Reklama

Logo AMC AMC program TV na 2018-10-14 - ramówka, emisje

2018-10-14 Pokaż dziś

06:30

Dyliżans

Czas: 110min.

Grupa ludzi podróżuje dyliżansem przez tereny należące do wrogo nastawionych Indian. Ich droga do Lordsburga pełna będzie niebezpieczeństw i przygód.

Godziny emisji Dyliżans

08:20

Garsoniera

Czas: 145min.

Jack Lemon, Shirley MacLaine i Fred MacMurray w znakomitej opowieści o miłości i ambicji w świecie biznesu. Film nagrodzony Oscarem.

Godziny emisji Garsoniera

10:45

Coronado

Czas: 105min.

Poszukująca narzeczonego Amerykanka zostaje wplątana w rewolucję w jednym z państw Ameryki Środkowej.

Godziny emisji Coronado

12:30

Niezwykla randka

Czas: 115min.

Randka dwójki nastolatków zmienia się w koszmar. Znienacka para młodych ludzi znajduje się w samym środku kryminalnej afery.

Godziny emisji Niezwykla randka

14:25

I'm Reed Fish

Czas: 110min.

Życie Reeda Fisha pogrąża się w chaosie, kiedy jego dawna ukochana wraca do miasta w przeddzień jego ślubu z obecną narzeczoną.

Godziny emisji I'm Reed Fish

Reklama
16:15

Strzał dla Sokratesa

Czas: 110min.

Film opowiada historię drogi drużyny piłkarskiej Irlandii Północnej na mistrzostwa świata w Meksyku w 1986 r.

Godziny emisji Strzał dla Sokratesa

18:05

Zwycięski sezon

Czas: 120min.

Trener po przejściach ma szansę odkupić dawne winy, prowadząc dziewczęcą drużynę koszykarską w miejscowym liceum. W jednej z głównych ról — Rooney Mara.

Godziny emisji Zwycięski sezon

20:05

Na dobre i na złe

Czas: 115min.

Tajna agentka chciałaby zrobić sobie przerwę w pracy i wyjechać w podróż poślubną do Madrytu - niestety, okazuje się, że praca podąża za nią...

Godziny emisji Na dobre i na złe (serial kryminalny)

22:00

Paparazzi

Czas: 115min.

Komedia pomyłek o płatnym zabójcy, który widzi wszystko przez pryzmat filmów oraz o napadzie sprzed 20 lat.

Godziny emisji Paparazzi

23:55

Ale jazda!

Czas: 135min.

Neal Oliver (James Marsden) wyrusza w podróż życia, szukając odpowiedzi na trudne pytania — i dziewczyny swoich marzeń.

Godziny emisji Ale jazda!

02:10

Powrót człowieka zwanego Koniem

Czas: 145min.

Richard Harris gra w znakomitej kontynuacji historii plemienia Sioux - zostało ono potraktowane wyjątkowo niesprawiedliwie, a gdy zaczęło walkę w swej sprawie, przyłączył się do niego pewien biały...

Godziny emisji Powrót człowieka zwanego Koniem

04:35

Sztama

Czas: 90min.

W roli głównej Paul Schneider. Grupa dzieci z małego, podupadłego miasteczka postanawia ukryć tragedię, do której doszło latem....

Godziny emisji Sztama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-10-14. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-10-14 dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info