Reklama

Logo BBC Earth BBC Earth program TV na poniedziałek - ramówka, emisje

06:00 Góry: życie nad chmurami - Seria 1, odc. 3

Dokument ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Tajemnicze Andy są schronieniem dla wyjątkowych ludzi i zwierząt. Tutaj, w niedostępnych górach, polują pumy, niedźwiedzie przemierzają skryte doliny w poszukiwaniu wody, a w spowitych mgłą lasach żyją osobliwe żaby. 3/3

Reżyseria: Matthew Wright

Godziny emisji Góry: życie nad chmurami

07:00 Zabójcza pogoda - Seria 2, odc. 7

( 2018 ) Czas: 55min.

Zestawienie nagrań dramatycznych zdarzeń spowodowanych przez siły natury. Szalejące pożary ogarnęły swoim zasięgiem Północną Kalifornię. Zdarzenia zarejestrowały dzieci. 7/13

Obsada: Louis Mellis

Godziny emisji Zabójcza pogoda

07:55 Życie na pustkowiu - Seria 4, odc. 4

( 2016 ) Czas: 60min.

W odległej górskiej dolinie Lodge w Kanadzie Ben spotyka się z byłym korespondentem wojennym Juliusem Straussem, który został jednym z najlepszych tropicieli niedźwiedzia grizzly w Ameryce Północnej. 4/8

Reżyseria: Natalie Wilkinson

Obsada: Ben Fogle

Godziny emisji Życie na pustkowiu

08:55 Dzika Tajlandia - Seria 1, odc. 1

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Południowa Tajlandia słynie z przepięknych krajobrazów i wspaniałej przyrody — ale z dala od popularnych turystycznych szlaków znajduje się miejsce, w którym duchowość przenika każdy aspekt życia. 1/3

Reżyseria: Lara Bickerton

Godziny emisji Dzika Tajlandia

09:55 W okowach mrozu - Seria 4, odc. 18

Dokument ( United Kingdom 2016 ) Czas: 60min.

Mieszkańcy Alaski muszą dobrze wykorzystać ciepłe dni, by przygotować się do nadchodzących mrozów. Hailstonowie rozpoczynają sezon letnich zbiorów - szukają jaj mew. 18/14

Obsada: Sue Aikens , Jessie Holmes , Glenn Villaneuve

Godziny emisji W okowach mrozu

Reklama

10:55 Zaufaj robotowi - Seria 1, odc. 1

( 2017 ) Czas: 60min.

Ludzi od lat cechuje lęk przed robotami. Kanadyjski konstruktor David McGoran pragnie to zmienić. Wykorzystując techniki stosowane przez Disney i Pixar, skonstruował sympatycznego robota, który porusza się jak ludzie i budzi nasze zaufanie. 1/1

Reżyseria: James W. Newton

Godziny emisji Zaufaj robotowi

11:55 Pociągiem dookoła świata - Seria 2, odc. 3

( UK 2020 ) Czas: 60min.

Aktor Tony Robinson dociera do Ameryki Północnej. Chciałby lepiej poznać i zrozumieć historię i kulturę, które łączą Meksyk i Stany Zjednoczone. Napotkani rozmówcy wiele mu wyjaśniają. 3/6

Reżyseria: Michael Massey

Obsada: Tony Robinson

Godziny emisji Pociągiem dookoła świata

12:55 Góry: życie nad chmurami - Seria 1, odc. 3

Dokument ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Tajemnicze Andy są schronieniem dla wyjątkowych ludzi i zwierząt. Tutaj, w niedostępnych górach, polują pumy, niedźwiedzie przemierzają skryte doliny w poszukiwaniu wody, a w spowitych mgłą lasach żyją osobliwe żaby. 3/3

Reżyseria: Matthew Wright

Godziny emisji Góry: życie nad chmurami

13:55 W okowach mrozu - Seria 2, odc. 9

Dokument ( United Kingdom 2014 ) Czas: 60min.

