Reklama

Logo FightKlub FightKlub program TV na 2018-12-29 - ramówka, emisje

2018-12-29 Pokaż dziś

06:00

United Fighting Alliance, odc. 3

mma Czas: 45min.

Klasyka MMA w najczystszej postaci! Niepowtarzalne, niezwykle klimatyczne, fascynujące gale z odległej Republiki Południowej Afryki. Fantastyczne, stojące na niezwykle wysokim poziomie widowiska, okraszone pojedynkami czołowych postaci światowej sceny MMA.

Godziny emisji United Fighting Alliance

06:45

HKF - Day in the Life 2017, odc. 43: - John Woo

film dokumentalny Czas: 30min.

Świat zawodnika MMA to nie tylko walka w klatce, mordercze treningi i zbilansowana dieta, to często także kłopoty rodzinne, trudne wybory życiowe i pojedynki z drobnymi sprawami życia codziennego. Z drugiej strony to także świat wielkiej motywacji, poświęcenia i ogromnej satysfakcji z sukcesów.

Godziny emisji HKF - Day in the Life 2017

07:15

Boxeo de Primera, odc. 46: MAIN EVENT - Sebastián Papeschi vs Martín Ríos 10 r Título Latino CMB / Javier Herrera vs Fabián Orozco - Tit.Latino CMB superpluma

boks zawodowy Czas: 135min.

Boks prosto z Ameryki Południowej! Niezwykle ekspresyjne i szalenie widowiskowe gale głównie w lżejszych kategoriach wagowych. Na większości eventów walką wieczoru jest starcie o jeden z kontynentalnych pasów.

Godziny emisji Boxeo de Primera

09:30

HKF 2018 - Fighter Profile, odc. 26: Josh Griffin

film dokumentalny Czas: 45min.

Program przedstawiający sylwetki zawodników walczących w MMA. W każdym odcinku widzowie poznają nowego bohatera, który swoją karierę związał z federacją HKF. Przyjrzą się jak trenuje, jakie są jego słabe i mocne strony, oraz jak wygląda jego życie poza oktagonem.

Godziny emisji HKF 2018 - Fighter Profile

10:15

New Japan Pro-Wrestling, odc. 23: NEW JAPAN CUP 2016 Final: Tetsuya Naito vs Hirooki Goto

wrestling Czas: 75min.

New Japan Pro-Wrestling to jedna z najstarszych wrestlingowych federacji, której początki datuje się na rok 1972. Od tamtej pory zorganizowała na całym świecie setki znakomitych gal z tysiącami stojących na najwyższym poziomie pojedynków. Obecnie posiada mistrzów w siedmiu kategoriach.

Godziny emisji New Japan Pro-Wrestling

Reklama
11:30

HKF Archives, odc. 4

magazyn sportowy Czas: 75min.

Mająca swoje korzenie w Kanadzie federacja MMA, która ma na koncie ponad pięćdziesiąt zorganizowanych gal. To właśnie w HKF swoje pierwsze kroki w oktagonie stawiały gwiazdy mieszanych sztuk walki: Ronda Rousey, Elias Theodorou i Misha Cirkunov.

Godziny emisji HKF Archives

12:45

HKF - Out of The Cage 2017, odc. 28: - Sam Franchi

film dokumentalny Czas: 45min.

Serial ukazujący świat mieszanych sztuk walki od środka. W każdym odcinku sceny prosto z oktagonu, z serca klatki, obrazki, których nie widać podczas gal, a które często determinują całe show. Każdy odcinek to niepowtarzalna podróż do wnętrza świata MMA.

Godziny emisji HKF - Out of The Cage 2017

13:30

HKF - Day in the Life 2017, odc. 43: - John Woo

film dokumentalny Czas: 45min.

Świat zawodnika MMA to nie tylko walka w klatce, mordercze treningi i zbilansowana dieta, to często także kłopoty rodzinne, trudne wybory życiowe i pojedynki z drobnymi sprawami życia codziennego. Z drugiej strony to także świat wielkiej motywacji, poświęcenia i ogromnej satysfakcji z sukcesów.

Godziny emisji HKF - Day in the Life 2017

14:15

Boxeo de Primera, odc. 46: MAIN EVENT - Sebastián Papeschi vs Martín Ríos 10 r Título Latino CMB / Javier Herrera vs Fabián Orozco - Tit.Latino CMB superpluma

boks zawodowy Czas: 105min.

Boks prosto z Ameryki Południowej! Niezwykle ekspresyjne i szalenie widowiskowe gale głównie w lżejszych kategoriach wagowych. Na większości eventów walką wieczoru jest starcie o jeden z kontynentalnych pasów.

Godziny emisji Boxeo de Primera

16:00

HKF 2018 - Fighter Profile, odc. 26: Josh Griffin

film dokumentalny Czas: 30min.

Program przedstawiający sylwetki zawodników walczących w MMA. W każdym odcinku widzowie poznają nowego bohatera, który swoją karierę związał z federacją HKF. Przyjrzą się jak trenuje, jakie są jego słabe i mocne strony, oraz jak wygląda jego życie poza oktagonem.

Godziny emisji HKF 2018 - Fighter Profile

16:30

HKF 2018 - After the Fight, odc. 26: S04-E06 Chad Anheliger

film dokumentalny Czas: 45min.

Kulisy bardzo popularnych w Kanadzie i cenionych przez społeczność MMA gal Hard Knocks Fighting. W programie wydarzenia „od kuchni” oraz wywiady z największymi gwiazdami federacji.

Godziny emisji HKF 2018 - After the Fight

17:15

New Japan Pro-Wrestling, odc. 23: NEW JAPAN CUP 2016 Final: Tetsuya Naito vs Hirooki Goto

wrestling Czas: 75min.

