Reklama

Logo FightKlub FightKlub program TV na 2018-08-21 - ramówka, emisje

2018-08-21 Pokaż dziś

06:00

United Fighting Alliance, odc. 3

mma Czas: 45min.

Klasyka MMA w najczystszej postaci! Niepowtarzalne, niezwykle klimatyczne, fascynujące gale z odległej Republiki Południowej Afryki. Fantastyczne, stojące na niezwykle wysokim poziomie widowiska, okraszone pojedynkami czołowych postaci światowej sceny MMA.

Godziny emisji United Fighting Alliance

06:45

HKF - Day in the Life 2017, odc. 17: - Lee Mein

film dokumentalny Czas: 30min.

Świat zawodnika MMA to nie tylko walka w klatce, mordercze treningi i zbilansowana dieta, to często także kłopoty rodzinne, trudne wybory życiowe i pojedynki z drobnymi sprawami życia codziennego. Z drugiej strony to także świat wielkiej motywacji, poświęcenia i ogromnej satysfakcji z sukcesów.

Godziny emisji HKF - Day in the Life 2017

07:15

Fight Night, odc. 29: CALLUM SMITH v ROCKY FIELDING

boks zawodowy Czas: 135min.

Seria widowiskowych gal organizowanych głównie na Wyspach Brytyjskich, m.in. w Manchesterze, Londynie, Glasgow, Birmingham i Liverpoolu, ale też w prestiżowych miejscach w Europie, m.in. w Monte Carlo.

Godziny emisji Fight Night

09:30

Teleshop - TV Okazje, odc. 4

telezakupy Czas: 30min.

Telesprzedaż.

Godziny emisji Teleshop - TV Okazje

10:00

HKF 2018 - Fighter Profile, odc. 8: Chris Smeltzer

film dokumentalny Czas: 30min.

Program przedstawiający sylwetki zawodników walczących w MMA. W każdym odcinku widzowie poznają nowego bohatera, który swoją karierę związał z federacją HKF. Przyjrzą się jak trenuje, jakie są jego słabe i mocne strony, oraz jak wygląda jego życie poza oktagonem.

Godziny emisji HKF 2018 - Fighter Profile

Reklama
10:30

Teleshop - TV Okazje, odc. 2

telezakupy Czas: 60min.

Telesprzedaż.

Godziny emisji Teleshop - TV Okazje

11:30

Fighting Spirit MMA Series 6 (FK), odc. 23

mma Czas: 75min.

Federacja Fighting Spirit do tej pory znana była fanom w Polsce głównie za sprawą znakomitych gal MMA. Od lat promuje ona jednak również wrestling – szalenie popularną za Oceanem dyscyplinę łączącą w sobie kilka gatunków sztuk walki, m.in. zapasy i MMA oraz… teatr.

Godziny emisji Fighting Spirit MMA Series 6 (FK)

12:45

HKF - Out of The Cage 2017, odc. 9: - Amy Roussey

film dokumentalny Czas: 45min.

Serial ukazujący świat mieszanych sztuk walki od środka. W każdym odcinku sceny prosto z oktagonu, z serca klatki, obrazki, których nie widać podczas gal, a które często determinują całe show. Każdy odcinek to niepowtarzalna podróż do wnętrza świata MMA.

Godziny emisji HKF - Out of The Cage 2017

13:30

Teleshop - TV Okazje, odc. 2

telezakupy Czas: 60min.

Telesprzedaż.

Godziny emisji Teleshop - TV Okazje

14:30

HKF - Day in the Life 2017, odc. 17: - Lee Mein

film dokumentalny Czas: 30min.

Świat zawodnika MMA to nie tylko walka w klatce, mordercze treningi i zbilansowana dieta, to często także kłopoty rodzinne, trudne wybory życiowe i pojedynki z drobnymi sprawami życia codziennego. Z drugiej strony to także świat wielkiej motywacji, poświęcenia i ogromnej satysfakcji z sukcesów.

Godziny emisji HKF - Day in the Life 2017

15:00

Teleshop - TV Okazje, odc. 3

telezakupy Czas: 120min.

Telesprzedaż.

Godziny emisji Teleshop - TV Okazje

17:00

HKF 2018 - After the Fight, odc. 8: S01-E08 Sean Michaels, Jake Peacock

film dokumentalny Czas: 30min.

Kulisy bardzo popularnych w Kanadzie i cenionych przez społeczność MMA gal Hard Knocks Fighting. W programie wydarzenia „od kuchni” oraz wywiady z największymi gwiazdami federacji.

Godziny emisji HKF 2018 - After the Fight

17:30

New Japan Pro-Wrestling, odc. 23: NEW JAPAN CUP 2016 Final: Tetsuya Naito vs Hirooki Goto

wrestling Czas: 60min.

New Japan Pro-Wrestling to jedna z najstarszych wrestlingowych federacji, której początki datuje się na rok 1972. Od tamtej pory zorganizowała na całym świecie setki znakomitych gal z tysiącami stojących na najwyższym poziomie pojedynków. Obecnie posiada mistrzów w siedmiu kategoriach.

Godziny emisji New Japan Pro-Wrestling

18:30

Boxeo de Primera, odc. 34: MAIN EVENT - San Martín, GBA Título Latino WBO Welter Luis Veron vs Daniel Aquino / Título argentino S.Mediano Ezequiel Maderna vs Mateo Veron

boks zawodowy Czas: 135min.

Boks prosto z Ameryki Południowej! Niezwykle ekspresyjne i szalenie widowiskowe gale głównie w lżejszych kategoriach wagowych. Na większości eventów walką wieczoru jest starcie o jeden z kontynentalnych pasów.

Godziny emisji Boxeo de Primera

20:45

HKF 2018 - Fighter Profile, odc. 8: Chris Smeltzer

film dokumentalny Czas: 30min.

Program przedstawiający sylwetki zawodników walczących w MMA. W każdym odcinku widzowie poznają nowego bohatera, który swoją karierę związał z federacją HKF. Przyjrzą się jak trenuje, jakie są jego słabe i mocne strony, oraz jak wygląda jego życie poza oktagonem.

Godziny emisji HKF 2018 - Fighter Profile

Reklama
21:15

HKF - Out of The Cage 2017, odc. 34: - Alexi Argeriou

film dokumentalny Czas: 45min.

Serial ukazujący świat mieszanych sztuk walki od środka. W każdym odcinku sceny prosto z oktagonu, z serca klatki, obrazki, których nie widać podczas gal, a które często determinują całe show. Każdy odcinek to niepowtarzalna podróż do wnętrza świata MMA.

Godziny emisji HKF - Out of The Cage 2017

22:00

Premiera We Love MMA, odc. 19: WLMMA 26 Basel 2016

mma Czas: 120min.

Poświęcenie, zaangażowanie, wytrwałość – tym cechuje się prawdziwa miłość. Także miłość do sportów walki. Wiedzą coś o tym zawodnicy rywalizujący dla federacji We Love MMA. Kibicom oddają w oktagonie serce, walczą na 100% możliwości, a o poddaniu myślą jedynie w ekstremalnych sytuacjach. Najlepsze niemieckie gale MMA wyłącznie w Fightklubie.

Godziny emisji We Love MMA

00:00

Fight Night, odc. 29: CALLUM SMITH v ROCKY FIELDING

boks zawodowy Czas: 135min.

Seria widowiskowych gal organizowanych głównie na Wyspach Brytyjskich, m.in. w Manchesterze, Londynie, Glasgow, Birmingham i Liverpoolu, ale też w prestiżowych miejscach w Europie, m.in. w Monte Carlo.

Godziny emisji Fight Night

02:15

United Fighting Alliance, odc. 3

mma Czas: 75min.

Klasyka MMA w najczystszej postaci! Niepowtarzalne, niezwykle klimatyczne, fascynujące gale z odległej Republiki Południowej Afryki. Fantastyczne, stojące na niezwykle wysokim poziomie widowiska, okraszone pojedynkami czołowych postaci światowej sceny MMA.

Godziny emisji United Fighting Alliance

03:30

Fighting Spirit MMA Series 6 (FK), odc. 23

mma Czas: 75min.

Federacja Fighting Spirit do tej pory znana była fanom w Polsce głównie za sprawą znakomitych gal MMA. Od lat promuje ona jednak również wrestling – szalenie popularną za Oceanem dyscyplinę łączącą w sobie kilka gatunków sztuk walki, m.in. zapasy i MMA oraz… teatr.

Godziny emisji Fighting Spirit MMA Series 6 (FK)

04:45

New Japan Pro-Wrestling, odc. 23: NEW JAPAN CUP 2016 Final: Tetsuya Naito vs Hirooki Goto

wrestling Czas: 75min.

New Japan Pro-Wrestling to jedna z najstarszych wrestlingowych federacji, której początki datuje się na rok 1972. Od tamtej pory zorganizowała na całym świecie setki znakomitych gal z tysiącami stojących na najwyższym poziomie pojedynków. Obecnie posiada mistrzów w siedmiu kategoriach.

Godziny emisji New Japan Pro-Wrestling

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji FightKlub

Na stronie stacji telewizyjnej FightKlub umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-08-21. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla FightKlub. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-08-21 dla kanału FightKlub można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV FightKlub umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji FightKlub. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Premiery w FightKlub

  • 22.09, 22:00 Fighting Spirit MMA Series 6 (FK), odc. 28 Godziny emisji
  • 24.09, 21:15 HKF 2018 - After the Fight, odc. 13: S03 E03 Jacob Smith, Miles Anstead Godziny emisji
  • 24.09, 22:00 HKF Archives, odc. 35 Godziny emisji
  • 25.09, 22:00 We Love MMA, odc. 24: WLMMA 31 Oberhausen 2017 Godziny emisji
  • 26.09, 22:00 Boxeo de Primera, odc. 38: MAIN EVENT - Pablo Farias vs Marcos Aumada / German Benítez vs Sebastian Aguirre Godziny emisji
  • 28.09, 23:00 DreamHack Open 2018, odc. 11: Valencia, Group Stage (Day 2) Godziny emisji
  • 29.09, 22:00 Fighting Spirit MMA Series 6 (FK), odc. 29 Godziny emisji
  • 01.10, 21:15 HKF 2018 - After the Fight, odc. 14: S03 E04 Mac Laursen, Will Woo Godziny emisji
  • 01.10, 22:00 HKF Archives, odc. 36 Godziny emisji
  • 02.10, 22:00 We Love MMA, odc. 25: WLMMA 32 Stuttgard 2017 Godziny emisji

Na żywo w FightKlub

  • 06.10, 04:00 Golden Boy on ESPN 2018, odc. 19: MAIN EVENT - Oscar NEGRETE v. Joshua FRANCO Godziny emisji
Reklama
© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info