Logo BBC CBeebies Program TV BBC CBeebies - ramówka, emisje

2017-05-28 Pokaź dziś

06:00

Teletubisie - Seria 1, odc. 57 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 10min.

Teletubisie wracają — tym razem wyposażone między innymi w dotykowe ekrany i różne nowe urządzenia. Mieszkają w kolorowej Krainie Teletubisiów i mają własny, ekologiczny wiatrak! 57/30

Reżyseria: Jack Jameson

06:10

Kręciołki - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 15min.

Bohaterami tego programu dla przedszkolaków są dociekliwe Twirlywoos. Cztery kolorowe, podobne do ptaków stwory przybyły do nas z daleka i poznają nowy, fascynujący świat. 3/35

06:25

Pokaż mi, pokaż - Seria 3, odc. 22 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2012 ) Czas: 25min.

Krzyś i Pui sprawiają, że różne przedmioty i pomysły nabierają życia w ich magicznym pokoju zabaw. 23/26

Reżyseria: Iwan Watson

Obsada: Pui Fan Lee , Chris Jarvis

06:50

Sara i Kaczorek - Seria 3, odc. 4 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2016 ) Czas: 10min.

Przedstawiamy animowany serial o przygodach Sary i Kaczorka - pary przyjaciół, którzy razem poznają świat. 4/20

Reżyseria: Tim O'Sullivan

Obsada: Roger Allam , Tasha Lawrence

07:00

Kotek Gapcio - Seria 1, odc. 34 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 10min.

Mały, ciekawski kotek poznaje świat. Z powodu swojej niezdarności i dociekliwości uczy się wielu ciekawych rzeczy.

Reżyseria: Tom Edgar

Obsada: Liza Tarbuck , Morwenna Banks , Rasmus Hardiker , Marc Wootton

07:10

Hotel Furchester - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 10min.

Opowiastki o rodzinie stworów, które kierują hotelem... prawie światowej klasy. Wśród bohaterów: Elmo i Ciasteczkowy Potwór z Ulicy Sezamkowej. 8/41

07:20

Odlotowcy - Go Jetters! - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 15min.

Animowana seria o przygodach niezwykłych bohaterów odkrywających ciekawe miejsca na całym świecie. 6/26

Reżyseria: Alex Sherwood , Ben Harper

Obsada: John Hasler , Akie Kotabe , Pilar Orti , Syrus Lowe

07:35

Nasze zwierzaki - Seria 1, odc. 25 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 20min.

Nowy program uczy odpowiedzialności za czworonożnych przyjaciół i pomaga uświadomić dzieciom, ile radości mogą wnieść w ich życie domowe zwierzaki. 25/25

Reżyseria: Andrew Agnew

Obsada: Ferne Corrigan , Rory Crawford

07:55

To jest żart - Seria 3, odc. 18 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2013 ) Czas: 15min.

Program komediowy dla młodszych widzów, prezentujący barwnych i zwariowanych bohaterów. 18/26

08:10

To jest żart - Seria 3, odc. 19 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2013 ) Czas: 20min.

Program komediowy dla młodszych widzów, prezentujący barwnych i zwariowanych bohaterów. 19/26

08:30

Nadjeżdża Pan Robótka - Serie 1, odc. 18 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2010 ) Czas: 20min.

Pan Robótka rusza w trasę, by znaleźć dzieci, które lubią bawić się w tworzenie różnych rzeczy. 18/25

Reżyseria: Peter Eyre

Obsada: Phil Gallagher

08:50

Nadjeżdża Pan Robótka - Serie 1, odc. 19 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2010 ) Czas: 25min.

Pan Robótka rusza w trasę, by znaleźć dzieci, które lubią bawić się w tworzenie różnych rzeczy. 19/25

Reżyseria: Peter Eyre

Obsada: Phil Gallagher

09:15

Brzękusie - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2015 ) Czas: 10min.

Clangers to różowe, ciekawskie, podobne do myszek stworzonka. Mieszkają na dalekiej, pokrytej kraterami planecie, na której przeżywają różne przygody. 8/52

Reżyseria: Mole Hill , Chris Tichborne

Obsada: Michael Palin

09:25

Brzękusie - Seria 1, odc. 9 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2015 ) Czas: 10min.

Clangers to różowe, ciekawskie, podobne do myszek stworzonka. Mieszkają na dalekiej, pokrytej kraterami planecie, na której przeżywają różne przygody. 9/52

Reżyseria: Mole Hill , Chris Tichborne

Obsada: Michael Palin

09:35

Hau hau, Ćwirka i Panda Dave - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

( USA 2014 ) Czas: 15min.

Bohaterem tej wesołej, kolorowej serii jest Hatty, elegancki chomik, który wspólnie z przyjaciółmi wyrusza na pokładzie wirującego pojazdu do fantastycznych krain, aby grać, śpiewać i odkrywać. 7/52

Reżyseria: Tony Collingwood , Andrea Tran

Obsada: Forrest Harding , Ethan Drake Davis , Hannah Swain , Austin Nash Chase

09:50

Hau hau, Ćwirka i Panda Dave - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

( USA 2014 ) Czas: 10min.

Bohaterem tej wesołej, kolorowej serii jest Hatty, elegancki chomik, który wspólnie z przyjaciółmi wyrusza na pokładzie wirującego pojazdu do fantastycznych krain, aby grać, śpiewać i odkrywać. 8/52

Reżyseria: Tony Collingwood , Andrea Tran

Obsada: Forrest Harding , Ethan Drake Davis , Hannah Swain , Austin Nash Chase

10:00

Tosia i Tymek - Seria 1, odc. 25 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego — a my śledzimy ich przygody. 25/60

Reżyseria: Fiona Robertson

Obsada: Jocelyn Macnab , Joshua Lester , Anna Acton

10:15

Tosia i Tymek - Seria 1, odc. 26 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego — a my śledzimy ich przygody. 26/60

Reżyseria: Fiona Robertson

Obsada: Jocelyn Macnab , Joshua Lester , Anna Acton

10:30

Tosia i Tymek - Seria 1, odc. 27 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 10min.

Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego — a my śledzimy ich przygody. 27/60

Reżyseria: Fiona Robertson

Obsada: Jocelyn Macnab , Joshua Lester , Anna Acton

10:40

Kieszonkowy dziadek - seria 2, odc. 23 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2010 ) Czas: 15min.

Magiczna czapka pozwala Dziadkowi zmniejszać się tak, że może on się schować w kieszeni wnuczka. Razem mają wiele przygód. 23/26

Obsada: James Bolam , Jay Ruckley

10:55

Kieszonkowy dziadek - seria 2, odc. 24 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2010 ) Czas: 15min.

Magiczna czapka pozwala Dziadkowi zmniejszać się tak, że może on się schować w kieszeni wnuczka. Razem mają wiele przygód. 24/26

Obsada: James Bolam , Jay Ruckley

11:10

Kieszonkowy dziadek - seria 2, odc. 25 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2010 ) Czas: 15min.

Magiczna czapka pozwala Dziadkowi zmniejszać się tak, że może on się schować w kieszeni wnuczka. Razem mają wiele przygód. 25/26

Obsada: James Bolam , Jay Ruckley

11:25

Charlie i Lola - Chciałabym umieć to i jeszcze tamto Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2007 ) Czas: 15min.

Lola umawia się z kimś na zabawę w piątek, ale Mark zaprasza ją na przyjęcie kosmiczne w ten sam dzień. Na co dziewczynka się zdecyduje? 24/26

Reżyseria: Kitty Taylor

Obsada: Clementine Cowell , Morgan Gayle , Ryan Harris , Daniel Mayers

11:40

Charlie i Lola - Ratujmy pandę! Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2007 ) Czas: 10min.

Lola i Lotta poznają zagrożone gatunki. Postanawiają uratować pandę: muszą zdobyć kogoś, kto zasponsoruje ich różne wyczyny. 25/26

Reżyseria: Kitty Taylor

Obsada: Clementine Cowell , Morgan Gayle , Ryan Harris , Daniel Mayers

11:50

Charlie i Lola - Nie mam się z kim bawić Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2007 ) Czas: 15min.

Lola chce się bawić, ale Charlie właśnie wychodzi, zaś Lotta źle się czuje. Dziewczynce pozostaje jej wymyślony przyjaciel, Soren Lorensen. 26/26

Reżyseria: Kitty Taylor

Obsada: Clementine Cowell , Morgan Gayle , Ryan Harris , Daniel Mayers

12:05

Andy i prehistoryczne przygody - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Andy przeżywa szereg fantastycznych przygód — wyrusza w przeszłość, aby odnaleźć prehistoryczne obiekty, które mają być prezentowane na specjalnej wystawie w muzeum. 3/25

Reżyseria: John Miller

Obsada: Andy Day , Puja Panchkoty , Les Bubb , Elaine Claxton

12:20

Andy i prehistoryczne przygody - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Andy przeżywa szereg fantastycznych przygód — wyrusza w przeszłość, aby odnaleźć prehistoryczne obiekty, które mają być prezentowane na specjalnej wystawie w muzeum. 4/25

Reżyseria: John Miller

Obsada: Andy Day , Puja Panchkoty , Les Bubb , Elaine Claxton

12:35

Hej, Duggee! - Seria 1, odc. 31 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2015 ) Czas: 10min.

Duggee to wielki, brązowy pies, który prowadzi Klub Wiewiórek — miejsce, gdzie dzieci przeżywają przygody i zdobywają odznaki za osiągnięcia. 31/52

Reżyseria: Grant Orchard

Obsada: Sander Jones , Jasmine Bartholomew , Duke Davis , Poppie Boyes , Leo Temper , Alfie Sanderson

12:45

Nadjeżdża Pan Robótka - Serie 2, odc. 15 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2011 ) Czas: 25min.

Pan Robótka rusza w trasę, by znaleźć dzieci, które lubią bawić się w tworzenie różnych rzeczy. 15/26

Reżyseria: Peter Eyre

Obsada: Phil Gallagher

13:10

Nadjeżdża Pan Robótka - Serie 2, odc. 16 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2011 ) Czas: 20min.

Pan Robótka rusza w trasę, by znaleźć dzieci, które lubią bawić się w tworzenie różnych rzeczy. 16/26

Reżyseria: Peter Eyre

Obsada: Phil Gallagher

13:30

Zagadkoboty - Seria 1, odc. 25 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Program adresowany do przedszkolaków: sympatyczni bohaterowie prezentują zagadki i gry na spostrzegawczość pozwalające rozwijać uwagę i umiejętności poznawcze. 25/26

13:45

Zagadkoboty - Seria 1, odc. 26 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 20min.

Program adresowany do przedszkolaków: sympatyczni bohaterowie prezentują zagadki i gry na spostrzegawczość pozwalające rozwijać uwagę i umiejętności poznawcze. 26/26

14:05

Łapkozaury - Seria 1, odc. 35 Godziny emisji

Program dla dzieci ( Canada,UK 2014 ) Czas: 10min.

Trzy małe dinozaury przeżywają magiczne przygody, podróżując po swoim niezwykłym świecie. 35/26

Reżyseria: Harold Harris

Obsada: Amanda Abbington , Bob Golding , Keith Wickham

14:15

Łapkozaury - Seria 1, odc. 36 Godziny emisji

Program dla dzieci ( Canada,UK 2014 ) Czas: 15min.

Trzy małe dinozaury przeżywają magiczne przygody, podróżując po swoim niezwykłym świecie. 36/26

Reżyseria: Harold Harris

Obsada: Amanda Abbington , Bob Golding , Keith Wickham

14:30

Kucharz duży, kucharz mały - seria 3, odc. 4 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2005 ) Czas: 20min.

Usiądź wygodnie w kawiarni Kucharza Dużego i Małego i posłuchaj wesołych piosenek, poznaj niezwykłych gości i spróbuj pysznych dań. 4/44

Obsada: Steve Marsh , Dan Wright

14:50

Kucharz duży, kucharz mały - seria 3, odc. 5 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2005 ) Czas: 20min.

Usiądź wygodnie w kawiarni Kucharza Dużego i Małego i posłuchaj wesołych piosenek, poznaj niezwykłych gości i spróbuj pysznych dań. 5/44

Obsada: Steve Marsh , Dan Wright

15:10

Hotel Furchester - Seria 1, odc. 50 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Opowiastki o rodzinie stworów, które kierują hotelem... prawie światowej klasy. Wśród bohaterów: Elmo i Ciasteczkowy Potwór z Ulicy Sezamkowej. 50/41

Reżyseria: Helen Scott

15:25

Hotel Furchester - Seria 1, odc. 51 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Opowiastki o rodzinie stworów, które kierują hotelem... prawie światowej klasy. Wśród bohaterów: Elmo i Ciasteczkowy Potwór z Ulicy Sezamkowej. 51/41

Reżyseria: Jack Jameson

15:40

Artystyczne przyjęcie u Pana Robótki - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 25min.

