Reklama

Logo AMC AMC program TV na 2019-03-30 - ramówka, emisje

2019-03-30 Pokaż dziś

06:00

Portrety gwiazd - Seria 1, odc. 2

Czas: 10min.

Angelina Jolie Voight dorastała w świecie filmu, a potem zrobiła błyskotliwą karierę, ukoronowaną nagrodami: Złotym Globem oraz Oscarem.

  Godziny emisji Portrety gwiazd

06:10

Operacja Splitsville

Czas: 110min.

Komedia z Davidem Berrym w roli głównej. Po rozwodzie rodziców pewien chłopiec tworzy "grupę wsparcia" dla dzieci, które znalazły się w podobnej sytuacji.

  Godziny emisji Operacja Splitsville

08:00

End of the world

Czas: 110min.

Potężne burze na Słońcu powodują na Ziemi tsunami, wybuchy wulkanów i wielkie powodzie. Rodzina ucieka przed kataklizmem do wysoko położonych jaskiń, daleko od miasta. W roli głównej — Jhey Castles.

  Godziny emisji End of the world

09:50

Portrety gwiazd - Seria 1, odc. 1

Czas: 10min.

Adam Sandler jest autorem scenariuszy, producentem filmowym i aktorem. Urodził się w Brooklynie w 1966. Od zawsze inspirowały go wielkie gwiazdy ekranu, marzył o karierze komediowej.

  Godziny emisji Portrety gwiazd

10:00

Operacja "Bekon"

Czas: 110min.

Komedia, w której naszej cywilizacji grozi zagłada. Prezydent USA popada w desperację z powodu kryzysu gospodarczego oraz braku poparcia w sondażach. Żeby poprawić swą sytuację znajduje sobie naprawdę nieoczekiwanego przeciwnika...

  Godziny emisji Operacja Bekon

Reklama
11:50

Wszyscy Święci!

Czas: 110min.

Mary, "porządna dziewczyna" (Jena Malone), nie wierzy własnym oczom, gdy okazuje się, ze zaszła w ciążę. Ojcem dziecka jest chłopak, który niedawno zadeklarował się jako gej. Mary nie może także uwierzyć w to, co robi jej najlepsza przyjaciółka Hilary Faye (Mandy Moore).

  Godziny emisji Wszyscy Święci!

13:40

Gra o miłośc

Czas: 120min.

Dramat z udziałem Bena Afflecka i Gwyneth Paltrow. Buddy odstępuje swój bilet lotniczy obcemu człowiekowi, który następnie ginie w katastrofie samolotu. Tragedia całkowicie zmienia życie Buddy'ego.

Reżyseria: Don Roos

Obsada: Ben Affleck , Gwyneth Paltrow , Joe Morton , Natasha Henstridge , Tony Goldwyn , Jennifer Grey , Johnny Galecki , Caroline Aaron , Alex D. Linz , David Dorfman , Edward Edwards , Julia Campbell , Sam Robards , David St. James , Matthew Frauman , David Paymer , Katherine Disque , Juan García

  Godziny emisji Gra o miłość

15:40

Wyspa Syren

Czas: 110min.

Ryan (Caitlin Carmichael) przeprowadza się z ojcem do małego rybackiego miasteczka. Kiedy stara się przystosować do nowego miejsca, poznaje Coral — która wkrótce okazuje się być syreną.

  Godziny emisji Wyspa Syren

17:30

Jeździec Wielorybów

Czas: 115min.

Wyreżyserowana przez Niki Caro opowieść o miłości, odrzuceniu i zwycięstwie. W plemieniu Maorysów wodzami mogą być tylko mężczyźni. Paikei, wnuczka wodza, uważa, że powinna zostać jego następczynią.

  Godziny emisji Jeździec Wielorybów

19:25

Bitwa o Anglie

Czas: 155min.

Harry Andrews, Michael Caine and Sir Laurence Olivier ruszają do walki z niemiecką inwazją na Wielką Brytanię w filmie o największej bitwie powietrznej II wojny światowej.

Reżyseria: Guy Hamilton

Obsada: Harry Andrews , Michael Caine , Trevor Howard , Curd Jürgens , Ian McShane , Laurence Olivier , Christopher Plummer , Kenneth More , Nigel Patrick , Michael Redgrave , Ralph Richardson , Robert Shaw , Patrick Wymark , Susannah York , Michael Bates , Robert Flemyng , Edward Fox , W.G. Foxley , Barry Foster , James Cosmo , Jack Gwillim , Wilfried von Aacken , Karl-Otto Alberty , Helmut Kircher , Paul Neuhaus , Dietrich Frauboes , Malte Petzel , Peter Hager , Hein Riess , Rolf Stiefel

  Godziny emisji Bitwa o Anglię

22:00

Uwikłany

Czas: 125min.

Mroczny thriller z udziałem Bena Afflecka i Charlize Theron. Były skazaniec przejmuje tożsamość nieżyjącego współwięźnia, aby zdobyć jego korespondencyjną dziewczynę. Okazuje się, że to był błąd...

  Godziny emisji Uwikłany

00:05

Vi Batalion

Czas: 150min.

Dramat wojenny z udziałem Jamesa Franco. Kończy się II wojna światowa. Oddział rangersów próbuje uwolnić z obozu jenieckiego grupę amerykańskich żołnierzy.

  Godziny emisji Vi Batalion

03:35

Whistle and I'll Come to You

Czas: 65min.

Dramat z Johnem Hurtem w roli głównej. Na opustoszałej plaży James Parkin spotyka zjawę. Skutki tego spotkania okażą się naprawdę przerażające...

  Godziny emisji Whistle and I'll Come to You

04:40

Earthbound

Czas: 90min.

Joe pochodzi z innej planety — tak w każdym razie powiedział mu ojciec, który zmarł, kiedy chłopak miał 11 lat. Joemu trudno przystosować się do życia wśród ludzi, chciałby także znaleźć dziewczynę...

  Godziny emisji Earthbound

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2019-03-30. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2019-03-30 dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2019 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info