Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na dziś, 3 sierpnia 2020 - ramówka, emisje

06:00 Graham Norton Show - Seria 26, odc. 14

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Graham Norton przepytuje kolejnych gości ze świata showbiznesu. W programie także porcja muzyki. 14/20

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

07:00 Red Arrows: asy przestworzy - Seria 1, odc. 6

( 2019 ) Czas: 60min.

Letni sezon pokazów lotniczych zespołu akrobatycznego Królewskich Sił Powietrznych rozpoczyna uroczysty przelot nad Londynem. Na zamknięcie sezonu zespół otrzymuje ważną nagrodę. 6/6

Godziny emisji Red Arrows: asy przestworzy

08:00 Alfabet Top Gear - Seria 1, odc. 1

Czas: 75min.

Najlepsze momenty w historii programu do 2015 roku. Każde hasło zapowiada jeden z byłych gości „Top Gear". 1/2

Godziny emisji Alfabet Top Gear

09:15 Allo, allo! - seria 7, odc. 5

Komedia ( UK 1991 ) Czas: 35min.

Generał von Klinkerhoffen uruchamia miejscową gazetę, która ma być organem propagandy. Jej redaktorem ma być Rene. Jest też nowy plan dla lotników. 5/10

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Gordon Kaye , Carmen Silvera , Vicki Michelle , Kirsten Cooke , Guy Siner

Godziny emisji Allo, allo!

09:50 Allo, allo! - seria 7, odc. 6

Komedia ( UK 1991 ) Czas: 35min.

Michelle chce, by Rene ukradł obraz Madonny z Wielkim Cycem - pieniądze ze sprzedaży zasiliłyby fundusz ruchu oporu. Rene ma jednak inne problemy... 6/10

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Gordon Kaye , Carmen Silvera , Vicki Michelle , Kirsten Cooke , Guy Siner

Godziny emisji Allo, allo!

10:25 Top Gear - seria 5, odc. 7

Program rozrywkowy ( UK 2004 ) Czas: 55min.

Jeremy wsiada do ekologicznej toyoty prius, zaś mitsubishi Evo8 mierzy się z lamborghini murcielago. Gościem programu jest Roger Daltry. 7/9

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

11:20 Top Gear - seria 5, odc. 8

Program rozrywkowy ( UK 2004 ) Czas: 60min.

Jeden samochód ściga się z samolotem, inny - z saniami. Testujemy renault Formula 1. Gościem programu będzie Eddie Izzard. 8/9

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

12:20 Graham Norton Show - Seria 26, odc. 14

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Graham Norton przepytuje kolejnych gości ze świata showbiznesu. W programie także porcja muzyki. 14/20

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

13:20 Kostka - Seria 9, odc. 7

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Odcinek specjalny. Były piłkarz Fabrice Muamba liczy, że sportowa wola walki pomoże mu pokonać sześcian. Z kolei komiczka Katherine Ryan robi wszystko, co w jej mocy, by wywalczyć 250 000 funtów na cele charytatywne. Oboje mają szanse na zwycięstwo. 7/8

Godziny emisji Kostka

14:20 Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 22

( 2014 ) Czas: 30min.

Popisy koszykarzy, wypadki motocyklistów, facet zjadający 10 ciastek Twinkies w cztery minuty i ogromny byk demolujący piknik. 22/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

14:50 Alfabet Top Gear - Seria 1, odc. 1

Czas: 75min.

Najlepsze momenty w historii programu do 2015 roku. Każde hasło zapowiada jeden z byłych gości „Top Gear". 1/2

Godziny emisji Alfabet Top Gear

16:05 Szef jak szpieg USA - Seria 7, odc. 9

Dokument ( 2016 ) Czas: 50min.

"Współwłaściciele lokali gastronomicznych Hamburger Mary's na kilka dni stają się szeregowymi pracownikami w swojej firmie. Przez nikogo nie rozpoznani mają okazję przyjrzeć się z bliska, jak działa przedsiębiorstwo. 9/12

Reżyseria: Maik Kuhne

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

16:55 Trwa...  Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem - Seria 2, odc. 1

( 2019 ) Czas: 60min.

Jeremy Clarkson powraca z nowymi odcinkami popularnego teleturnieju. Każdy z uczestników ma szansę wygrać milion funtów. Od wygranej dzieli go 15 pytań. 1/11

Obsada: Jeremy Clarkson

Godziny emisji Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem

17:55 Top Gear - seria 5, odc. 8

Program rozrywkowy ( UK 2004 ) Czas: 65min.

Jeden samochód ściga się z samolotem, inny - z saniami. Testujemy renault Formula 1. Gościem programu będzie Eddie Izzard. 8/9

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

Reklama

19:00 Red Arrows: asy przestworzy - Seria 1, odc. 6

( 2019 ) Czas: 55min.

Letni sezon pokazów lotniczych zespołu akrobatycznego Królewskich Sił Powietrznych rozpoczyna uroczysty przelot nad Londynem. Na zamknięcie sezonu zespół otrzymuje ważną nagrodę. 6/6

Godziny emisji Red Arrows: asy przestworzy

19:55 Top Gear - Seria 25, odc. 1

( 2018 ) Czas: 75min.

Matt, Chris i Rory wybierają się na przejażdżkę po Dzikim Zachodzie. Zasiadają za sterami samochodów z silnikami V8 od McLarena, Jaguara i Forda. Tymczasem aktor Rob Brydon testuje Rozsądnie szybki wóz. 1/6

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

21:10 Top Gear - Seria 25, odc. 2

( 2018 ) Czas: 80min.

Matt LeBlanc i Chris Harris udają się do kalifornijskich lasów testować kilka offroadowych zabawek oraz zapolować na Wielką Stopę. Rory wymyśla nową dyscyplinę - wyścigi na wstecznym biegu. Chris siada za kierownicą nowego McLarena 720S. 2/6

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

22:30 Red Arrows w Ameryce - Seria 1, odc. 1

( 2019 ) Czas: 60min.

Red Arrows udają się na tournée do Ameryki. Wykonają ambitne pokazy akrobacji powietrznych na oczach milionów widzów w Stanach Zjednoczonych oraz Kanadzie. Przelecą nad najbardziej znanymi miejscami: Nowym Jorkiem, wodospadem Niagara i mostem Golden Gate. 1/4

Reżyseria: Jamie Simpson

Godziny emisji Red Arrows w Ameryce

23:30 Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem - Seria 2, odc. 1

( 2019 ) Czas: 60min.

Jeremy Clarkson powraca z nowymi odcinkami popularnego teleturnieju. Każdy z uczestników ma szansę wygrać milion funtów. Od wygranej dzieli go 15 pytań. 1/11

Obsada: Jeremy Clarkson

Godziny emisji Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem

Reklama

00:30 Gliniarze z kamerami - Seria 2, odc. 8

Dokument ( 2017 ) Czas: 55min.

Materiał zarejestrowany przez kamery umieszczone w policyjnych mundurach okazuje codzienny trud pracy na służbie. W odcinku m.in. mężczyzna zwisający z balustrady oraz niebezpieczny nożownik. 8/10

Godziny emisji Gliniarze z kamerami

01:25 Allo, allo! - seria 7, odc. 5

Komedia ( UK 1991 ) Czas: 40min.

Generał von Klinkerhoffen uruchamia miejscową gazetę, która ma być organem propagandy. Jej redaktorem ma być Rene. Jest też nowy plan dla lotników. 5/10

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Gordon Kaye , Carmen Silvera , Vicki Michelle , Kirsten Cooke , Guy Siner

Godziny emisji Allo, allo!

02:05 Allo, allo! - seria 7, odc. 6

Komedia ( UK 1991 ) Czas: 30min.

Michelle chce, by Rene ukradł obraz Madonny z Wielkim Cycem - pieniądze ze sprzedaży zasiliłyby fundusz ruchu oporu. Rene ma jednak inne problemy... 6/10

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Gordon Kaye , Carmen Silvera , Vicki Michelle , Kirsten Cooke , Guy Siner

Godziny emisji Allo, allo!

02:35 Red Arrows: asy przestworzy - Seria 1, odc. 6

( 2019 ) Czas: 45min.

Letni sezon pokazów lotniczych zespołu akrobatycznego Królewskich Sił Powietrznych rozpoczyna uroczysty przelot nad Londynem. Na zamknięcie sezonu zespół otrzymuje ważną nagrodę. 6/6

Godziny emisji Red Arrows: asy przestworzy

03:20 Graham Norton Show - Seria 26, odc. 14

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 50min.

Graham Norton przepytuje kolejnych gości ze świata showbiznesu. W programie także porcja muzyki. 14/20

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

04:10 Top Gear - Seria 25, odc. 2

( 2018 ) Czas: 60min.

Matt LeBlanc i Chris Harris udają się do kalifornijskich lasów testować kilka offroadowych zabawek oraz zapolować na Wielką Stopę. Rory wymyśla nową dyscyplinę - wyścigi na wstecznym biegu. Chris siada za kierownicą nowego McLarena 720S. 2/6

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

05:10 Top Gear - seria 5, odc. 8

Program rozrywkowy ( UK 2004 ) Czas: 50min.

Jeden samochód ściga się z samolotem, inny - z saniami. Testujemy renault Formula 1. Gościem programu będzie Eddie Izzard. 8/9

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na dziś. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na dziś dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry