Reklama

Logo AMC AMC program TV na 2018-09-19 - ramówka, emisje

2018-09-19 Pokaż dziś

07:10

Indianski wojownik

Czas: 110min.

Kirk Douglas w roli zdobywcy Dzikiego Zachodu - najpierw zakochuje się w piękności z plemienia Siouxów, potem wdaje się w spór między skłóconymi Indianami a miejscowym fortem.

Godziny emisji Indianski wojownik

09:00

Zabojstwo

Czas: 95min.

Stanley Kubrick w niezwykle precyzyjny sposób opowiada historię przygotowań do skomplikowanego napadu na kasę wyścigów konnych. W rolach głównych występują Sterling Hayden i Coleen Gray.

Godziny emisji Zabojstwo

10:35

Sułtani westernu

Czas: 130min.

Billy Crystal, Daniel Stern oraz Bruno Kirby grają trzech przyjaciół, przechodzących kryzys wieku średniego. Czekają na nich przygody w kowbojskim stylu!

Godziny emisji Sułtani westernu

12:45

Dr Phibes powraca

Czas: 105min.

Dr Phibes (Vincent Price) wyrusza do Egiptu, aby znaleźć tam eliksir życia i wskrzesić swoją żonę, zmarłą rzekomo na skutek błędów lekarzy.

Godziny emisji Dr Phibes powraca

14:30

Nastoletni wilkołak dwa

Czas: 110min.

Jason Bateman gra rolę studenta college'u, który uczy się dzięki sportowemu stypendium. Na szczęście okazuje się, że podobnie jak jego kuzyn jest wilkołakiem — co pozwala mu osiągać lepsze wyniki.

Godziny emisji Nastoletni wilkołak dwa

Reklama
16:20

Swiat przyszlosci

Czas: 125min.

Park rozrywki, w którym każdy może zrealizować swe najskrytsze fantazje. Łudząco podobne do ludzi androidy gotowe są wykonać każde polecenie odwiedzających. Pewien reporter i jego asystentka przybywają na otwarcie parku, i orientują się, że nie zawsze jest w nim rozrywkowo...

Godziny emisji Swiat przyszlosci

18:25

Ludzie, o których zapomniał czas

Czas: 105min.

Grupa ludzi wyrusza, aby odnaleźć zaginionego marynarza na tropikalnej wyspie. Nikt nie wie, że napotkają tam wulkany, potwory i groźnych jaskiniowców.

Godziny emisji Ludzie, o których zapomniał czas

20:10

Noc mysliwego

Czas: 110min.

Niezapomniana kreacja Roberta Mitchuma w roli demonicznego kaznodziei ścigającego dwójkę dzieci, które uciekają z wielką sumą pieniędzy.

Godziny emisji Noc mysliwego

22:00

Sposób Cuttera

Czas: 130min.

Alex Cutter (John Heard) to ostro pijący, agresywny weteran z Wietnamu. Kiedy jego przyjaciel (Jeff Bridges) zostaje oskarżony o cudzą zbrodnię, Alex planuje zemstę na prawdziwym mordercy.

Godziny emisji Sposób Cuttera

00:10

Kłamca

Czas: 130min.

Prostytutka ginie zamordowana w makabryczny sposób. Głównym podejrzanym zostaje jeden z jej klientów, James Wayland (Tim Roth)...

Godziny emisji Kłamca

02:20

I Love Your Work

Czas: 125min.

Opowieść o gwiazdorze kina, Grayu Evansie (Giovanni Ribisi): jego małżeństwie, załamaniu i obsesji na punkcie studenta szkoły filmowej, który przypomina Grayowi jego samego - zanim został sławny.

Godziny emisji I Love Your Work

04:25

Kosmiczny Terror

Czas: 95min.

Film akcji z Danielem Baldwinem w roli głównej. NASA i Sowiecka Agencja Kosmiczna szykują się do misji, której bazą będzie stacja kosmiczna.

Godziny emisji Kosmiczny Terror

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-09-19. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-09-19 dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info