Sue Aikens wyrusza w 85-milową podróż przez alaskańską tundrę. W tym samym czasie Chandalar Glenn szuka zestawu do rozpalania ognia. 9/20

Reżyseria: Travis Shakespeare , Jane Tranter

Obsada: Sue Aikens , Andy Bassich , Agnes Hailstone

Godziny emisji W okowach mrozu

14:55 W okowach mrozu - Seria 2, odc. 10

Dokument ( United Kingdom 2014 ) Czas: 60min.

Chip wyrusza w głuszę, aby odnaleźć swojego syna i małą wnuczkę, którzy nie dotarli do domu. 10/20

Reżyseria: Travis Shakespeare , Jane Tranter

Obsada: Sue Aikens , Andy Bassich , Agnes Hailstone

Godziny emisji W okowach mrozu

15:55 Brytyjskie fabryki - Seria 3, odc. 4

Dokument ( 2017 ) Czas: 60min.

Gregg Wallace, prezenter znany z brytyjskiej edycji „MasterChef", wybiera się do fabryki, w której dziennie powstaje 80 tysięcy paluszków rybnych. Obserwuje, jak dostarczone bloki zamrożonego dorsza są cięte, formowane, otaczane mąką, panierowane a później smażone przez 45 sekund. 4/6

Reżyseria: Michael Rees

Obsada: Gregg Wallace , Cherry Healey , Ruth Goodman

Godziny emisji Brytyjskie fabryki

16:55 Zabójcza pogoda - Seria 2, odc. 8

( 2018 ) Czas: 60min.

Nagrania zarejestrowane przez świadków katastrof spowodowanych przez siły natury. W odcinku m.in. lawina błotna rujnująca miasto Montecito w Kaliforni. 8/13

Obsada: Louis Mellis

Godziny emisji Zabójcza pogoda

17:55 Pociągiem dookoła świata - Seria 2, odc. 3

( UK 2020 ) Czas: 60min.

Aktor Tony Robinson dociera do Ameryki Północnej. Chciałby lepiej poznać i zrozumieć historię i kulturę, które łączą Meksyk i Stany Zjednoczone. Napotkani rozmówcy wiele mu wyjaśniają. 3/6

Reżyseria: Michael Massey

Obsada: Tony Robinson

Godziny emisji Pociągiem dookoła świata

18:55 Planeta Ziemia - seria 1, odc. 4

Dokument ( 2006 ) Czas: 60min.

W jaskiniach znaleźć można wiele cudów natury - w tym ptasie gniazda, zlepione śliną, oraz ryby, które przyczepiają się do skalnych ścian. 4/11

Reżyseria: Alastair Fothergill

Godziny emisji Planeta Ziemia

19:55 Dzika Tajlandia - Seria 1, odc. 2

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Życie w Tajlandii zmienia się bardzo szybko. Ludzie i zwierzęta muszą szukać nowych sposobów na pokojowe współistnienie. 2/3

Reżyseria: Lara Bickerton

Godziny emisji Dzika Tajlandia

Reklama

20:55 Życie na pustkowiu - Seria 4, odc. 5

( 2016 ) Czas: 60min.

W zacisznej dolinie na Ibizie Ben zamieszkuje w komunie z byłym oficerem marynarki, którzy zrezygnował z wystawnego życia na rzecz skromnej egzystencji w zgodzie z naturą. 5/8

Reżyseria: Natalie Wilkinson

Obsada: Ben Fogle

Godziny emisji Życie na pustkowiu

21:55 W okowach mrozu - Seria 7, odc. 18

Dokument ( United Kingdom 2019 ) Czas: 65min.

Sue buduje system odwadniający. Tymczasem Ricko odwiedza dawne rodzinne ziemie, Jessie rozbija obóz nad rzeką Brushkana, a rodzina Hailstone wybiera się na wyprawę łodzią. 18/19

Obsada: Sue Aikens , Glenn Villeneuve , Jessie Holmes , Agnes Hailstone , Chip Hailstone

Godziny emisji W okowach mrozu

23:00 Pociągiem dookoła świata - Seria 2, odc. 4

( UK 2020 ) Czas: 55min.

Podróżujący po świecie Tony Robinson przesiada się z pociągu w pociąg, by wreszcie dotrzeć do Kanady i na Alaskę. Nie może doczekać się spotkań z Kanadyjczykami oraz wyprawy w głąb dzikiej przyrody. 4/6

Reżyseria: Michael Massey

Obsada: Tony Robinson

Godziny emisji Pociągiem dookoła świata

23:55 Lądowanie na Księżycu - Seria 1, odc. 1

( UK 2019 ) Czas: 55min.

Neil Armstrong, Buzz Aldrin i Mike Collin jako pierwsi wylądowali na Księżycu. Dzięki wykorzystaniu materiałów NASA i archiwalnych nagrań telewizyjnych BBC Earth przybliża widzom przebieg misji Apollo 11. 1/2

Godziny emisji Lądowanie na Księżycu

00:50 Niezwykłe moce ludzkiego ciała - Seria 1, odc. 6

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Za pomocą najnowszych badań oraz wyjaśnień naukowców twórcy programu analizują najlepsze techniki samoleczenia oraz sposoby na zoptymalizowanie zdrowia i zmaksymalizowanie sił witalnych. W programie m.in. mistrz medytacji oraz grupa dzieci rozpoczynających zajęcia mindfulness. 6/6

Reżyseria: Stephane Gillot

Godziny emisji Niezwykłe moce ludzkiego ciała

01:50 Życie na pustkowiu - Seria 4, odc. 5

( 2016 ) Czas: 45min.

W zacisznej dolinie na Ibizie Ben zamieszkuje w komunie z byłym oficerem marynarki, którzy zrezygnował z wystawnego życia na rzecz skromnej egzystencji w zgodzie z naturą. 5/8

Reżyseria: Natalie Wilkinson

Obsada: Ben Fogle

Godziny emisji Życie na pustkowiu

02:35 Zabójcza pogoda - Seria 2, odc. 8

( 2018 ) Czas: 50min.

Nagrania zarejestrowane przez świadków katastrof spowodowanych przez siły natury. W odcinku m.in. lawina błotna rujnująca miasto Montecito w Kaliforni. 8/13

Obsada: Louis Mellis

Godziny emisji Zabójcza pogoda

03:25 Brytyjskie fabryki - Seria 3, odc. 4

Dokument ( 2017 ) Czas: 55min.

Gregg Wallace, prezenter znany z brytyjskiej edycji „MasterChef", wybiera się do fabryki, w której dziennie powstaje 80 tysięcy paluszków rybnych. Obserwuje, jak dostarczone bloki zamrożonego dorsza są cięte, formowane, otaczane mąką, panierowane a później smażone przez 45 sekund. 4/6

Reżyseria: Michael Rees

Obsada: Gregg Wallace , Cherry Healey , Ruth Goodman

Godziny emisji Brytyjskie fabryki

04:20 Dzika Tajlandia - Seria 1, odc. 2

( UK 2016 ) Czas: 55min.

Życie w Tajlandii zmienia się bardzo szybko. Ludzie i zwierzęta muszą szukać nowych sposobów na pokojowe współistnienie. 2/3

Reżyseria: Lara Bickerton

Godziny emisji Dzika Tajlandia

05:15 Pociągiem dookoła świata - Seria 2, odc. 4

( UK 2020 ) Czas: 45min.

Podróżujący po świecie Tony Robinson przesiada się z pociągu w pociąg, by wreszcie dotrzeć do Kanady i na Alaskę. Nie może doczekać się spotkań z Kanadyjczykami oraz wyprawy w głąb dzikiej przyrody. 4/6

Reżyseria: Michael Massey

Obsada: Tony Robinson

Godziny emisji Pociągiem dookoła świata

Reklama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Earth

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Earth umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na poniedziałek. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Earth. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na poniedziałek dla kanału BBC Earth można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Earth umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Earth. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry