Reklama

Logo AMC AMC program TV na czwartek - ramówka, emisje

06:00 Emma

Czas: 135min.

Gwyneth Paltrow gra główną rolę w filmie kostiumowym na podstawie powieści Jane Austen. Młoda swatka chce znaleźć męża dla swojej przyjaciółki — i nie zauważa, że także o nią ktoś się stara.

Reżyseria: Douglas McGrath

Obsada: Gwyneth Paltrow , Toni Collette , Alan Cumming , Ewan McGregor , Jeremy Northam , Greta Scacchi , Juliet Stevenson , Polly Walker , Sophie Thompson , Denys Hawthorne , James Cosmo , Phyllida Law , Kathleen Byron , Edward Woodall , Brian Capron

Godziny emisji Emma

08:15 400 Days

Czas: 105min.

Czworo astronautów bierze udział w symulacji podróży kosmicznej. Trwająca 400 dni próba dobiega końca, ale uczestnicy czują, że coś jest nie tak.

Godziny emisji 400 Days

10:00 Zapętleni

Czas: 120min.

W roli głównej Tom Hollander. Polityczna satyra - sceptyczni Amerykanie i brytyjscy agenci usiłują zapobiec wybuchowi wojny.

Godziny emisji Zapętleni

12:00 O Angliku, który wszedł na wzgórze, a zszedł z góry

Czas: 110min.

Hugh grant wciela się w rolę angielskiego kartografa, którego czeka trudne zadanie: musi poinformować mieszkańców walijskiej wioski, że wzniesienie, które uznają za górę, jest jedynie wzgórzem...

Godziny emisji O Angliku, który wszedł na wzgórze, a zszedł z góry

13:50 Niebezpieczne miasto

Czas: 105min.

Juliette Lewis gra młodą kobietę, która zupełnie przypadkiem znajduje się w niewłaściwym miejscu w niewłaściwym czasie — i całe jej życie staje na głowie.

Godziny emisji Niebezpieczne miasto

Reklama

15:35 Zoom In - Seria 1, odc. 6

Czas: 10min.

Przyjrzymy się powstawaniu najgłośniejszych i najbardziej popularnych filmów. Poznamy ich budżet, zobaczymy, jak toczy się akcja i jak grają aktorzy — a wszystko to w ciągu niecałych siedmiu minut.

Godziny emisji Zoom In

15:45 Spotkanie 2

Czas: 120min.

Haker komputerowy (Patrick Muldoon) dowiaduje się o spisku kosmitów, którzy chcą podbić Ziemię, korzystając z umiejętności podszywania się pod ludzi.

Godziny emisji Spotkanie 2

17:45 Mali agenci 3D:Trójwymiarowy odjazd

Czas: 95min.

Carmen zostaje uwięziona w rzeczywistości wirtualnej, w grze stworzonej przez złego Zabawkarza. Juni musi uratować siostrę — i cały świat.

Reżyseria: Robert Rodriguez

Obsada: Antonio Banderas , Carla Gugino , Alexa PenaVega , Daryl Sabara , Sylvester Stallone , Salma Hayek , Ricardo Montalban , Holland Taylor , Mike Judge , Matt O'Leary , Emily Osment , Ryan Pinkston , Robert Vito , Bobby Edner , Courtney Jines

Godziny emisji Mali Agenci 3D: Trójwymiarowy odjazd

19:20 Przeczucie zbrodni

Czas: 105min.

Detektyw Jack Barnes otarł się o śmierć w wypadku samochodowym. Od tego czasu doświadcza niewytłumaczalnych, przerażających wizji dotyczących katastrof.

Godziny emisji Przeczucie zbrodni

21:05 NOS4A2 - Seria 2, odc. 2

Czas: 55min.

Manx walczy o życie. Millie postanawia, że w Gwiazdkowej Krainie nigdy więcej nie zgasną światła.

Godziny emisji NOS4A2

22:00 NOS4A2 - Seria 2, odc. 3

Czas: 60min.

Vic Krótszą Drogą dociera do Haverhill. Pod jej nieobecność Lou i Wayne stawiają czoła straszliwemu niebezpieczeństwu.

Godziny emisji NOS4A2

23:00 Odwieczny Wrog

Czas: 110min.

W małym górskim miasteczku Snowfield w stanie Kolorado zginęło już 150 osób, a kolejnych 350 uznaje się za zaginione. A to dopiero początek...

Godziny emisji Odwieczny wróg

00:50 Krocodylus

Czas: 105min.

Producent (Joel West) organizuje „krwawy surfing": wrzuca do wody krwawe szczątki ryb, aby przywabić rekiny, a potem surfuje wśród nich, aby nagrać efektowny materiał.

Godziny emisji Krocodylus

02:35 Życzenie śmierci

Czas: 110min.

Charles Bronson w roli człowieka, którego żona padła ofiarą brutalnego napadu. Teraz bohater krąży nocami po ulicach miasta i zabija bandytów.

Reżyseria: Michael Winner

Obsada: Charles Bronson , Hope Lange , Vincent Gardenia , Steven Keats , William Redfield , Stuart Margolin , Stephen Elliott , Kathleen Tolan , Robert Kya-Hill , Jeff Goldblum , Christopher Guest , Marcia Jean Kurtz , Olympia Dukakis , Paul Dooley , Art Evans

Godziny emisji Życzenie śmierci

04:25 Cierń

Czas: 95min.

Para młodych ludzi i zbiegły więzień zostają uwięzieni na opuszczonej stacji benzynowej, gdzie muszą walczyć z tajemniczym pasożytem zamieniającym swoich żywicieli w krwiożercze bestie.

Godziny emisji Cierń

Reklama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na czwartek. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na czwartek dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry