Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na środę - ramówka, emisje

06:00 Graham Norton Show - Seria 26, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Graham Norton zaprasza na swój popularny talk show. Na jego słynnej czerwonej sofie po raz kolejny zasiądą wielkie gwiazdy. W tym odcinku: Jason Momoa, Emilia Clarke, Regina King, Ross Noble oraz Camila Cabello. 5/20

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

07:00 Red Arrows: asy przestworzy - Seria 1, odc. 3

Czas: 60min.

Nowy zespół przeprowadza próby jednego z najniebezpieczniejszych manewrów. Pilot Toby musi mistrzowsko opanować loty na niskim pułapie do góry kołami. Cały zespół uczestniczy w dorocznym szkoleniu z zakresu przetrwania na morzu. 3/6

Godziny emisji Red Arrows: asy przestworzy

08:00 Top Gear - Seria 19, odc. 7

Program rozrywkowy ( 2013 ) Czas: 70min.

Potworne korki, śmiertelnie niebezpieczne błota oraz problemy z nawigacją - to tylko niektóre atrakcje, jakie spotkały szalone trio podczas wyprawy używanymi autami w poszukiwaniu źródeł rzeki Nil.  7/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

09:10 Allo, allo! - seria 5, odc. 3

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 35min.

René ma plan: Leclerc wejdzie do pokoju Grubera przebrany za strażaka. Zrobi zamieszanie, dzięki któremu będzie można się dostać do sejfu. 3/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Gordon Kaye , Carmen Silvera , Vicki Michelle , Kirsten Cooke , Guy Siner

Godziny emisji Allo, allo!

09:45 Allo, allo! - seria 5, odc. 4

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 30min.

W czasie pandemonium, które wybucha w czasie pożaru w chateau Leclerc włamuje się do sejfu. Jego zawartość bardzo go zaskakuje. 4/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Gordon Kaye , Carmen Silvera , Vicki Michelle , Kirsten Cooke , Guy Siner

Godziny emisji Allo, allo!

Reklama

10:15 Top Gear - seria 2, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 60min.

Jeremy testuje Renault Clio V6. Inżynier z Lotusa buduje samochód z części we własnej kuchni — ale zapomina o pewnej bardzo ważnej rzeczy... 5/10

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

11:15 Top Gear - seria 2, odc. 6

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 65min.

Ekipa „Top Gear" próbuje pobić rekord prędkości holowania przyczepy campingowej. Jeremy porównuje Mitsubishi Evo i Subaru Imprezę. 6/10

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

12:20 Graham Norton Show - Seria 26, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Graham Norton zaprasza na swój popularny talk show. Na jego słynnej czerwonej sofie po raz kolejny zasiądą wielkie gwiazdy. W tym odcinku: Jason Momoa, Emilia Clarke, Regina King, Ross Noble oraz Camila Cabello. 5/20

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

13:20 Red Arrows: asy przestworzy - Seria 1, odc. 3

Czas: 55min.

Nowy zespół przeprowadza próby jednego z najniebezpieczniejszych manewrów. Pilot Toby musi mistrzowsko opanować loty na niskim pułapie do góry kołami. Cały zespół uczestniczy w dorocznym szkoleniu z zakresu przetrwania na morzu. 3/6

Godziny emisji Red Arrows: asy przestworzy

14:15 Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 3

( 2014 ) Czas: 30min.

W odcinku m.in.: sztuczki na trampolinie, niebezpieczna gimnastyka i spektakularne stłuczki łodzi i samochodów. 3/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

14:45 Top Gear - Seria 19, odc. 7

Program rozrywkowy ( 2013 ) Czas: 70min.

Potworne korki, śmiertelnie niebezpieczne błota oraz problemy z nawigacją - to tylko niektóre atrakcje, jakie spotkały szalone trio podczas wyprawy używanymi autami w poszukiwaniu źródeł rzeki Nil.  7/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

15:55 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 6

Dokument ( 2020 ) Czas: 60min.

Program poświęcony konstrukcji największego na świecie statku o dużym udźwigu. Na jego pokładzie można by jednocześnie przetransportować wieżę Eiffla i Statuę Wolności. 6/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

16:55 Top Gear - seria 2, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 60min.

Jeremy testuje Renault Clio V6. Inżynier z Lotusa buduje samochód z części we własnej kuchni — ale zapomina o pewnej bardzo ważnej rzeczy... 5/10

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

17:55 Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem - Seria 2, odc. 8

( 2019 ) Czas: 60min.

Jeremy Clarkson powraca z nowymi odcinkami popularnego teleturnieju. Każdy z uczestników ma szansę wygrać milion funtów. Od wygranej dzieli go 15 pytań. 8/11

Reżyseria: Julia Knowles

Obsada: Jeremy Clarkson

Godziny emisji Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem

18:55 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 12, odc. 8

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Biznesmeni-wynalazcy przedstawiają swoje pomysły piątce doświadczonych inwestorów. W tym m.in. wodoodporne produkty dla dzieci oraz innowacyjne słuchawki. 8/12

Reżyseria: Paul Newton

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

Reklama

19:55 Top Gear - Seria 20, odc. 2

( 2013 ) Czas: 75min.

Na otwartych przestrzeniach Szkocji Jeremy testuje niesamowite 730-konne Ferrari F12, tymczasem Richard próbuje połączyć taksówki z motosportem. 2/6

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

21:10 Top Gear - Seria 20, odc. 3

( 2013 ) Czas: 80min.

W tym odcinku Jeremy, Richard i James wyruszają do Hiszpanii, która przechodzi kryzys ekonomiczny. 3/6

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

22:30 Rosja kontra kobiety

( 2018 ) Czas: 60min.

W lutym 2017 deputowani rosyjskiej Dumy zdecydowali, że przemoc domowa nie będzie uznawana za przestępstwo. Prezydent podpisał ustawę. Dziennikarka Stacey Dooley wybiera się do Rosji, by poznać przyczyny tej decyzji i wpływu, jaki ma on na obecną sytuację kobiet w kraju pełnym przemocy.

Reżyseria: Freddie Martin

Godziny emisji Rosja kontra kobiety

23:30 Świat w sieci - Seria 1, odc. 2

( 2020 ) Czas: 60min.

Technologiczni giganci głoszą, że internet jest dobrodziejstwem dla ludzkości. Łączą nas także sieci społeczne. Historyk Niall Ferguson powołuje się na teorie antropologiczne i socjologiczne, historię oraz naukę o komunikacji, by wyjaśnić sposoby działania sieci społecznych. 2/3

Obsada: Niall Ferguson

Godziny emisji Świat w sieci

00:30 Dynastia saudyjska - Seria 1, odc. 2

( 2018 ) Czas: 60min.

Nowy władca Arabii Saudyjskiej zapowiedział rozpoczęcie bezprecedensowej walki z korupcją w królestwie. Niektórzy z najbogatszych i najbardziej wpływowych szejków mogą czuć się zagrożeni. 2/3

Reżyseria: Leo Telling

Godziny emisji Dynastia saudyjska

01:30 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 12, odc. 8

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Biznesmeni-wynalazcy przedstawiają swoje pomysły piątce doświadczonych inwestorów. W tym m.in. wodoodporne produkty dla dzieci oraz innowacyjne słuchawki. 8/12

Reżyseria: Paul Newton

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

02:30 Top Gear - Seria 20, odc. 3

( 2013 ) Czas: 60min.

W tym odcinku Jeremy, Richard i James wyruszają do Hiszpanii, która przechodzi kryzys ekonomiczny. 3/6

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

03:30 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 6

Dokument ( 2020 ) Czas: 50min.

Program poświęcony konstrukcji największego na świecie statku o dużym udźwigu. Na jego pokładzie można by jednocześnie przetransportować wieżę Eiffla i Statuę Wolności. 6/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

04:20 Allo, allo! - seria 5, odc. 4

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 25min.

W czasie pandemonium, które wybucha w czasie pożaru w chateau Leclerc włamuje się do sejfu. Jego zawartość bardzo go zaskakuje. 4/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Gordon Kaye , Carmen Silvera , Vicki Michelle , Kirsten Cooke , Guy Siner

Godziny emisji Allo, allo!

04:45 Allo, allo! - seria 5, odc. 5

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 25min.

Victor Maher, jedyny policjant, któremu udało się złapać Alberta Strollera, dostaje sprawę Mickey'a. 5/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Gordon Kaye , Carmen Silvera , Vicki Michelle , Kirsten Cooke , Guy Siner

Godziny emisji Allo, allo!

Reklama

05:10 Graham Norton Show - Seria 26, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 50min.

Graham Norton zaprasza na swój popularny talk show. Na jego słynnej czerwonej sofie po raz kolejny zasiądą wielkie gwiazdy. W tym odcinku: Jason Momoa, Emilia Clarke, Regina King, Ross Noble oraz Camila Cabello. 5/20

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na środę. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na środę dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry