Reklama

Logo MTV Polska MTV Polska program TV na 2018-12-22 - ramówka, emisje

2018-12-22 Pokaż dziś

06:00

MTV Breakfast Club

Teledyski ( 2009 ) Czas: 55min.

Godziny emisji MTV Breakfast Club

06:55

Pimp My Ride by Coca-Cola Zero

Program ( 2007 ) Czas: 30min.

Godziny emisji Pimp My Ride by Coca-Cola Zero

07:25

Pimp My Ride by Coca-Cola Zero

Program ( 2007 ) Czas: 30min.

Godziny emisji Pimp My Ride by Coca-Cola Zero

07:55

Pimp My Ride by Coca-Cola Zero

Program ( 2007 ) Czas: 30min.

Godziny emisji Pimp My Ride by Coca-Cola Zero

08:25

The Ride

Czas: 35min.

Godziny emisji The Ride

Reklama
09:00

2018 MTV Movie & TV Awards: 2018 MTV Movie & TV Awards, sez. 1, odc. 1

Czas: 115min.

Na ceremonii MTV Movie & TV Awards po raz kolejny zabrzmią najgłośniejsze nazwiska filmu i telewizji. To okazja, by świętować szczytowe osiągnięcia popkultury - i kibicować rozdaniu upragnionych Złotych Popcornów. Gospodynią jest Tiffany Haddish.

Godziny emisji MTV Movie & TV Awards

10:55

Euro Top Chart

Czas: 120min.

Godziny emisji Euro Top Chart

12:55

16 and Pregnant

Czas: 60min.

Godziny emisji 16 and Pregnant

13:55

16 and Pregnant

Czas: 60min.

Godziny emisji 16 and Pregnant

14:55

16 and Pregnant

Czas: 60min.

Godziny emisji 16 and Pregnant

15:55

16 and Pregnant

Czas: 60min.

Godziny emisji 16 and Pregnant

16:55

Dziara za dziarę: S03E06, sez. 3, odc. 6

Program ( 2017 ) Czas: 65min.

To podwójna inicjacja dla tatuażystów Hue i Charla, więc emocje sięgną zenitu. Najlepsze przyjaciółki Dijana i Kyia pokłócą się, a Chloe oznaczy swojego zdradzającego chłopaka tatuażem, którego ten nigdy nie zapomni.

Godziny emisji Dziara za dziarę

18:00

Dziara za dziarę: S03E07, sez. 3, odc. 7

Program ( 2017 ) Czas: 55min.

Najlepsi kumple o ksywkach Brzydki i Świnia pokłócą się; matka i córka - Melanie i Jess - zdradzą wszystko, a sławni przyjaciele, Mutya z Sugarbabes i Vas z TOWIE, znajdą się w centrum uwagi.

Godziny emisji Dziara za dziarę

18:55

Fear Factor: Opiekuńczy rodzice, sez. 1, odc. 7

Czas: 60min.

Ludacris przetestuje więzi rodzinne. Rodzice i dzieci powalczą o 50 tysięcy. Na ich drodze staną tysiące skorpionów, pijawek i trudne zadanie zerwania liny. Kto pokona strach i zostanie mistrzem?

Godziny emisji Fear Factor - Nieustraszeni

19:55

Fear Factor: To nie przelewki, sez. 1, odc. 8

Czas: 65min.

Ludacris przetestuje długoletnie przyjaźnie. Uczestnicy będą musieli zmierzyć się ze strzelającymi kwasem stworzeniami, pokonać strach przed utonięciem i uratować swoje telefony komórkowe wysoko w powietrzu, żeby wygrać 50 tysięcy.

Godziny emisji Fear Factor - Nieustraszeni

Reklama
21:00

Catfish: Courtney & Isaak, sez. 4, odc. 2

( 2012 ) Czas: 60min.

Courtney próbuje odciąć się od Isaaka, faceta poznanego w sieci, ale Isaak nie daje za wygraną i stara się odzyskać kontakt za wszelką cenę. Piękność Cassidy Wolf i Nev dopilnują, żeby Isaak zostawił Courtney w spokoju.

Godziny emisji Catfish

22:00

Ridiculousness: Chanel i Sterling LVI, sez. 11, odc. 13

Czas: 25min.

W nowiutkim odcinku "Niemożliwe!" Rob, Chanel i Steelo oglądają rozochoconych seniorów z NAPALONEJ GENERACJI, sprawdzają, kto WOLAŁBY BYĆ SIEROTĄ, i dowiedzą się, skąd się bierze DODATKOWE 10 PROCENT.

Godziny emisji Ridiculousness

22:25

Niemożliwe!: Chanel i Sterling LIX, sez. 11, odc. 14

Serial ( 2013 ) Czas: 30min.

W nowiutkim odcinku Rob, Chanel i Steelo pozdrawiają żołnierzy w BASIN BASICS, odkrywają nowy sport zwany DRUNKOUR i są świadkami majestatu HOBO WIZARDS.

Godziny emisji Niemożliwe!

22:55

Ridiculousness: Chanel i Sterling LIV, sez. 11, odc. 3

Czas: 30min.

W nowiutkim odcinku "Niemożliwe!" Rob, Chanel i Steelo przetestują swoje kryminalne umiejętności jako MATACZE, porozmawiają z DZIWAKAMI Z ULICY i odkryją podziemną kulturę PODLUDZI.

Godziny emisji Ridiculousness

23:25

Jennifer Lopez: The Ride

Czas: 30min.

Godziny emisji Jennifer Lopez: The Ride

23:55

Dziara za dziarę: 401, sez. 4, odc. 1

Czas: 60min.

Chłopak Charlotte, Josh, dołącza do niej jako współgospodarz programu, a jej mama i tata poddają ryzykownej próbie swoje małżeństwo. Zagrożone są przyjaźnie partnerów biznesowych Scotta i Stephena oraz Pauli i Michelle.

Godziny emisji Dziara za dziarę

00:55

Global Citizen Festival: Mandela 100 Highlights: Sezon 1 Odcinek 1, sez. 1, odc. 1

Czas: 65min.

Najważniejsze momenty festiwalu Global Citizen Mandela 100, który odbywa się w Johannesburgu w Republice Południowej Afryki. Na scenie m.in. Beyoncé, Jay-Z, Ed Sheeran, Pharrell Williams i Chris Martin!

Godziny emisji Global Citizen Festival: Mandela 100 Highlights

02:00

World Stage 2018

Czas: 60min.

Godziny emisji World Stage 2018

03:00

M is for Music

Czas: 180min.

Godziny emisji M is for Music

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji MTV Polska

Na stronie stacji telewizyjnej MTV Polska umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-12-22. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla MTV Polska. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-12-22 dla kanału MTV Polska można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV MTV Polska umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji MTV Polska. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2019 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info