryzys. Przemierza ulice San Francisco w poszukiwaniu piękności, którą widział w podziemnym parkingu.

Godziny emisji Kobieta w czerwieni

01:45

Annie Hall

Czas: 110min.

Film, który zdobył Oscara w kategorii "najlepszy film". Woody Allen gra neurotycznego komika z Nowego Jorku, który zakochuje się w dziewczynie ze środkowego zachodu (Diane Keaton).

Godziny emisji Annie Hall

03:35

Obnazyc prawde

Czas: 115min.

W roli głównej Chad Allen. Detektyw-gej usiłuje się dowiedzieć, kto stoi za atakiem na geja-celebrytę.

Godziny emisji Obnazyc prawde

05:30

Projekt "Momentum"

Czas: 95min.

W jednej z głównych ról — Louis Gosset Jr. Mężczyzna obdarzony zdolnością telekinezy spotyka grupę ludzi o podobnych umiejętnościach.

Godziny emisji Projekt Momentum

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-09-15. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-09-15 dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info