Reklama

Logo AMC AMC program TV na 2019-04-05 - ramówka, emisje

2019-04-05 Pokaż dziś

06:50

Avanti!

Czas: 165min.

Jack Lemon i Juliet Mills brawurowo grają główne role w komedii o miłości, śmierci i biurokracji. Scenarzystą i reżyserem filmu jest Billy Wilder.

  Godziny emisji Avanti!

09:35

Brannigan

Czas: 125min.

John Wayne gra starzejącego się, zawziętego policjanta, który przyjeżdża z szalonego Chicago do Londynu, aby przejąć i przewieźć do USA schwytanego przestępcę. W jednej z ról — Richard Attenborough.

  Godziny emisji Brannigan

11:40

Kozioł Ofiarny

Czas: 125min.

1952, Anglia szykuje się do koronacji. Dwóch mężczyzn wiedzie bardzo różne życie, ale mają coś wspólnego: są identyczni.

  Godziny emisji Kozioł Ofiarny

13:45

Pan i Pani Bridge

Czas: 150min.

Okres przed II wojną światową. Zamożny prawnik ze środkowego zachodu USA (Paul Newman), jego żona (Joanne Woodward) i ich dzieci stopniowo oddalają się od siebie.

  Godziny emisji Pan i Pani Bridge

16:15

Wypraw

Czas: 120min.

Quebec Bill Bonhomme (Kris Kristofferson), farmer i przemytnik alkoholu, wyrusza w niebezpieczną drogą z ładunkiem whiskey. Robi to, by utrzymać rodzinę.

  Godziny emisji Wypraw

Reklama
18:15

Oblężenie Obcych

Czas: 105min.

Przygodowy film science fiction z udziałem Arielle Hader. Obcy statek kosmiczny niszczy Waszyngton. Mieszkańcy miasta walczą z kosmitami, którzy próbują zabić prezydenta USA.

  Godziny emisji Oblężenie Obcych

20:00

W innym życiu

Czas: 120min.

Rok 1921. Pewna kobieta (Natasha Little) mówi swojemu kochankowi (Ioan Gruffudd), że marzy o zabiciu swojego męża.

  Godziny emisji W innym życiu

22:00

Once Upon a Time in Queens

Czas: 120min.

Mafijny Capo, niejaki Joe Scoleri, wychodzi z więzienia po 20 latach. Próbuje nawiązać relacje z córką, a także dogadać się z sąsiadami Stopniowo zaczyna rozumieć, że jego dawne życie odeszło w zapomnienie....

  Godziny emisji Once Upon a Time in Queens

00:00

Zaciekły pościg

Czas: 125min.

Dwaj doświadczeni gliniarze z Chicago wracają z Key West i zaczynają ścigać handlarza narkotyków, który kiedyś omal ich nie zabił. W rolach głównych Billy Crystal i Gregory Hines.

  Godziny emisji Zaciekły pościg

02:05

Dlugie pozegnanie

Czas: 125min.

Film Roberta Altmana: Elliot Gould w roli legendarnego prywatnego detektywa, Philipa Marlowe'a, prowadzącego śledztwo w sprawie tajemniczej zbrodni. Występują także Sterling Hayden i Nina Van Pallandt.

  Godziny emisji Długie pożegnanie

04:10

Pan mamuśka

Czas: 110min.

Zwolniony z pracy mąż (Michael Keaton) zamienia się rolami ze swoją żoną. Ona wraca do pracy, on zostaje pełnoetatowym tatą. Okazuje się, że to praca, o której nie ma pojęcia!

  Godziny emisji Pan mamuśka

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2019-04-05. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2019-04-05 dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2019 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info