Reklama

Logo Paramount Channel Polska Paramount Channel Polska program TV na dziś, 17 września 2019 - ramówka, emisje

05:00 Inna: Przygody ciotki Ally i małej wredoty, sez. 1, odc. 8

Komedia ( 2013 ) Czas: 30min.

Kiedy najlepsza przyjaciółka Lacey, Ally, przyjeżdża do miasta, obie postanawiają pomóc Jennie w urządzeniu imprezy w jej domu. Następnego dnia skacowana Jenna próbuje przypomnieć sobie, co się wydarzyło zeszłej nocy i z kim się całowała.

Godziny emisji Inna

05:30 Inna: Moje słodko-gorzkie urodziny, sez. 1, odc. 9

Komedia ( 2013 ) Czas: 30min.

Szesnaste urodziny Jenny nie są takie słodkie, ponieważ dochodzi do coraz bardziej żenujących sytuacji. Jenna wciąż rozpamiętuje imprezę i zmaga się z jej skutkami.

Godziny emisji Inna

06:00 Wojna pokus

Film ( 2003 ) Czas: 175min.

Darrin Hill, kierownik agencji reklamowej, wraca w rodzinne strony po spadek. Jednak zanim go otrzyma, musi spełnić ostatnie życzenie zmarłej ciotki.

Reżyseria: Jonathan Lynn

Obsada: Beyoncé Knowles , Cuba Gooding Jr. , Wendell Pierce , LaTanya Richardson Jackson , Faith Evans , Nicky Buggs , Daphnée Duplaix Samuel , Lourdes Benedicto , Chloe Bailey , Melba Moore , Shirley Caesar , Lou Myers , Dakin Matthews , Wilbur Fitzgerald , Mike Epps , Steve Harvey , Vince Canlas , Rue McClanahan , Angie Stone , Dave Sheridan , Wes Chatham , Mickey Jones , L. Warren Young , Faizon Love

Godziny emisji Wojna pokus

08:55 Bad News Bears

Film ( 2005 ) Czas: 155min.

Nowa wersja przebojowej komedii z 1976 rok. Były baseballista zostaje trenerem żałośnie nieudolnej drużyny Małej Ligi, która ma walczyć o mistrzostwo ze znienawidzonymi rywalami - Jankesami.

Godziny emisji Bad News Bears

11:30 Pinocchio

Film ( 2002 ) Czas: 140min.

Godziny emisji Pinocchio

16:00 Pingwiny z Madagaskaru: Czas stop / Nasz człowiek w Greferbergerstanie, sez. 2, odc. 33

Serial dla dzieci ( 2008 ) Czas: 30min.

Wynalazek Kowalskiego, który zatrzymuje czas wpada w ręce Króla Juliana. Lemur natychmiast go niszczy i zostaje uwięziony w świecie zamrożonym w czasie.

Godziny emisji Pingwiny z Madagaskaru

16:30 Pingwiny z Madagaskaru: Powrót zemsty doktora Bulgota – cz. 1, sez. 2, odc. 34

Serial dla dzieci ( 2008 ) Czas: 30min.

Doktor Bulgot – największy wróg pingwinów – wraca do Nowego Jorku z planem tak diabolicznym, że brzmi on niczym symfonia zła.

Godziny emisji Pingwiny z Madagaskaru

17:00 Cudowne lata: The Ties That Bind, sez. 4, odc. 7

Komedia ( 1988 ) Czas: 35min.

Godziny emisji Cudowne lata

17:35 Cudowne lata: The Sixth Man, sez. 4, odc. 8

Komedia ( 1988 ) Czas: 45min.

Godziny emisji Cudowne lata

18:20 Kot

Film ( 2003 ) Czas: 100min.

Film oparty na znanej bajce. Psotny kot wywraca do góry nogami życie Conrada i Sally, przy okazji przekazując im ważne życiowe wartości.

Reżyseria: Bo Welch

Obsada: Mike Myers , Dakota Fanning , Spencer Breslin , Kelly Preston , Alec Baldwin , Amy Hill , Sean Hayes , Danielle C. Ryan , Taylor Rice , Brittany Oaks , Talia-Lynn Prairie , Frank Welker , Dan Castellaneta , Christina Kirkman , Evette Washington

Godziny emisji Kot

20:00 Trumbo

Czas: 160min.

Godziny emisji Trumbo

22:40 Trwa...  Blue Streak

Film ( 1999 ) Czas: 110min.

Dawny skazaniec udaje policjanta, żeby odzyskać skradziony lata temu diament.

Godziny emisji Blue Streak

00:30 World War Z

Film ( 2013 ) Czas: 140min.

Dziesięć lat po pokonaniu ogólnoświatowej epidemii choroby, zmieniającej ludzi w zombie, zwanej Wojną Światową Z, Max Brooks zbiera historie ocalałych z konfliktu, który niemal wyniszczył ludzkość.

Reżyseria: Marc Forster

Obsada: Brad Pitt , Mireille Enos , Abigail Hargrove , Sterling Jerins , James Badge Dale , Elyes Gabel , David Andrews , Daniella Kertesz , Ludi Boeken , Fana Mokoena , Fabrizio Guido , David Morse , Matthew Fox , Peter Capaldi , Moritz Bleibtreu , Ruth Negga , Pierfrancesco Favino , Konstantin Khabenskiy , Troy Glasgow , Nick Bartlett , Julia Levy-Boeken , Ann Ogbomo , Lee Nicholas Harris , Michiel Huisman

Godziny emisji World War Z

Reklama

02:50 The Legend of the Drunken Master (Jui Kuen II)

Film ( 1994 ) Czas: 130min.

Gdy rząd brytyjski zostaje przyłapany na wywożeniu z Chin cennych artefaktów, bohater ludowy Wong Fei Hong wykorzystuje swój dziwaczny styl walki, by pokonać złodziei i odzyskać skarby!

Godziny emisji The Legend of the Drunken Master (Jui Kuen II)

O programie TV stacji Paramount Channel Polska

Na stronie stacji telewizyjnej Paramount Channel Polska umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na dziś. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla Paramount Channel Polska. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na dziś dla kanału Paramount Channel Polska można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV Paramount Channel Polska umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji Paramount Channel Polska. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2019 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Do góry