Pan Robótka, Skrawek i ich mali pomocnicy wykonują pomysłowe prace plastyczne, do których zachęcają młodych widzów. Poznają też dzieła znanych artystów. 4/26

16:05

Pan Robótka - seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2007 ) Czas: 20min.

Program pełen plastycznych zadań dla przedszkolaków, dzięki którym dzieci mogą się bawić i rozwijać wyobraźnię. 4/20

Reżyseria: James Morgan

Obsada: Phil Gallagher

16:25

Zagadkoboty - Zagadkujmy! - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 5min.

Program pełen gier i zagadek, dzięki którym dzieci rozwijają uwagę, spostrzegawczość oraz umiejętności poznawcze. Każdy może wziąć udział w zabawie! 3/15

Obsada: Lauren Alexandra , Les Bubb , Callum Donnelly , Richard Franklin , Robin Hatcher , Haruka Kuroda , Natalie Casey

16:30

Andy i zwierzątka - Seria 1, odc. 15 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 15min.

Andy wie, że młode zwierzęta uwielbiają ruch. W Arktyce obserwuje pisklęcia nurzyka wyskakujące z gniazd na urwiskach klifów oraz pawiany niedźwiedzie chodzące na dwóch łapach.

Reżyseria: Ben Southwell

Obsada: Andy Day

16:45

Nasze zwierzaki zimą - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Czas: 20min.

Ferne i Rory odwiedzają Ellę i poznają jej psa rasy husky. Ella uczy gości prowadzić sanie ciągnięte przez husky a później wszyscy idą na gorącą czekoladę.

17:05

Pirackie potyczki - Seria 4, odc. 8 Godziny emisji

Czas: 30min.

Pełen gier teleturniej dla dzieci, rozgrywający się na wraku pirackiego statku o nazwie Scarlet Squid, na którym mieszka troje strasznych piratów.

Obsada: Richard David-Caine , Joseph Elliot , Ella Kenion

17:35

Łódka starego Jacka - Seria 2, odc. 2 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK ) Czas: 20min.

Jack to stary rybak, który chętnie opowiada przyjaciołom niestworzone historie z czasów, gdy pracował na morzu. 2/20

Obsada: Bernard Cribbins

17:55

Łapkozaury - Seria 1, odc. 37 Godziny emisji

Program dla dzieci ( Canada,UK 2014 ) Czas: 10min.

Trzy małe dinozaury przeżywają magiczne przygody, podróżując po swoim niezwykłym świecie. 37/26

Reżyseria: Harold Harris

Obsada: Amanda Abbington , Bob Golding , Keith Wickham

18:05

Brzękusie - Seria 1, odc. 48 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2015 ) Czas: 10min.

Clangers to różowe, ciekawskie, podobne do myszek stworzonka. Mieszkają na dalekiej, pokrytej kraterami planecie, na której przeżywają różne przygody. 48/52

Reżyseria: Mole Hill , Chris Tichborne

Obsada: Michael Palin

18:15

Charlie i Lola - seria 3, odc. 6 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2007 ) Czas: 20min.

Siedmioletni Charlie i jego mała siostra Lola radzą sobie z problemami, przed którymi staje każdy mały człowiek. 6/26

Reżyseria: Kitty Taylor

Obsada: Clementine Cowell , Morgan Gayle , Ryan Harris , Daniel Mayers

18:35

Zagadkoboty - Seria 1, odc. 21 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Program adresowany do przedszkolaków: sympatyczni bohaterowie prezentują zagadki i gry na spostrzegawczość pozwalające rozwijać uwagę i umiejętności poznawcze. 21/26

18:50

Tosia i Tymek - Seria 1, odc. 57 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego — a my śledzimy ich przygody. 57/60

Reżyseria: Fiona Robertson

Obsada: Jocelyn Macnab , Joshua Lester , Anna Acton

19:05

Sara i Kaczorek - Seria 3, odc. 8 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2016 ) Czas: 10min.

Przedstawiamy animowany serial o przygodach Sary i Kaczorka - pary przyjaciół, którzy razem poznają świat. 8/20

Reżyseria: Tim O'Sullivan

Obsada: Roger Allam , Tasha Lawrence

19:15

Świnka Wibbly - seria 1, odc. 10 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2009 ) Czas: 15min.

Animacja dla przedszkolaków, powstała w oparciu o znane książeczki dla dzieci. Poznajemy Świnkę Wibbly i jej przyjaciół.

Reżyseria: Jay Lin

Obsada: Liam Tully

19:30

Teletubisie - seria 8, odc. 12 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 1998 ) Czas: 30min.

Zapraszamy do magicznej krainy Teletubisiów, w której wraz z nimi będziemy odkrywać nowe rzeczy i świetnie się razem bawić. 12/26

Reżyseria: Andrew Davenport , Anne Wood

20:00

Dobranocny ogród - seria 2, odc. 10 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2007 ) Czas: 30min.

Zapraszamy do magicznego Dobranocnego Ogrodu, w którym żyją i bawią się Igipigiel, Upsy Daisy i Makka Pakka. 30/20

Reżyseria: Dirk Campbell

20:30

Brzękusie - Seria 1, odc. 46 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2015 ) Czas: 15min.

Clangers to różowe, ciekawskie, podobne do myszek stworzonka. Mieszkają na dalekiej, pokrytej kraterami planecie, na której przeżywają różne przygody. 46/52

Reżyseria: Mole Hill , Chris Tichborne

Obsada: Michael Palin

20:45

Charlie i Lola - seria 3, odc. 5 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2007 ) Czas: 10min.

Siedmioletni Charlie i jego mała siostra Lola radzą sobie z problemami, przed którymi staje każdy mały człowiek. 5/26

Reżyseria: Kitty Taylor

Obsada: Clementine Cowell , Morgan Gayle , Ryan Harris , Daniel Mayers

20:55

Planeta małych ludzi - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2011 ) Czas: 10min.

Opowieści o życiu dzieci z całego świata. Maluchy mówią o sprawach, bliskich każdemu przedszkolakowi. 2/16

21:05

Nina i Neuronki: Świat techniki - Seria 7, odc. 12 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2013 ) Czas: 20min.

Nina i jej animowane Neuronki przybliżają małym widzom magię inżynierii. 12/25

Reżyseria: Nina Matheson

Obsada: Katrina Bryan

21:25

Katie Morag - Seria 1, odc. 21 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2013 ) Czas: 15min.

Katie Morag to rudowłosa, mała, ale przebojowa dziewczynka mieszkająca wraz z rodziną na pięknej, szkockiej wyspie - Isle of Struay. 21/26

Reżyseria: Don Coutts

Obsada: Cherry Campbell , Gail Watson , Ann Louise Ross

21:40

Łapkozaury - Seria 1, odc. 47 Godziny emisji

Program dla dzieci ( Canada,UK 2014 ) Czas: 20min.

Trzy małe dinozaury przeżywają magiczne przygody, podróżując po swoim niezwykłym świecie. 47/26

Reżyseria: Harold Harris

Obsada: Amanda Abbington , Bob Golding , Keith Wickham

22:00

Tosia i Tymek - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego — a my śledzimy ich przygody. 4/60

Reżyseria: Fiona Robertson

Obsada: Jocelyn Macnab , Joshua Lester , Anna Acton

22:15

Teletubisie - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 10min.

Teletubisie wracają — tym razem wyposażone między innymi w dotykowe ekrany i różne nowe urządzenia. Mieszkają w kolorowej Krainie Teletubisiów i mają własny, ekologiczny wiatrak! 5/30

Reżyseria: Jack Jameson

Obsada: Tinky Winky , Dipsy , Laa-Laa , Po

22:25

Ogródek Pana Warzywko - Seria 2, odc. 6 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2012 ) Czas: 25min.

Serial, w którym aktorzy pojawiają się wraz z kukiełkami. Dzieci uczą się o życiu poprzez naukę dbania o rośliny. 6/26

Reżyseria: Simon Hall

Obsada: Ben Faulks

22:50

Pajączek Woolly i mała Tig - Serie 1, odc. 12 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2012 ) Czas: 5min.

Program z udziałem aktorów. Trzyletnia Tig uczy się radzić sobie z nowymi doświadczeniami. Pomaga jej ulubiony zabawkowy pajączek, Woolly. 12/30

Reżyseria: Martin Burt

Obsada: Betsy McCredie , Jenny Ryan , Jamie Oram

22:55

Odlotowcy - Go Jetters! - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 15min.

Animowana seria o przygodach niezwykłych bohaterów odkrywających ciekawe miejsca na całym świecie. 7/26

Reżyseria: Alex Sherwood , Ben Harper

Obsada: John Hasler , Akie Kotabe , Pilar Orti , Syrus Lowe

23:10

Pirackie potyczki - Seria 3, odc. 8 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 30min.

Pełen gier teleturniej dla dzieci, rozgrywający się na wraku pirackiego statku o nazwie Scarlet Squid, na którym mieszka troje strasznych piratów. 8/26

Obsada: Richard David-Caine , Joseph Elliot , Ella Kenion

23:40

Brzękusie - Seria 1, odc. 42 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2015 ) Czas: 10min.

Clangers to różowe, ciekawskie, podobne do myszek stworzonka. Mieszkają na dalekiej, pokrytej kraterami planecie, na której przeżywają różne przygody. 42/52

Reżyseria: Mole Hill , Chris Tichborne

Obsada: Michael Palin

23:50

Nadjeżdża Pan Robótka - Serie 2, odc. 23 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2011 ) Czas: 25min.

Pan Robótka rusza w trasę, by znaleźć dzieci, które lubią bawić się w tworzenie różnych rzeczy. 23/26

Reżyseria: Peter Eyre

Obsada: Phil Gallagher

00:15

Pirackie potyczki - Seria 2, odc. 18 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 20min.

Pełen gier teleturniej dla dzieci, rozgrywający się na wraku pirackiego statku o nazwie Scarlet Squid, na którym mieszka troje strasznych piratów. 18/26

00:35

Kotek Gapcio - Seria 1, odc. 42 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 5min.

Mały, ciekawski kotek poznaje świat. Z powodu swojej niezdarności i dociekliwości uczy się wielu ciekawych rzeczy.

Reżyseria: Tom Edgar

Obsada: Liza Tarbuck , Morwenna Banks , Rasmus Hardiker , Marc Wootton

00:40

Świnka Wibbly - seria 1, odc. 40 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2009 ) Czas: 15min.

Animacja dla przedszkolaków, powstała w oparciu o znane książeczki dla dzieci. Poznajemy Świnkę Wibbly i jej przyjaciół.

Reżyseria: Jay Lin

Obsada: Liam Tully

00:55

Nina i Neuronki: Świat techniki - Seria 7, odc. 10 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2013 ) Czas: 20min.

Nina i jej animowane Neuronki przybliżają małym widzom magię inżynierii. 10/25

Reżyseria: Nina Matheson

Obsada: Katrina Bryan

01:15

Nasze zwierzaki - Seria 2, odc. 20 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2015 ) Czas: 20min.

Dzięki temu programowi dzieci łatwiej zrozumieją, że zwierzę w domu do przede wszystkim odpowiedzialność — ale także świetna zabawa. 20/22

Obsada: Ferne Corrigan , Rory Crawford

01:35

Kucharz duży, kucharz mały - seria 3, odc. 44 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2005 ) Czas: 20min.

Usiądź wygodnie w kawiarni Kucharza Dużego i Małego i posłuchaj wesołych piosenek, poznaj niezwykłych gości i spróbuj pysznych dań. 44/44

Obsada: Steve Marsh , Dan Wright

01:55

Kieszonkowy dziadek - seria 3, ocd. 3 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2011 ) Czas: 15min.

Magiczna czapka pozwala Dziadkowi zmniejszać się tak, że może on się schować w kieszeni wnuczka. Razem mają wiele przygód. 3/14

Obsada: James Bolam , Jay Ruckley

02:10

Teletubisie - Seria 1, odc. 59 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Teletubisie wracają — tym razem wyposażone między innymi w dotykowe ekrany i różne nowe urządzenia. Mieszkają w kolorowej Krainie Teletubisiów i mają własny, ekologiczny wiatrak! 59/30

Reżyseria: Jack Jameson

02:25

Ogródek Pana Warzywko - Seria 2, odc. 6 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2012 ) Czas: 25min.

