Reklama

Logo AMC AMC program TV na 2018-11-14 - ramówka, emisje

2018-11-14 Pokaż dziś

07:00

Odkrywcy

Czas: 125min.

Komedia. W roli głównej Griffin Dunne. Członkowie dysfunkcyjnej rodziny udają się w podróż, która ma im pomóc w zrozumieniu problemów i poznaniu się nawzajem.

  Godziny emisji Odkrywcy

09:05

Operacja Splitsville

Czas: 115min.

Komedia z Davidem Berrym w roli głównej. Po rozwodzie rodziców pewien chłopiec tworzy "grupę wsparcia" dla dzieci, które znalazły się w podobnej sytuacji.

  Godziny emisji Operacja Splitsville

11:00

Czas Motyli

Czas: 110min.

Kryminał z Salmą Hayek w roli głównej. Prawdziwa historia sióstr Mirabal, zabitych za udział w spisku, który miał na celu obalenie rządu.

  Godziny emisji Czas Motyli

12:50

Porwany

Czas: 120min.

Bohater Roberta Louisa Stevensona, David Balfour (Lawrence Douglas) łączy siły z rebeliantem Alanem Breckiem Stewartem (Michael Caine) w XVIII wiecznej Szkocji.

  Godziny emisji Porwany

14:50

Ukryta strategia

Czas: 105min.

W roli głównej Tom Cruise. Dwóch żołnierzy doznaje poważnych ran w czasie pobytu w Afganistanie. Już wkrótce staną się bohaterami serii wydarzeń, w które zamieszani będą kongresman, dziennikarka i naukowiec.

  Godziny emisji Ukryta strategia

Reklama
16:35

Niepokonany

Czas: 110min.

Pełen akcji film fantasy z Billy'm Zanem. Biali Wojownicy wykorzystują starożytne chińskie sztuki walki aby zwyciężyć bitwę przeciwko na wskroś złym Aniołom Ciemności.

  Godziny emisji Niepokonany

18:25

Ludzie, o których zapomniał czas

Czas: 105min.

Grupa ludzi wyrusza, aby odnaleźć zaginionego marynarza na tropikalnej wyspie. Nikt nie wie, że napotkają tam wulkany, potwory i groźnych jaskiniowców.

  Godziny emisji Ludzie, o których zapomniał czas

20:10

Czysta Karta

Czas: 110min.

Dramat z Lisą Brenner w roli głównej. Cierpiąca na zanik pamięci kobieta zostaje skazana na karę śmierci za morderstwo. Problem w tym, że nie pamięta, że popełniła zbrodnię. FBI uwalnia ją, dając jej szansę na nowe życie....

  Godziny emisji Czysta Karta

22:00

Blue Velvet

Czas: 140min.

David Lynch...Kyle MacLachlan...Isabella Rossellini...Dennis Hopper...Laura Dern...Blue Velvet...zmysłowy thriller o dziwnych wydarzeniach w małym miasteczku w Północnej Karolinie.

  Godziny emisji Blue Velvet

00:20

Po drugiej stronie korytarza

Czas: 115min.

Thriller. W roli głównej Mike Vogel. Historia podejrzeń i intryg między młodym mężczyzną, jego narzeczoną i przyjacielem, który chce mu pomóc.

  Godziny emisji Po drugiej stronie korytarza

02:15

Biznes

Czas: 110min.

Frankie opuszcza biedną dzielnicę Londynu, aby zacząć nowe życie na Costa del Sol. Cały jego bagaż podręczny stanowi puszka wypchana pieniędzmi...

  Godziny emisji Biznes

04:05

Skłóceni z życiem

Czas: 125min.

Clark Gable i Marylin Monroe - oboje w swych ostatnich rolach - grają wraz z Montgomerym Cliftem w dramacie o sprzecznościach, różnym podejściu do życia oraz... rodeo w Reno.

  Godziny emisji Skłóceni z życiem

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-11-14. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-11-14 dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info