New Japan Pro-Wrestling to jedna z najstarszych wrestlingowych federacji, której początki datuje się na rok 1972. Od tamtej pory zorganizowała na całym świecie setki znakomitych gal z tysiącami stojących na najwyższym poziomie pojedynków. Obecnie posiada mistrzów w siedmiu kategoriach.

Godziny emisji New Japan Pro-Wrestling

18:30

BAMMA Archive Events, odc. 9

magazyn sportowy Czas: 135min.

Legendarne pojedynki największej brytyjskiej federacji MMA. W ciągu niecałej dekady zorganizowała ona w Anglii i Irlandii 35 gal, na których bardzo często walczyli Polacy. W programie najciekawsze konfrontacje nie tylko z udziałem fighterów znad Wisły.

Godziny emisji BAMMA Archive Events

20:45

Golden Boy Archives 2017 (FK), odc. 17: Floyd Mayweather vs. Miguel Cotto May 5 2012

Czas: 120min.

Godziny emisji Golden Boy Archives 2017 (FK)

22:45

Fighting Spirit MMA Series 6 (FK), odc. 9

mma Czas: 75min.

Federacja Fighting Spirit do tej pory znana była fanom w Polsce głównie za sprawą znakomitych gal MMA. Od lat promuje ona jednak również wrestling – szalenie popularną za Oceanem dyscyplinę łączącą w sobie kilka gatunków sztuk walki, m.in. zapasy i MMA oraz… teatr.

Godziny emisji Fighting Spirit MMA Series 6 (FK)

Reklama
00:00

Boxeo de Primera, odc. 46: MAIN EVENT - Sebastián Papeschi vs Martín Ríos 10 r Título Latino CMB / Javier Herrera vs Fabián Orozco - Tit.Latino CMB superpluma

boks zawodowy Czas: 105min.

Boks prosto z Ameryki Południowej! Niezwykle ekspresyjne i szalenie widowiskowe gale głównie w lżejszych kategoriach wagowych. Na większości eventów walką wieczoru jest starcie o jeden z kontynentalnych pasów.

Godziny emisji Boxeo de Primera

01:45

HKF 2018 - After the Fight, odc. 26: S04-E06 Chad Anheliger

film dokumentalny Czas: 30min.

Kulisy bardzo popularnych w Kanadzie i cenionych przez społeczność MMA gal Hard Knocks Fighting. W programie wydarzenia „od kuchni” oraz wywiady z największymi gwiazdami federacji.

Godziny emisji HKF 2018 - After the Fight

02:15

United Fighting Alliance, odc. 3

mma Czas: 75min.

Klasyka MMA w najczystszej postaci! Niepowtarzalne, niezwykle klimatyczne, fascynujące gale z odległej Republiki Południowej Afryki. Fantastyczne, stojące na niezwykle wysokim poziomie widowiska, okraszone pojedynkami czołowych postaci światowej sceny MMA.

Godziny emisji United Fighting Alliance

03:30

Fighting Spirit MMA Series 6 (FK), odc. 9

mma Czas: 75min.

Federacja Fighting Spirit do tej pory znana była fanom w Polsce głównie za sprawą znakomitych gal MMA. Od lat promuje ona jednak również wrestling – szalenie popularną za Oceanem dyscyplinę łączącą w sobie kilka gatunków sztuk walki, m.in. zapasy i MMA oraz… teatr.

Godziny emisji Fighting Spirit MMA Series 6 (FK)

04:45

New Japan Pro-Wrestling, odc. 23: NEW JAPAN CUP 2016 Final: Tetsuya Naito vs Hirooki Goto

wrestling Czas: 75min.

New Japan Pro-Wrestling to jedna z najstarszych wrestlingowych federacji, której początki datuje się na rok 1972. Od tamtej pory zorganizowała na całym świecie setki znakomitych gal z tysiącami stojących na najwyższym poziomie pojedynków. Obecnie posiada mistrzów w siedmiu kategoriach.

Godziny emisji New Japan Pro-Wrestling

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji FightKlub

Na stronie stacji telewizyjnej FightKlub umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-12-29. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla FightKlub. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-12-29 dla kanału FightKlub można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV FightKlub umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji FightKlub. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Premiery w FightKlub

  • 19.02, 22:00 HKF 2019 - After the Fight, odc. 8: Guvrir Singh, Kendis Kirkendall Godziny emisji
  • 20.02, 22:00 Super Boxing League S1, odc. 1: Arminder Singh vs Sumit Rangi Godziny emisji
  • 21.02, 22:00 World of Sport Wrestling, odc. 8: Viper vs Ayesha, Will Osperay & Bea Priestly vs Stevie Boy & Kay Lee Ray, British Bulldog Jr. vs Iestyn Rees, Robbie X vs Crater Godziny emisji
  • 22.02, 22:00 Fight Mag, odc. 15: #8 Rizvan Abuev vs Tyson Nam Godziny emisji
  • 23.02, 22:00 Fight Mag, odc. 16: #8 Tie Yinghua vs Matsuoka Riki Godziny emisji
  • 24.02, 22:00 Road FC, odc. 8: : Jung Young Lee v. Se Young Kim Godziny emisji
  • 25.02, 22:00 HKF 2019- Out of the Cage S3, odc. 9: Boyle Godziny emisji
  • 25.02, 22:45 VIVO Pro Kabaddi Season VI, odc. 9: TamilThalaivas vs Telugu Titans (09/10/18) Godziny emisji
  • 26.02, 22:00 HKF 2019 - After the Fight, odc. 9: Cameron Hicks Godziny emisji
  • 27.02, 22:00 Super Boxing League S1, odc. 2: Eva vs Ashish Ahlawat Godziny emisji
Reklama
© 2016-2019 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info