Serial, w którym aktorzy pojawiają się wraz z kukiełkami. Dzieci uczą się o życiu poprzez naukę dbania o rośliny. 6/26

Reżyseria: Simon Hall

Obsada: Ben Faulks

02:50

Odlotowcy - Go Jetters! - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 10min.

Animowana seria o przygodach niezwykłych bohaterów odkrywających ciekawe miejsca na całym świecie. 1/26

Reżyseria: Alex Sherwood , Ben Harper

Obsada: John Hasler , Tommie Earl Jenkins , Akie Kotabe , Pilar Orti , Syrus Lowe , Naomi MacDonald , Marc Silk

03:00

Sara i Kaczorek - Seria 2, odc. 28 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2014 ) Czas: 10min.

Przedstawiamy animowany serial o przygodach Sary i Kaczorka - pary przyjaciół, którzy razem poznają świat. 28/40

Reżyseria: Tim O'Sullivan

Obsada: Roger Allam , Tasha Lawrence

03:10

Pokaż mi, pokaż - Seria 6, odc. 11 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2015 ) Czas: 25min.

Krzyś i Pui sprawiają, że różne przedmioty i pomysły nabierają życia w ich magicznym pokoju zabaw. 11/20

Reżyseria: Iwan Watson

03:35

Brzękusie - Seria 1, odc. 42 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2015 ) Czas: 15min.

Clangers to różowe, ciekawskie, podobne do myszek stworzonka. Mieszkają na dalekiej, pokrytej kraterami planecie, na której przeżywają różne przygody. 42/52

Reżyseria: Mole Hill , Chris Tichborne

Obsada: Michael Palin

03:50

Nadjeżdża Pan Robótka - Serie 2, odc. 17 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2011 ) Czas: 20min.

Pan Robótka rusza w trasę, by znaleźć dzieci, które lubią bawić się w tworzenie różnych rzeczy. 17/26

Reżyseria: Peter Eyre

Obsada: Phil Gallagher

04:10

Pirackie potyczki - Seria 2, odc. 12 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 25min.

Pełen gier teleturniej dla dzieci, rozgrywający się na wraku pirackiego statku o nazwie Scarlet Squid, na którym mieszka troje strasznych piratów. 12/26

04:35

Świnka Wibbly - seria 1, odc. 40 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2009 ) Czas: 10min.

Animacja dla przedszkolaków, powstała w oparciu o znane książeczki dla dzieci. Poznajemy Świnkę Wibbly i jej przyjaciół.

Reżyseria: Jay Lin

Obsada: Liam Tully

04:45

Nina i Neuronki: Świat techniki - Seria 7, odc. 10 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2013 ) Czas: 15min.

Nina i jej animowane Neuronki przybliżają małym widzom magię inżynierii. 10/25

Reżyseria: Nina Matheson

Obsada: Katrina Bryan

05:00

Nasze zwierzaki - Seria 2, odc. 19 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2015 ) Czas: 15min.

Dzięki temu programowi dzieci łatwiej zrozumieją, że zwierzę w domu do przede wszystkim odpowiedzialność — ale także świetna zabawa. 19/22

Obsada: Ferne Corrigan , Rory Crawford

05:15

Kucharz duży, kucharz mały - seria 3, odc. 43 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2005 ) Czas: 20min.

Usiądź wygodnie w kawiarni Kucharza Dużego i Małego i posłuchaj wesołych piosenek, poznaj niezwykłych gości i spróbuj pysznych dań. 43/44

Obsada: Steve Marsh , Dan Wright

05:35

Łapkozaury - Seria 1, odc. 20 Godziny emisji

Program dla dzieci ( Canada,UK 2014 ) Czas: 10min.

Trzy małe dinozaury przeżywają magiczne przygody, podróżując po swoim niezwykłym świecie. 20/26

Reżyseria: Harold Harris

Obsada: Amanda Abbington , Keith Wickham , Bob Golding

05:45

Kieszonkowy dziadek - seria 3, ocd. 4 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2011 ) Czas: 15min.

Magiczna czapka pozwala Dziadkowi zmniejszać się tak, że może on się schować w kieszeni wnuczka. Razem mają wiele przygód. 4/14

Obsada: James Bolam , Jay Ruckley

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC CBeebies umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC CBeebies. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC CBeebies można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC CBeebies umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC CBeebies. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info