Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na poniedziałek - ramówka, emisje

06:00 Graham Norton Show - Seria 26, odc. 6

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Graham Norton zaprasza na swój popularny talk show. Na jego słynnej czerwonej sofie po raz kolejny zasiądą wielkie gwiazdy. W tym odcinku: Julie Andrews, Reese Witherspoon, Jennifer Anniston oraz Sir Ian McKellen. 6/20

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

07:00 Red Arrows: asy przestworzy - Seria 1, odc. 3

Czas: 55min.

Nowy zespół przeprowadza próby jednego z najniebezpieczniejszych manewrów. Pilot Toby musi mistrzowsko opanować loty na niskim pułapie do góry kołami. Cały zespół uczestniczy w dorocznym szkoleniu z zakresu przetrwania na morzu. 3/6

Godziny emisji Red Arrows: asy przestworzy

07:55 Top Gear - Seria 20, odc. 5

( 2013 ) Czas: 75min.

W tym odcinku Jeremy i James próbują dociec, skąd bierze się rosnąca popularność wysokich hatchbacków zwanych często 'crossoverami'. 5/6

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

09:10 Allo, allo! - seria 5, odc. 9

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 30min.

Michelle wręcza René przebranie, w którym będzie mógł ukryć aparat fotograficzny. Porobi nim zdjęcia planów inwazji. 9/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Gordon Kaye , Carmen Silvera , Vicki Michelle , Kirsten Cooke , Guy Siner

Godziny emisji Allo, allo!

09:40 Allo, allo! - seria 5, odc. 10

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 30min.

Udana akcja z poprzedniego tygodnia okazuje się jednak nieudana. Michelle odkrywa swe uczucia do René. 10/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Gordon Kaye , Carmen Silvera , Vicki Michelle , Kirsten Cooke , Guy Siner

Godziny emisji Allo, allo!

Reklama

10:10 Top Gear - Seria 3, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 65min.

W Detroit James testuje Forta GT. W studio ekipa przygląda się nowemu samochodowi koncepcyjnemu: Fordowi Visos. 1/10

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

11:15 Top Gear - Seria 3, odc. 2

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 65min.

Nowy Stig wypróbowuje BMW M3 CSL, a prowadzący próbują przeskoczyć samochodem Volvo nad kilkoma przyczepami. 2/10

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

12:20 Graham Norton Show - Seria 26, odc. 6

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Graham Norton zaprasza na swój popularny talk show. Na jego słynnej czerwonej sofie po raz kolejny zasiądą wielkie gwiazdy. W tym odcinku: Julie Andrews, Reese Witherspoon, Jennifer Anniston oraz Sir Ian McKellen. 6/20

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

13:20 Kostka - Seria 9, odc. 4

( UK 2017 ) Czas: 55min.

W starciu z sześcianem Natasha, instruktorka fryzjerstwa, mimo wielkiej presji zachowuje spokój i pewność siebie. Liczy, że takie podejście zapewni jej zwycięstwo. Strażak Ben jest przekonany, że obrał dobrą strategię i z łatwością zdobędzie 250 tysięcy funtów. 4/8

Godziny emisji Kostka

14:15 Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 7

( 2014 ) Czas: 30min.

W odcinku m.in.: niesamowite loty wingsuit, spektakularne upadki rowerzystów i samochodowy backflip. O, i jeszcze ludzie biegający za... serem. 7/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

14:45 Top Gear - Seria 20, odc. 5

( 2013 ) Czas: 70min.

W tym odcinku Jeremy i James próbują dociec, skąd bierze się rosnąca popularność wysokich hatchbacków zwanych często 'crossoverami'. 5/6

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

15:55 Szef jak szpieg USA - Seria 7, odc. 3

Dokument ( 2016 ) Czas: 60min.

Prezes sieci sklepów Shoppers World na kilka dni staje się szeregowym pracownikiem. Gdy staje się świadkiem kradzieży, uświadamia sobie, że jego firma ma problemy z ochroną, braki w zabezpieczeniach, a pracownicy są marnie wyszkoleni.  3/12

Reżyseria: Maik Kuhne

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

16:55 Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem - Seria 2, odc. 9

( 2019 ) Czas: 60min.

Jeremy Clarkson powraca z nowymi odcinkami popularnego teleturnieju. Każdy z uczestników ma szansę wygrać milion funtów. Od wygranej dzieli go 15 pytań. 9/11

Reżyseria: Julia Knowles

Obsada: Jeremy Clarkson

Godziny emisji Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem

17:55 Top Gear - Seria 3, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 60min.

W Detroit James testuje Forta GT. W studio ekipa przygląda się nowemu samochodowi koncepcyjnemu: Fordowi Visos. 1/10

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

18:55 Red Arrows: asy przestworzy - Seria 1, odc. 3

Czas: 60min.

Nowy zespół przeprowadza próby jednego z najniebezpieczniejszych manewrów. Pilot Toby musi mistrzowsko opanować loty na niskim pułapie do góry kołami. Cały zespół uczestniczy w dorocznym szkoleniu z zakresu przetrwania na morzu. 3/6

Godziny emisji Red Arrows: asy przestworzy

Reklama

19:55 Top Gear - Seria 20, odc. 6

( 2013 ) Czas: 75min.

W ostatnim odcinku serii Jeremy podróżuje Jaguarem F-Type po najpiękniejszych drogach Wielkiej Brytanii. 6/6

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

21:10 Top Gear - Seria 21, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 80min.

Zespół stara się udowodnić, że hatchbacki modne w czasach ich młodości były lepsze, niż ich współczesne odpowiedniki. 1/7

Reżyseria: Phil Churchward

Godziny emisji Top Gear

22:30 Red Arrows: asy przestworzy - Seria 1, odc. 4

Czas: 60min.

Letni sezon pokazów lotniczych dobiega końca. Red Arrows nie mają jednak szczęścia do pogody. Podczas show na lotnisku w Bournemouth dochodzi do katastrofy z udziałem jednego z najszybszych odrzutowców RAF. Na pilotów czekają szokujące wieści. 4/6

Godziny emisji Red Arrows: asy przestworzy

23:30 Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem - Seria 2, odc. 9

( 2019 ) Czas: 60min.

Jeremy Clarkson powraca z nowymi odcinkami popularnego teleturnieju. Każdy z uczestników ma szansę wygrać milion funtów. Od wygranej dzieli go 15 pytań. 9/11

Reżyseria: Julia Knowles

Obsada: Jeremy Clarkson

Godziny emisji Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem

00:30 Gliniarze z kamerami - Seria 2, odc. 5

Dokument ( 2017 ) Czas: 55min.

Funkcjonariusz Rich Lymer musi wyjaśnić przyczyny rozlewu krwi w spokojnym mieście Uttoxeter. Wszystkie działania policjantów rejestrowane są przez kamery zamieszczone w ich mundurach. 5/10

Godziny emisji Gliniarze z kamerami

01:25 Szef jak szpieg USA - Seria 7, odc. 3

Dokument ( 2016 ) Czas: 50min.

Prezes sieci sklepów Shoppers World na kilka dni staje się szeregowym pracownikiem. Gdy staje się świadkiem kradzieży, uświadamia sobie, że jego firma ma problemy z ochroną, braki w zabezpieczeniach, a pracownicy są marnie wyszkoleni.  3/12

Reżyseria: Maik Kuhne

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

02:15 Graham Norton Show - Seria 26, odc. 6

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 50min.

Graham Norton zaprasza na swój popularny talk show. Na jego słynnej czerwonej sofie po raz kolejny zasiądą wielkie gwiazdy. W tym odcinku: Julie Andrews, Reese Witherspoon, Jennifer Anniston oraz Sir Ian McKellen. 6/20

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

03:05 Top Gear - Seria 21, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 70min.

Zespół stara się udowodnić, że hatchbacki modne w czasach ich młodości były lepsze, niż ich współczesne odpowiedniki. 1/7

Reżyseria: Phil Churchward

Godziny emisji Top Gear

04:15 Red Arrows: asy przestworzy - Seria 1, odc. 4

Czas: 50min.

Letni sezon pokazów lotniczych dobiega końca. Red Arrows nie mają jednak szczęścia do pogody. Podczas show na lotnisku w Bournemouth dochodzi do katastrofy z udziałem jednego z najszybszych odrzutowców RAF. Na pilotów czekają szokujące wieści. 4/6

Godziny emisji Red Arrows: asy przestworzy

05:05 Top Gear - Seria 3, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 55min.

W Detroit James testuje Forta GT. W studio ekipa przygląda się nowemu samochodowi koncepcyjnemu: Fordowi Visos. 1/10

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

Reklama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na poniedziałek. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na poniedziałek dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry