Reklama

Logo AMC AMC program TV na 2018-10-29 - ramówka, emisje

2018-10-29 Pokaż dziś

06:00

Na dobre i na złe

Czas: 110min.

Tajna agentka chciałaby zrobić sobie przerwę w pracy i wyjechać w podróż poślubną do Madrytu - niestety, okazuje się, że praca podąża za nią...

  Godziny emisji Na dobre i na złe (serial kryminalny)

07:50

West Side Story

Czas: 170min.

Musical, który zdobył aż 10 Oscarów - w tym jako najlepszy film. Tragedia Romea i Julii przeniesiona do nowojorskich slumsów lat 50. XX wieku. W rolach głównych Natalie Woods i Richard Beymer.

  Godziny emisji West Side Story

10:40

Co gryzie Gilberta Grape'a

Czas: 135min.

Po śmierci ojca Gilbert (Johnny Depp) musi opiekować się swoim upośledzonym bratem Arniem.

  Godziny emisji Co gryzie Gilberta Grape'a

12:55

Rózne oblicza Alberta Walkera

Czas: 105min.

Kanadyjski biznesmen (Alan Scarfe) zabija swojego angielskiego wspólnika i przejmuje jego tożsamość. Plan zaczyna się sypać, kiedy ciało zamordowanego zostaje odnalezione.

  Godziny emisji Rózne oblicza Alberta Walkera

14:40

Militia

Czas: 110min.

Agent rządowy Ethan Carter (Dean Cain) próbuje zapobiec zamachowi na bazę wojskową, planowanemu przez niebezpieczną grupę terrorystów.

  Godziny emisji Militia

Reklama
16:30

Ekspres śmierci

Czas: 110min.

Dwoje agentów (Sean Patrick Flanery i Ursula Karven) walczy z terrorystami, starając się odzyskać gaz paraliżujący przewożony w pewnym pociągu.

  Godziny emisji Ekspres śmierci

18:20

Max Havoc: W kręgu ognia

Czas: 105min.

Mały chłopiec kradnie Maxowi walizkę. Okazuje się, że złodziejaszek jest sierotą, zmuszanym do kradzieży przez uliczny gang.

  Godziny emisji Max Havoc: W kręgu ognia

20:05

Stalowy świt

Czas: 115min.

Film akcji z Patrickiem Swayze w roli głównej. W przyszłym, post-apokaliptycznym świecie, pewien wojownik pomaga grupie osadników, którą prześladuje banda zwyrodnialców.

  Godziny emisji Stalowy świt

22:00

Humans - Seria 3, odc. 4

Czas: 60min.

Laura i Komisja Drydena odwiedzają Railyard. Mia staje twarzą w twarz z osobą ze swojej przeszłości. Wieczór poza domem okazuje się tragedią dla Joego.

  Godziny emisji Humans

23:00

Ziemia jałowa

Czas: 130min.

Pewien Anglik zamierza okraść lokalnego handlarza narkotyków, przez którego wcześniej trafił do więzienia.

  Godziny emisji Ziemia jałowa

01:10

Robocop

Czas: 120min.

Detroit, niezbyt odległa przyszłość. Zabity w czasie wykonywania obowiązków policjant zostaje przekształcony w chromowanego, niezniszczalnego cyborga, walczącego ze zbrodnią. Autorami przemiany są fachowcy z korporacji, która zawiaduje policją.

  Godziny emisji Robocop

03:10

Be Cool

Czas: 135min.

Sequel "Dorwać małego". John Travolta powraca jako Chili Palmer - lichwiarz, który przeobraził się w producenta z Hollywood.

  Godziny emisji Be Cool

05:25

Lotnik

Czas: 95min.

Christopher Reeve gra asa przestworzy w historii, która toczy się w czasach początków lotnictwa. Energiczną pasażerką pilotowanego przez niego samolotu jest Rosanna Arquette.

  Godziny emisji Lotnik

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-10-29. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-10-29 dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info