Reklama

Logo BBC Earth BBC Earth program TV na sobotę - ramówka, emisje

06:00 Myśliwi południowych mórz - Seria 1, odc. 2

( 2015 ) Czas: 60min.

Mieszkańcy indonezyjskiej wioski Lamalera znani są z tego, że łowią wieloryby za pomocą ręcznych harpunów. 2/3

Reżyseria: Jamie Balment

Godziny emisji Myśliwi południowych mórz

07:00 Góry: życie nad chmurami - Seria 1, odc. 3

Dokument ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Tajemnicze Andy są schronieniem dla wyjątkowych ludzi i zwierząt. Tutaj, w niedostępnych górach, polują pumy, niedźwiedzie przemierzają skryte doliny w poszukiwaniu wody, a w spowitych mgłą lasach żyją osobliwe żaby. 3/3

Reżyseria: Matthew Wright

Godziny emisji Góry: życie nad chmurami

08:00 Niezwykłe moce ludzkiego ciała - Seria 1, odc. 6

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Za pomocą najnowszych badań oraz wyjaśnień naukowców twórcy programu analizują najlepsze techniki samoleczenia oraz sposoby na zoptymalizowanie zdrowia i zmaksymalizowanie sił witalnych. W programie m.in. mistrz medytacji oraz grupa dzieci rozpoczynających zajęcia mindfulness. 6/6

Reżyseria: Stephane Gillot

Godziny emisji Niezwykłe moce ludzkiego ciała

09:00 Brytyjskie fabryki - Seria 5, odc. 1

Dokument ( 2019 ) Czas: 60min.

Gregg Wallace wybiera się do ogromnej fabryki w Stoke-on-Trent, gdzie ogląda linię produkcyjną wiśniowych tart. Każdego dnia produkowanych jest tutaj 250 000 babeczek. 1/9

Reżyseria: Ben Rowland

Obsada: Gregg Wallace , Cherry Healey

Godziny emisji Brytyjskie fabryki

10:00 Dzika Japonia - Seria 1, odc. 1

( 2015 ) Czas: 60min.

Na japońskiej wyspie Honsiu żyje mnóstwo dzikich zwierząt. Ludzie i natura koegzystują tu na wiele niezwykłych sposobów. 1/3

Reżyseria: Gavin Maxwell

Godziny emisji Dzika Japonia

Reklama

11:00 Pociągiem dookoła świata - Seria 2, odc. 4

( UK 2020 ) Czas: 60min.

Podróżujący po świecie Tony Robinson przesiada się z pociągu w pociąg, by wreszcie dotrzeć do Kanady i na Alaskę. Nie może doczekać się spotkań z Kanadyjczykami oraz wyprawy w głąb dzikiej przyrody. 4/6

Reżyseria: Michael Massey

Obsada: Tony Robinson

Godziny emisji Pociągiem dookoła świata

12:00 Myśliwi południowych mórz - Seria 1, odc. 2

( 2015 ) Czas: 60min.

Mieszkańcy indonezyjskiej wioski Lamalera znani są z tego, że łowią wieloryby za pomocą ręcznych harpunów. 2/3

Reżyseria: Jamie Balment

Godziny emisji Myśliwi południowych mórz

13:00 Na tropie egipskich grobowców - Seria 1, odc. 1

( 2018 ) Czas: 60min.

Brytyjski aktor i pasjonat historii Tony Robinson podróżuje wzdłuż Nilu tropem najciekawszych grobowców. Na swej drodze od Kairu po Asuan spotyka m.in. Johna Warda i innych archeologów, którzy dokonują niesamowitych odkryć. 1/2

Reżyseria: Owen Rodd

Godziny emisji Na tropie egipskich grobowców

14:00 Sekrety skóry - Seria 1, odc. 3

( 2019 ) Czas: 60min.

Skóra rekina pokryta jest tysiącami drobnych zębów, gekon wykorzystuje skórę do walki z siłą grawitacji, a krokodyl wyczuwa zdobycz poprzez... skórę. Jak to możliwe? Te i inne zagadki rozwiązuje Ben Garrod, profesor biologii ewolucyjnej. 3/3

Reżyseria: Sue Doody , Chris Pitt

Obsada: Ben Garrod

Godziny emisji Sekrety skóry

15:00 Cała prawda o fitnessie - Seria 1, odc. 1

( 2018 ) Czas: 60min.

Porcja danych naukowych na temat związku między naszą aktywnością fizyczną a zachowaniem zdrowia. W programie także podpowiedzi, jak rozsądnie ćwiczyć i dbać o kondycję bez abonamentu w klubie fitness. 1/1

Godziny emisji Cała prawda o fitnessie

16:00 Niezwykłe moce ludzkiego ciała - Seria 1, odc. 6

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Za pomocą najnowszych badań oraz wyjaśnień naukowców twórcy programu analizują najlepsze techniki samoleczenia oraz sposoby na zoptymalizowanie zdrowia i zmaksymalizowanie sił witalnych. W programie m.in. mistrz medytacji oraz grupa dzieci rozpoczynających zajęcia mindfulness. 6/6

Reżyseria: Stephane Gillot

Godziny emisji Niezwykłe moce ludzkiego ciała

17:00 Błękitna planeta - Serie 1, odc. 1

Dokument ( 2001 ) Czas: 60min.

Poznajemy oceany, w których kwitnie życie. Mają one wpływ na pogodę, są integralną częścią życia na Ziemi. 1/8

Reżyseria: Alastair Fothergill

Godziny emisji Błękitna planeta

18:00 Ziemia widziana z kosmosu - Seria 1, odc. 4

( UK 2019 ) Czas: 60min.

Znajdujące się w kosmosie kamery rejestrują zachodzące na Ziemi zmiany. Miasta rozrastają się w szybkim tempie, natomiast lasy i lodowce się kurczą. Mieszkańcy Tanzanii postanowili zatrzymać ten proces i zrekultywowali tereny, by uratować szympansy. 4/4

Reżyseria: Barny Revill

Godziny emisji Ziemia widziana z kosmosu

19:00 Życie na pustkowiu - Seria 4, odc. 2

( 2016 ) Czas: 60min.

Tanzania. Ben odwiedza pochodzącego z Yorkshire Moli i jego żonę Noelle, którzy organizują wyprawy safari i żyją na afrykańskiej pustyni jak nomadzi. 2/8

Reżyseria: Natalie Wilkinson

Obsada: Ben Fogle

Godziny emisji Życie na pustkowiu

20:00 Góry: życie nad chmurami - Seria 1, odc. 3

Dokument ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Tajemnicze Andy są schronieniem dla wyjątkowych ludzi i zwierząt. Tutaj, w niedostępnych górach, polują pumy, niedźwiedzie przemierzają skryte doliny w poszukiwaniu wody, a w spowitych mgłą lasach żyją osobliwe żaby. 3/3

Reżyseria: Matthew Wright

Godziny emisji Góry: życie nad chmurami

Reklama

21:00 Brytyjskie fabryki - Seria 5, odc. 1

Dokument ( 2019 ) Czas: 60min.

Gregg Wallace wybiera się do ogromnej fabryki w Stoke-on-Trent, gdzie ogląda linię produkcyjną wiśniowych tart. Każdego dnia produkowanych jest tutaj 250 000 babeczek. 1/9

Reżyseria: Ben Rowland

Obsada: Gregg Wallace , Cherry Healey

Godziny emisji Brytyjskie fabryki

22:00 Pociągiem dookoła świata - Seria 2, odc. 4

( UK 2020 ) Czas: 60min.

Podróżujący po świecie Tony Robinson przesiada się z pociągu w pociąg, by wreszcie dotrzeć do Kanady i na Alaskę. Nie może doczekać się spotkań z Kanadyjczykami oraz wyprawy w głąb dzikiej przyrody. 4/6

Reżyseria: Michael Massey

Obsada: Tony Robinson

Godziny emisji Pociągiem dookoła świata

23:00 Chirurdzy: na krawędzi życia - Seria 2, odc. 1

( 2019 ) Czas: 60min.

Program rejestrujący wymagającą pracę na oddziale chirurgicznym w Szpitalu Królowej Elżbiety w Birmingham. Lekarze spotykają się z wyjątkowo trudnymi przypadkami. Podczas operacji usunięcia guza mózgu neurochirurg musi obudzić pacjenta. 1/6

Reżyseria: Jonny Ashton , Stuart Bernard

Godziny emisji Chirurdzy: na krawędzi życia

00:00 Niezwykłe moce ludzkiego ciała - Seria 1, odc. 6

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Za pomocą najnowszych badań oraz wyjaśnień naukowców twórcy programu analizują najlepsze techniki samoleczenia oraz sposoby na zoptymalizowanie zdrowia i zmaksymalizowanie sił witalnych. W programie m.in. mistrz medytacji oraz grupa dzieci rozpoczynających zajęcia mindfulness. 6/6

Reżyseria: Stephane Gillot

Godziny emisji Niezwykłe moce ludzkiego ciała

01:00 Lądowanie na Księżycu - Seria 1, odc. 2

( UK 2019 ) Czas: 55min.

W lipcu 2019 roku przypada 50. rocznica lądowania człowieka na Księżycu. Z tej okazji BBC, wykorzystując nagrania NASA oraz archiwalne materiały informacyjne z całego świata, przypomina najważniejsze momenty misji statku kosmicznego Apollo 11. 2/2

Godziny emisji Lądowanie na Księżycu

01:55 Góry: życie nad chmurami - Seria 1, odc. 3

Dokument ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Tajemnicze Andy są schronieniem dla wyjątkowych ludzi i zwierząt. Tutaj, w niedostępnych górach, polują pumy, niedźwiedzie przemierzają skryte doliny w poszukiwaniu wody, a w spowitych mgłą lasach żyją osobliwe żaby. 3/3

Reżyseria: Matthew Wright

Godziny emisji Góry: życie nad chmurami

02:55 Błękitna planeta - Serie 1, odc. 1

Dokument ( 2001 ) Czas: 50min.

Poznajemy oceany, w których kwitnie życie. Mają one wpływ na pogodę, są integralną częścią życia na Ziemi. 1/8

Reżyseria: Alastair Fothergill

Godziny emisji Błękitna planeta

03:45 Dzika Japonia - Seria 1, odc. 1

( 2015 ) Czas: 50min.

Na japońskiej wyspie Honsiu żyje mnóstwo dzikich zwierząt. Ludzie i natura koegzystują tu na wiele niezwykłych sposobów. 1/3

Reżyseria: Gavin Maxwell

Godziny emisji Dzika Japonia

04:35 Wyzwanie dla supermana - Seria 1, odc. 3

( UK 2013 ) Czas: 30min.

Tim poznaje Andy'ego Greena, człowieka, który znosi ekstremalne przeciążenia i jest zdobywcą naziemnego rekordu prędkości. 3/10

Godziny emisji Wyzwanie dla supermana

05:05 Myśliwi południowych mórz - Seria 1, odc. 2

( 2015 ) Czas: 55min.

Mieszkańcy indonezyjskiej wioski Lamalera znani są z tego, że łowią wieloryby za pomocą ręcznych harpunów. 2/3

Reżyseria: Jamie Balment

Godziny emisji Myśliwi południowych mórz

Reklama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Earth

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Earth umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na sobotę. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Earth. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na sobotę dla kanału BBC Earth można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Earth umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Earth. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry