Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na sobotę - ramówka, emisje

06:00 Ścigając wodne potwory - Seria 2, odc. 1

( 2017 ) Czas: 55min.

Podróżnik Cyril przemierza Amerykę Północną w poszukiwaniu jesiotra amerykańskiego, słodkowodnej prehistorycznej ryby-bestii, która waży nawet do 680 kg. Rozmawia m.in. z naukowcami i poszukiwaczami Wielkiej Stopy. 1/12

Reżyseria: Cyril Chauquet , Geoffrey Uloth

Obsada: Cyril Chauquet

Godziny emisji Ścigając wodne potwory

06:55 Red Arrows: asy przestworzy - Seria 1, odc. 3

Czas: 55min.

Nowy zespół przeprowadza próby jednego z najniebezpieczniejszych manewrów. Pilot Toby musi mistrzowsko opanować loty na niskim pułapie do góry kołami. Cały zespół uczestniczy w dorocznym szkoleniu z zakresu przetrwania na morzu. 3/6

Godziny emisji Red Arrows: asy przestworzy

07:50 Steve Backshall kontra północna ściana Eigeru - Seria 1, odc. 1

( 2018 ) Czas: 65min.

Po miesiącach przygotowań Steve Backshall w towarzystwie najlepszych alpinistów przybywa do Szwajcarii, aby zdobyć jeden z najbardziej znanych szczytów w historii wspinaczki. Ekipa szybko odkrywa że "ściana śmierci" nie jest jedynym wyzwaniem, które na nich czeka. 1/2

Reżyseria: Ben Lawrie

Godziny emisji Steve Backshall kontra północna ściana Eigeru

08:55 Top Gear - Seria 20, odc. 1

Program rozrywkowy ( 2013 ) Czas: 60min.

Jeremy Clarkson i James May startują w wyścigu samochodem i wyczynową łodzią wzdłuż wybrzeży pięknej Nowej Zelandii. 1/6

Godziny emisji Top Gear

09:55 Top Gear - Seria 20, odc. 2

Program rozrywkowy ( 2013 ) Czas: 65min.

Jeremy Clarkson testuje niesamowite 730-konne Ferrari F12 na drogach Szkocji. Tymczasem Richard Hammond próbuje połączyć motosport z prowadzeniem taksówki. 2/6

Godziny emisji Top Gear

Reklama

11:00 Top Gear: najlepsze z najlepszych - Seria 1, odc. 2

( 2017 ) Czas: 60min.

Od ponad dziesięciu lat testy i wyprawy ekipy Top Gear stanowią niewyczerpalne źródło wiedzy na temat motoryzacji. Oto najbardziej ekscytujące momenty wypraw specjalnych ekipy, która objechała cały świat. W odcinku o najciekawszych przeróbkach motoryzacyjnych i wpadkach Jamesa Maya. 2/3

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

Godziny emisji Top Gear: najlepsze z najlepszych

12:00 Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem - Seria 2, odc. 9

( 2019 ) Czas: 60min.

Jeremy Clarkson powraca z nowymi odcinkami popularnego teleturnieju. Każdy z uczestników ma szansę wygrać milion funtów. Od wygranej dzieli go 15 pytań. 9/11

Reżyseria: Julia Knowles

Obsada: Jeremy Clarkson

Godziny emisji Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem

13:00 Kto chce zostać astronautą? - Seria 1, odc. 2

Dokument ( 2017 ) Czas: 60min.

Uczestnicy programu przechodzą awaryjne wodowanie, podczas którego muszą wydostać się ze szczelnie zamkniętej kapsuły. Eksperci mają także możliwość poznania charakterów biorących udział w rywalizacji. Nie wszyscy przejdą tę próbę. 2/6

Reżyseria: Alex Kohler , Gilly Goshawk , Philip McCreery , Helen Sage

Obsada: Chris Hadfield , Kevin Fong , Iya Whiteley , Adrian Dunbar

Godziny emisji Kto chce zostać astronautą

14:00 Steve Backshall kontra północna ściana Eigeru - Seria 1, odc. 1

( 2018 ) Czas: 60min.

Po miesiącach przygotowań Steve Backshall w towarzystwie najlepszych alpinistów przybywa do Szwajcarii, aby zdobyć jeden z najbardziej znanych szczytów w historii wspinaczki. Ekipa szybko odkrywa że "ściana śmierci" nie jest jedynym wyzwaniem, które na nich czeka. 1/2

Reżyseria: Ben Lawrie

Godziny emisji Steve Backshall kontra północna ściana Eigeru

15:00 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 12, odc. 8

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Biznesmeni-wynalazcy przedstawiają swoje pomysły piątce doświadczonych inwestorów. W tym m.in. wodoodporne produkty dla dzieci oraz innowacyjne słuchawki. 8/12

Reżyseria: Paul Newton

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

16:00 Top Gear: samoloty, pociągi i inne pojazdy - Seria 1, odc. 1

( UK 2019 ) Czas: 60min.

Starannie wyselekcjonowana kompilacja fragmentów klasycznych odcinków „Top Gear", w których Clarkson, Hammond oraz May przemierzają wody, lądy oraz przestworza wszelkimi środkami transportu. 1/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

Godziny emisji Top Gear: samoloty, pociągi i inne pojazdy

17:00 Top Gear: samoloty, pociągi i inne pojazdy - Seria 1, odc. 2

( UK 2019 ) Czas: 60min.

Starannie wyselekcjonowana kompilacja fragmentów klasycznych odcinków „Top Gear", w których Clarkson, Hammond oraz May przemierzają wody, lądy oraz przestworza wszelkimi środkami transportu. 2/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

Godziny emisji Top Gear: samoloty, pociągi i inne pojazdy

18:00 Top Gear: najlepsze z najlepszych - Seria 1, odc. 3

( 2017 ) Czas: 60min.

Najciekawsze momenty wypraw specjalnych ekipy Top Gear, która w ciągu ostatniej dekady objechała cały świat i nie straszna jej Droga Śmierci w Boliwii czy pełne hipopotamów rzeki Botswany. W odcinku wspominamy zwariowane wyścigi prowadzących, te w dziwnych pojazdach i zaskakujących lokalizacjach. 3/3

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

Godziny emisji Top Gear: najlepsze z najlepszych

19:00 Red Arrows: asy przestworzy - Seria 1, odc. 3

Czas: 60min.

Nowy zespół przeprowadza próby jednego z najniebezpieczniejszych manewrów. Pilot Toby musi mistrzowsko opanować loty na niskim pułapie do góry kołami. Cały zespół uczestniczy w dorocznym szkoleniu z zakresu przetrwania na morzu. 3/6

Godziny emisji Red Arrows: asy przestworzy

20:00 Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem - Seria 2, odc. 9

( 2019 ) Czas: 60min.

Jeremy Clarkson powraca z nowymi odcinkami popularnego teleturnieju. Każdy z uczestników ma szansę wygrać milion funtów. Od wygranej dzieli go 15 pytań. 9/11

Reżyseria: Julia Knowles

Obsada: Jeremy Clarkson

Godziny emisji Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem

Reklama

21:00 Hotel Zacisze - Trup i sledzie

Komedia ( UK 1979 ) Czas: 30min.

W nocy umiera gość hotelu, Basil usiłuje więc pozbyć się ciała. Pewna pani domaga się pierwszorzędnej opieki dla swego pieska. 4/6

Reżyseria: Bob Spiers

Obsada: Andrew Sachs , Ballard Berkeley , Brian Hall , Connie Booth , Geoffrey Palmer , Gilly Flower , John Cleese , Prunella Scales , Renee Roberts

Godziny emisji Hotel Zacisze

21:30 Hotel Zacisze - Rocznica

Komedia ( UK 1979 ) Czas: 30min.

Basil planuje przyjęcie-niespodziankę z okazji rocznicy ślubu. Goście już są, ale nigdzie nie ma Sybil! Polly postanawia uratować sytuację. 5/6

Reżyseria: Bob Spiers

Obsada: Andrew Sachs , Ballard Berkeley , Brian Hall , Connie Booth , Gilly Flower , John Cleese , Ken Campbell , Prunella Scales , Renee Roberts , Una Stubbs

Godziny emisji Hotel Zacisze

22:00 Rosja kontra kobiety

( 2018 ) Czas: 60min.

W lutym 2017 deputowani rosyjskiej Dumy zdecydowali, że przemoc domowa nie będzie uznawana za przestępstwo. Prezydent podpisał ustawę. Dziennikarka Stacey Dooley wybiera się do Rosji, by poznać przyczyny tej decyzji i wpływu, jaki ma on na obecną sytuację kobiet w kraju pełnym przemocy.

Reżyseria: Freddie Martin

Godziny emisji Rosja kontra kobiety

23:00 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 6

Dokument ( 2020 ) Czas: 60min.

Program poświęcony konstrukcji największego na świecie statku o dużym udźwigu. Na jego pokładzie można by jednocześnie przetransportować wieżę Eiffla i Statuę Wolności. 6/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

00:00 Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem - Seria 2, odc. 9

( 2019 ) Czas: 60min.

Jeremy Clarkson powraca z nowymi odcinkami popularnego teleturnieju. Każdy z uczestników ma szansę wygrać milion funtów. Od wygranej dzieli go 15 pytań. 9/11

Reżyseria: Julia Knowles

Obsada: Jeremy Clarkson

Godziny emisji Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem

01:00 Hotel Zacisze - Trup i sledzie

Komedia ( UK 1979 ) Czas: 40min.

W nocy umiera gość hotelu, Basil usiłuje więc pozbyć się ciała. Pewna pani domaga się pierwszorzędnej opieki dla swego pieska. 4/6

Reżyseria: Bob Spiers

Obsada: Andrew Sachs , Ballard Berkeley , Brian Hall , Connie Booth , Geoffrey Palmer , Gilly Flower , John Cleese , Prunella Scales , Renee Roberts

Godziny emisji Hotel Zacisze

01:40 Hotel Zacisze - Rocznica

Komedia ( UK 1979 ) Czas: 35min.

Basil planuje przyjęcie-niespodziankę z okazji rocznicy ślubu. Goście już są, ale nigdzie nie ma Sybil! Polly postanawia uratować sytuację. 5/6

Reżyseria: Bob Spiers

Obsada: Andrew Sachs , Ballard Berkeley , Brian Hall , Connie Booth , Gilly Flower , John Cleese , Ken Campbell , Prunella Scales , Renee Roberts , Una Stubbs

Godziny emisji Hotel Zacisze

02:15 Ścigając wodne potwory - Seria 2, odc. 1

( 2017 ) Czas: 50min.

Podróżnik Cyril przemierza Amerykę Północną w poszukiwaniu jesiotra amerykańskiego, słodkowodnej prehistorycznej ryby-bestii, która waży nawet do 680 kg. Rozmawia m.in. z naukowcami i poszukiwaczami Wielkiej Stopy. 1/12

Reżyseria: Cyril Chauquet , Geoffrey Uloth

Obsada: Cyril Chauquet

Godziny emisji Ścigając wodne potwory

03:05 Top Gear - Seria 20, odc. 1

Program rozrywkowy ( 2013 ) Czas: 55min.

Jeremy Clarkson i James May startują w wyścigu samochodem i wyczynową łodzią wzdłuż wybrzeży pięknej Nowej Zelandii. 1/6

Godziny emisji Top Gear

04:00 Top Gear - Seria 20, odc. 2

Program rozrywkowy ( 2013 ) Czas: 55min.

Jeremy Clarkson testuje niesamowite 730-konne Ferrari F12 na drogach Szkocji. Tymczasem Richard Hammond próbuje połączyć motosport z prowadzeniem taksówki. 2/6

Godziny emisji Top Gear

Reklama

04:55 Hotel Zacisze - Trup i sledzie

Komedia ( UK 1979 ) Czas: 35min.

W nocy umiera gość hotelu, Basil usiłuje więc pozbyć się ciała. Pewna pani domaga się pierwszorzędnej opieki dla swego pieska. 4/6

Reżyseria: Bob Spiers

Obsada: Andrew Sachs , Ballard Berkeley , Brian Hall , Connie Booth , Geoffrey Palmer , Gilly Flower , John Cleese , Prunella Scales , Renee Roberts

Godziny emisji Hotel Zacisze

05:30 Hotel Zacisze - Rocznica

Komedia ( UK 1979 ) Czas: 30min.

Basil planuje przyjęcie-niespodziankę z okazji rocznicy ślubu. Goście już są, ale nigdzie nie ma Sybil! Polly postanawia uratować sytuację. 5/6

Reżyseria: Bob Spiers

Obsada: Andrew Sachs , Ballard Berkeley , Brian Hall , Connie Booth , Gilly Flower , John Cleese , Ken Campbell , Prunella Scales , Renee Roberts , Una Stubbs

Godziny emisji Hotel Zacisze

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na sobotę. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na sobotę dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry