Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na wtorek - ramówka, emisje

03:50 Trwa...  Graham Norton Show - Seria 26, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 50min.

Na kanapie Grahama zasiadają gwiazdy showbiznesu. Gośćmi tego odcinka są: Robert De Niro, Bruce Springsteen, Paul Rudd, Sienna Miller oraz James Blunt. 3/20

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

04:40 Top Gear - seria 2, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 50min.

Richard porównuje Lexusa SC430 i Hyundaia Coupé. Na tor wyścigowy „Top Gear" wyjeżdża aktor David Soul, gwiazda serialu „Starsky i Hutch". 3/10

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

Reklama

05:30 Allo, allo! - seria 1, odc. 7

Komedia ( UK 1982 ) Czas: 30min.

W zemście za śmierć René komuniści porywają Pułkownika i Kapitana. Oficerowie odzyskują obraz Madonny. 7/8

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Gordon Kaye , Carmen Silvera , Vicki Michelle , Kirsten Cooke , Guy Siner

Godziny emisji Allo, allo!

06:00 Graham Norton Show - Seria 26, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Graham Norton zaprasza na swój popularny talk show. Na jego słynnej czerwonej sofie po raz kolejny zasiądą wielkie gwiazdy. W tym odcinku: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Debbie Harry oraz Nadiya Hussain. 4/20

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

07:00 Steve Backshall kontra północna ściana Eigeru - Seria 1, odc. 1

( 2018 ) Czas: 60min.

Po miesiącach przygotowań Steve Backshall w towarzystwie najlepszych alpinistów przybywa do Szwajcarii, aby zdobyć jeden z najbardziej znanych szczytów w historii wspinaczki. Ekipa szybko odkrywa że "ściana śmierci" nie jest jedynym wyzwaniem, które na nich czeka. 1/2

Reżyseria: Ben Lawrie

Godziny emisji Steve Backshall kontra północna ściana Eigeru

08:00 Top Gear - Seria 19, odc. 5

Program rozrywkowy ( 2013 ) Czas: 75min.

19 seria popularnego programu motoryzacyjnego, którego prezenterami są Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May. 5/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

09:15 Allo, allo! - seria 5, odc. 1

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 30min.

Rene przebiera się za Heinricha Himmlera, aby uwolnić Frau Von Kinkenrotten z więzienia. Tyle, że Frau Von Kinkenrotten to w rzeczywistości Herr Flick w przebraniu... 1/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Gordon Kaye , Carmen Silvera , Vicki Michelle , Kirsten Cooke , Guy Siner

Godziny emisji Allo, allo!

Reklama

09:45 Allo, allo! - seria 5, odc. 2

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 30min.

Gruber ratuje René z celi, zaś Herr Flick rozkazuje Heldze, by zbierała dowody spisku, mającego na celu wysadzenie Hitlera w powietrze. 2/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Gordon Kaye , Carmen Silvera , Vicki Michelle , Kirsten Cooke , Guy Siner

Godziny emisji Allo, allo!

10:15 Top Gear - seria 2, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 65min.

Jeremy jedzie przez całą Wielką Brytanię, aby sprawdzić, czy wcześniej dopadnie go stres, czy nuda. Na tor „Top Gear" wyrusza polityk Boris Johnson. 4/10

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

11:20 Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem - Seria 2, odc. 8

( 2019 ) Czas: 60min.

Jeremy Clarkson powraca z nowymi odcinkami popularnego teleturnieju. Każdy z uczestników ma szansę wygrać milion funtów. Od wygranej dzieli go 15 pytań. 8/11

Reżyseria: Julia Knowles

Obsada: Jeremy Clarkson

Godziny emisji Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem

12:20 Graham Norton Show - Seria 26, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Graham Norton zaprasza na swój popularny talk show. Na jego słynnej czerwonej sofie po raz kolejny zasiądą wielkie gwiazdy. W tym odcinku: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Debbie Harry oraz Nadiya Hussain. 4/20

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

13:20 Steve Backshall kontra północna ściana Eigeru - Seria 1, odc. 1

( 2018 ) Czas: 60min.

Po miesiącach przygotowań Steve Backshall w towarzystwie najlepszych alpinistów przybywa do Szwajcarii, aby zdobyć jeden z najbardziej znanych szczytów w historii wspinaczki. Ekipa szybko odkrywa że "ściana śmierci" nie jest jedynym wyzwaniem, które na nich czeka. 1/2

Reżyseria: Ben Lawrie

Godziny emisji Steve Backshall kontra północna ściana Eigeru

14:20 Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 2

( 2014 ) Czas: 25min.

W odcinku m.in.: spektakularne popisy na skuterach wodnych, upadki narciarzy i bieganie w kole chomika. A! Jeszcze o kolesiu, który chciał strącić chlebem piñatę, a strącił... swojego kolegę. 2/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

14:45 Top Gear - Seria 19, odc. 5

Program rozrywkowy ( 2013 ) Czas: 75min.

19 seria popularnego programu motoryzacyjnego, którego prezenterami są Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May. 5/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

16:00 Szef jak szpieg USA - Seria 7, odc. 2

Dokument ( 2016 ) Czas: 55min.

Shawnon Ballah, szefowa sieci kawiarń Nestle Tollhouse Café by Chip, na kilka dni zmienia tożsamość i staje się szeregowym pracownikiem w swojej firmie. 2/12

Reżyseria: Maik Kuhne

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

Reklama

16:55 Top Gear - seria 2, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 65min.

Richard porównuje Lexusa SC430 i Hyundaia Coupé. Na tor wyścigowy „Top Gear" wyjeżdża aktor David Soul, gwiazda serialu „Starsky i Hutch". 3/10

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

18:00 Top Gear - seria 2, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 60min.

Jeremy jedzie przez całą Wielką Brytanię, aby sprawdzić, czy wcześniej dopadnie go stres, czy nuda. Na tor „Top Gear" wyrusza polityk Boris Johnson. 4/10

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

19:00 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 5

Dokument ( 2020 ) Czas: 60min.

W tym odcinku niesamowity samolot z przymontowanym do dachu radarem, czyli AWACS (Airborne Warning And Control System), samolot wczesnego ostrzegania i kontroli służący w siłach NATO. 5/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

20:00 Top Gear - Seria 19, odc. 7

Program rozrywkowy ( 2013 ) Czas: 75min.

Potworne korki, śmiertelnie niebezpieczne błota oraz problemy z nawigacją - to tylko niektóre atrakcje, jakie spotkały szalone trio podczas wyprawy używanymi autami w poszukiwaniu źródeł rzeki Nil.  7/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

21:15 Top Gear - Seria 20, odc. 1

( 2013 ) Czas: 75min.

Jeremy i James ścigają się samochodzem i łodzią wzdłuż wybrzeży Nowej Zelandii. 1/6

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

22:30 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 6

Dokument ( 2020 ) Czas: 60min.

Program poświęcony konstrukcji największego na świecie statku o dużym udźwigu. Na jego pokładzie można by jednocześnie przetransportować wieżę Eiffla i Statuę Wolności. 6/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

23:30 Concorde: ponaddźwiękowy wyścig - Seria 1, odc. 2

( 2018 ) Czas: 60min.

Historia pierwszego cywilnego naddźwiękowego samolotu na świecie - od pierwszego lotu w 1969 roku, przez jego złote lata po zaniechananie lotów rejsowych i ostatni z nich w 2003 roku. 2/2

Godziny emisji Concorde: ponaddźwiękowy wyścig

00:30 Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 19

( 2017 ) Czas: 20min.

Zestawienie zabawnych amatorskich nagrań. W odcinku m.in. narciarstwo w sklepowych wózkach, furgonetka rozpadająca się na autostradzie, monster truck w swoim żywiole oraz małolat skaczący ze śmietnika na deskorolce. 19/8

Godziny emisji Szaleństwa na kółkach

00:50 Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 20

( 2017 ) Czas: 25min.

Zestawienie zabawnych amatorskich nagrań. W odcinku m.in. ciężarówka pokonuje osobówkę w bitwie na śnieżki, śmiałek jeżdżący na monocyklu po szczycie komina oraz Święty Mikołaj na motocyklu! 20/8

Godziny emisji Szaleństwa na kółkach

01:15 Szef jak szpieg USA - Seria 7, odc. 2

Dokument ( 2016 ) Czas: 50min.

Shawnon Ballah, szefowa sieci kawiarń Nestle Tollhouse Café by Chip, na kilka dni zmienia tożsamość i staje się szeregowym pracownikiem w swojej firmie. 2/12

Reżyseria: Maik Kuhne

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

02:05 Top Gear - Seria 20, odc. 1

( 2013 ) Czas: 65min.

Jeremy i James ścigają się samochodzem i łodzią wzdłuż wybrzeży Nowej Zelandii. 1/6

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

03:10 Concorde: ponaddźwiękowy wyścig - Seria 1, odc. 2

( 2018 ) Czas: 45min.

Historia pierwszego cywilnego naddźwiękowego samolotu na świecie - od pierwszego lotu w 1969 roku, przez jego złote lata po zaniechananie lotów rejsowych i ostatni z nich w 2003 roku. 2/2

Godziny emisji Concorde: ponaddźwiękowy wyścig

03:55 Graham Norton Show - Seria 26, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 50min.

Graham Norton zaprasza na swój popularny talk show. Na jego słynnej czerwonej sofie po raz kolejny zasiądą wielkie gwiazdy. W tym odcinku: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Debbie Harry oraz Nadiya Hussain. 4/20

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

04:45 Top Gear - seria 2, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 50min.

Jeremy jedzie przez całą Wielką Brytanię, aby sprawdzić, czy wcześniej dopadnie go stres, czy nuda. Na tor „Top Gear" wyrusza polityk Boris Johnson. 4/10

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

05:35 Allo, allo! - seria 5, odc. 1

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 25min.

Rene przebiera się za Heinricha Himmlera, aby uwolnić Frau Von Kinkenrotten z więzienia. Tyle, że Frau Von Kinkenrotten to w rzeczywistości Herr Flick w przebraniu... 1/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Gordon Kaye , Carmen Silvera , Vicki Michelle , Kirsten Cooke , Guy Siner

Godziny emisji Allo, allo!

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na wtorek. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na wtorek dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry