Reklama

Logo AMC AMC program TV na 2018-11-25 - ramówka, emisje

2018-11-25 Pokaż dziś

06:10

Jack i magiczna fasola

Czas: 110min.

Jack (Colin Ford) wspina się po łodydze fasoli, by ocalić małą dziewczynkę, zamienioną w harfę.

Godziny emisji Jack i magiczna fasola

08:00

New York, New York

Czas: 185min.

Skupiony na sobie saksofonista i młoda piosenkarka poznają się w dniu zwycięstwa nad Japonią. Połączy ich burzliwy romans...

Godziny emisji New York, New York

11:05

Morderstwo między wersami

Czas: 110min.

W roli głównej występuje Peggy Ashcroft. Popularna autorka powieści kryminalnych bada sprawę porwania młodej kobiety - i konsultuje się ze swoim literackim alter ego.

Godziny emisji Morderstwo między wersami

12:55

Noc mysliwego

Czas: 110min.

Niezapomniana kreacja Roberta Mitchuma w roli demonicznego kaznodziei ścigającego dwójkę dzieci, które uciekają z wielką sumą pieniędzy.

Godziny emisji Noc mysliwego

14:45

Elvira's Haunted Hills

Czas: 105min.

Rok 1851, rumuńskie Karpaty. Elvira, która zmierza do Paryża na rewię kankana, zatrzymuje się na noc w nawiedzonym zamku.

Godziny emisji Elvira's Haunted Hills

Reklama
16:30

Still Life: A Three Pines Mystery

Czas: 105min.

Inspektor Armand Gamache przybywa ze swymi ludźmi do Three Pines, rozwiązać zagadkę śmierci pewnej powszechnie lubianej kobiety. Już wkrótce okazuje się, że urocza wioska kryje niejeden mroczny sekret...

Godziny emisji Still Life: A Three Pines Mystery

18:15

Dr Phibes powraca

Czas: 110min.

Dr Phibes (Vincent Price) wyrusza do Egiptu, aby znaleźć tam eliksir życia i wskrzesić swoją żonę, zmarłą rzekomo na skutek błędów lekarzy.

Godziny emisji Dr Phibes powraca

20:05

Projekt "Momentum"

Czas: 115min.

W jednej z głównych ról — Louis Gosset Jr. Mężczyzna obdarzony zdolnością telekinezy spotyka grupę ludzi o podobnych umiejętnościach.

Godziny emisji Projekt Momentum

22:00

Mutant 2

Czas: 100min.

Nauczycielka Remi i jej uczniowie zostają uwięzieni w szkole przez polujące na nich ogromne, zmutowane karaluchy.

Godziny emisji Mutant 2

23:40

Mutant 3: Obrońca

Czas: 95min.

Kiedy sąsiedzi Marvina zaczynają znikać, mężczyzna zdaje sobie sprawę, że powróciły ogromne, mięsożerne owady, które już kiedyś atakowały ludzi.

Godziny emisji Mutant 3: Obrońca

01:15

Anneliese: The Exorcist Tapes

Czas: 110min.

Młoda kobieta cierpi na tajemnicze dolegliwości, a w jej domu mają miejsce zjawiska paranormalne. Z pomocą przybywa ksiądz-egzorcysta.

Godziny emisji Anneliese: The Exorcist Tapes

03:05

Wiem Kto Mnie Zabił

Czas: 125min.

Zaginiona młoda kobieta (Lindsay Lohan) odnajduje się, ale twierdzi, że jest kimś zupełnie innym.

Godziny emisji Wiem Kto Mnie Zabił

05:10

Jastrzębie

Czas: 105min.

Czarna komedia. Dwóch mężczyzn, śmiertelnie chorych na raka, porywa karetkę pogotowia. Panowie ruszają na swą ostatnią wyprawę przez burdele Amsterdamu.

Godziny emisji Jastrzębie

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-11-25. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-11-25 dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info