Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 2018-08-25 - ramówka, emisje

2018-08-25 Pokaż dziś

06:00

Zabójcze zwierzęta Australii - Seria 1, odc. 13

Czas: 25min.

Populacja nietoperzy w Sydney jest tak znaczna, że zwierzęta zostały uznane za miejskie szkodniki. Martin rusza im na ratunek. Tymczasem na Craiga czekają dobre wieści.

Godziny emisji Zabójcze zwierzęta Australii

06:25

Zabójcze zwierzęta Australii - Seria 1, odc. 14

Czas: 35min.

Poskramiacze węży Kylee i Jimmy zmagają się z potężnym pytonem okupującym parking. Tymczasem Amber łapie rekina i próbuje ustalić, dlaczego te zaczęły ostatnio polować na surferów.

Godziny emisji Zabójcze zwierzęta Australii

07:00

Guy Martin: Rekordy prędkości - Seria 2, odc. 2

( UK 2013 ) Czas: 55min.

Guy bierze udział w jednym z najstarszych wyścigów samochodowych Ameryki: Pike's Peak International Hill Climb. 2/4

Godziny emisji Guy Martin: Rekordy prędkości

07:55

Guy Martin: Rekordy prędkości - Seria 2, odc. 3

( UK 2013 ) Czas: 60min.

Guy próbuje pobić rekord szybkości jazdy poduszkowcem. 3/4

Godziny emisji Guy Martin: Rekordy prędkości

08:55

Guy Martin: Rekordy prędkości - Seria 2, odc. 4

( UK 2013 ) Czas: 60min.

Guy stara się skonstruować najszybszy na świecie pojazd bez silnika, służący do zjeżdżania z góry — napędzany wyłącznie siłą grawitacji. 4/4

Godziny emisji Guy Martin: Rekordy prędkości

Reklama
09:55

Wędkarskie wyzwania - Seria 1, odc. 5

( 2015 ) Czas: 65min.

Pozostali wędkarze stają do półfinałowej rywalizacji w Kolumbii Brytyjskiej w Kanadzie. 5/6

Reżyseria: Samantha Beddoes

Godziny emisji Wędkarskie wyzwania

11:00

Cuda inżynierii - Seria 3, odc. 9

Dokument ( 2017 ) Czas: 60min.

W 2003 roku powstało amerykańskie przedsiębiorstwo produkujące w pełni elektryczne samochody. Obecnie z taśm produkcyjnych Tesli zjeżdża tygodniowo 2000 aut. 9/12

Reżyseria: Matt Litchfield , John-Pierre Newman , Jonathan Profaska , Tom Weller

Godziny emisji Cuda inżynierii

12:00

Top Gear - Serie 17, odc. 5

Czas: 80min.

Jeremy, Richard i James wybierają machiny, które pomogą im wyburzyć rząd opuszczonych ruder. Gwiazdą programu jest Bob Geldof.

Godziny emisji Top Gear

13:20

Top Gear - Serie 17, odc. 6

Czas: 75min.

Jeremy i James testują dwa samochody elektryczne na brytyjskim wybrzeżu, zaś Richard spotyka się z niezwykłą ekipą wyścigową.

Godziny emisji Top Gear

14:35

Hotel Zacisze - seria 1, odc. 3

Komedia ( UK 1975 ) Czas: 40min.

Para prosi o pokój z dwoma łóżkami. Basil czuje się odpowiedzialny za obronę wysokiego standardu hotelu. 3/6

Reżyseria: John Howard Davies

Obsada: Andrew Sachs , Ballard Berkeley , Connie Booth , Gilly Flower , John Cleese , Prunella Scales , Renee Roberts

Godziny emisji Hotel Zacisze

15:15

Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 13, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 70min.

Biznesmeni-wynalazcy przedstawiają swoje pomysły piątce doświadczonych inwestorów. W odcinku m.in. przedsiębiorca prezentujący aplikację zapewniającą bezpieczeństwo pojazdów oraz para hotelarzy planująca rozwinąć swój biznes. 5/16

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

16:25

Guy Martin: Rekordy prędkości - Seria 3, odc. 3

( UK 2016 ) Czas: 90min.

Guy Martin, legenda wyścigów motocyklowych, lubi wyzwania. Chce pobić rekord prędkości łodzi napędzanej siłą ludzkich mięśni. Przez 100 metrów musi pedałować ze średnią prędkością 34km/h. 3/3

Reżyseria: Ewan Woodroffe , James Woodroffe

Godziny emisji Guy Martin: Rekordy prędkości

17:55

The Best of Top Gear 2011/12 - Seria 1, odc. 1

( 2012 ) Czas: 65min.

Najciekawsze momenty najsłynniejszego brytyjskiego programu motoryzacyjnego. 1/4

Godziny emisji The Best of Top Gear 2011/12

19:00

The Best of Top Gear 2011/12 - Seria 1, odc. 2

( 2012 ) Czas: 60min.

Najciekawsze momenty najsłynniejszego brytyjskiego programu motoryzacyjnego. 2/4

Godziny emisji The Best of Top Gear 2011/12

20:00

The Best of Top Gear 2011/12 - Seria 1, odc. 3

( 2012 ) Czas: 60min.

Najciekawsze momenty najsłynniejszego brytyjskiego programu motoryzacyjnego. 3/4

Godziny emisji The Best of Top Gear 2011/12

Reklama
21:00

SS-GB - Seria 1, odc. 3

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Douglas Archer, funkcjonariusz Scotland Yardu, chce odnaleźć doktora Spode zanim będzie za późno. Jego telefon po wsparcie zostaje podsłuchany przez Hutha, w wyniku czego Archer zostaje przetransportowany w nieznane sobie miejsce. 3/6

Reżyseria: Philipp Kadelbach

Obsada: Sam Riley , Kate Bosworth , Rainer Bock , Lars Eidinger , James Cosmo

Godziny emisji SS-GB

22:00

Guy Martin: Rekordy prędkości - Seria 3, odc. 3

( UK 2016 ) Czas: 90min.

Guy Martin, legenda wyścigów motocyklowych, lubi wyzwania. Chce pobić rekord prędkości łodzi napędzanej siłą ludzkich mięśni. Przez 100 metrów musi pedałować ze średnią prędkością 34km/h. 3/3

Reżyseria: Ewan Woodroffe , James Woodroffe

Godziny emisji Guy Martin: Rekordy prędkości

23:30

Wędkarskie wyzwania - Seria 1, odc. 5

( 2015 ) Czas: 60min.

Pozostali wędkarze stają do półfinałowej rywalizacji w Kolumbii Brytyjskiej w Kanadzie. 5/6

Reżyseria: Samantha Beddoes

Godziny emisji Wędkarskie wyzwania

00:30

The Best of Top Gear 2011/12 - Seria 1, odc. 1

( 2012 ) Czas: 60min.

Najciekawsze momenty najsłynniejszego brytyjskiego programu motoryzacyjnego. 1/4

Godziny emisji The Best of Top Gear 2011/12

01:30

The Best of Top Gear 2011/12 - Seria 1, odc. 2

( 2012 ) Czas: 65min.

Najciekawsze momenty najsłynniejszego brytyjskiego programu motoryzacyjnego. 2/4

Godziny emisji The Best of Top Gear 2011/12

02:35

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 3

( 2014 ) Czas: 30min.

W odcinku m.in.: sztuczki na trampolinie, niebezpieczna gimnastyka i spektakularne stłuczki łodzi i samochodów. 3/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

03:05

Guy Martin: Rekordy prędkości - Seria 2, odc. 2

( UK 2013 ) Czas: 45min.

Guy bierze udział w jednym z najstarszych wyścigów samochodowych Ameryki: Pike's Peak International Hill Climb. 2/4

Godziny emisji Guy Martin: Rekordy prędkości

03:50

Guy Martin: Rekordy prędkości - Seria 3, odc. 3

( UK 2016 ) Czas: 70min.

Guy Martin, legenda wyścigów motocyklowych, lubi wyzwania. Chce pobić rekord prędkości łodzi napędzanej siłą ludzkich mięśni. Przez 100 metrów musi pedałować ze średnią prędkością 34km/h. 3/3

Reżyseria: Ewan Woodroffe , James Woodroffe

Godziny emisji Guy Martin: Rekordy prędkości

05:00

Zabójcze zwierzęta Australii - Seria 1, odc. 13

Czas: 25min.

Populacja nietoperzy w Sydney jest tak znaczna, że zwierzęta zostały uznane za miejskie szkodniki. Martin rusza im na ratunek. Tymczasem na Craiga czekają dobre wieści.

Godziny emisji Zabójcze zwierzęta Australii

05:25

Hotel Zacisze - seria 1, odc. 3

Komedia ( UK 1975 ) Czas: 35min.

Para prosi o pokój z dwoma łóżkami. Basil czuje się odpowiedzialny za obronę wysokiego standardu hotelu. 3/6

Reżyseria: John Howard Davies

Obsada: Andrew Sachs , Ballard Berkeley , Connie Booth , Gilly Flower , John Cleese , Prunella Scales , Renee Roberts

Godziny emisji Hotel Zacisze

Reklama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-08-25. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-08-25 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info