Reklama

Logo AMC AMC program TV na sobotę - ramówka, emisje

07:30 Tornado

Czas: 110min.

Mimi Rodgers gra rolę kobiety, która po stracie ukochanego ma obsesję na punkcie burz. Do miasta zbliża się właśnie potężne tornado...

Godziny emisji Tornado

09:20 Mamut

Czas: 105min.

W roli głównej — Vincent Ventresca. Meteor uderza w muzeum historii naturalnej w małym miasteczku. Wkrótce okazuje się, że to statek kosmiczny, którym na Ziemię przybyła zmiennokształtna forma życia.

Godziny emisji Mamut

11:05 Thor Wszechmogący

Czas: 110min.

Film przygodowy, w roli głównej Cody Deal. Kiedy bóg demonów kradnie młot Thora, ten użyje całej swej mocy, aby go odzyskać.

Godziny emisji Thor Wszechmogący

12:55 Na brzegu rzeki

Czas: 90min.

Młoda kobieta (Kari Matchett) wraca do rodzinnego miasta po tajemniczej śmierci swojej ciotki — i odkrywa mroczne, rodzinne tajemnice.

Godziny emisji Na brzegu rzeki

14:25 Wielki napad na pociąg

Czas: 125min.

Sean Connery i Donald Sutherland wcielają się w role przestępców realizujących śmiały plan obrabowania pociągu, który przewozi złoto dla brytyjskich żołnierzy walczących w wojnie krymskiej.

Godziny emisji Wielki napad na pociąg

Reklama

16:30 Zaraza

Czas: 110min.

Pracownicy kanadyjskiej służby zdrowia (Kari Matchett, Lannette New, Ron White) walczą z epidemią śmiertelnie groźnego wirusa SARS, który zaczyna atakować mieszkańców Toronto.

Godziny emisji Zaraza

18:20 Strzał dla Sokratesa

Czas: 110min.

Film opowiada historię drogi drużyny piłkarskiej Irlandii Północnej na mistrzostwa świata w Meksyku w 1986 r.

Godziny emisji Strzał dla Sokratesa

20:10 Tajniak Z Klasą

Czas: 110min.

Młody detektyw (Nick Cannon) działa pod przykryciem w elitarnej, prywatnej szkole, rozpracowując międzynarodowy gang złodziei samochodów.

Godziny emisji Tajniak Z Klasą

22:00 Przysługa, zegarek i bardzo duża ryba

Czas: 105min.

Komedia z pogranicza farsy z udziałem Boba Hoskinsa i Jeffa Goldbluma. Skromny fotograf robiący zdjęcia na potrzeby handlu dewocjonaliami musi szybko znaleźć nowego modela do roli Jezusa.

Godziny emisji Przysługa, zegarek i bardzo duża ryba

23:45 Pulp

Czas: 115min.

Michael Caine gra autora tanich powieści kryminalnych, który podejmuje się napisać biografię aktora wcielającego się w role gangsterów. Szybko okazuje się, że ktoś próbuje zamordować pisarza...

Godziny emisji Pulp

01:40 Chato

Czas: 115min.

Charles Bronson wciela się w rolę pół-krwi Apacza, który ucieka w głąb terytorium należącego do Indian przed żądnym krwi oddziałem pościgowym. W jednej z pozostałych ról Jack Palance.

Godziny emisji Chato

03:35 King kobra

Czas: 110min.

Horror z udziałem Pata Mority. Zmutowany wąż ucieka z laboratorium i terroryzuje mieszkańców małego miasteczka w Kalifornii.

Godziny emisji King kobra

05:25 Złota jesień

Czas: 95min.

Para spokojnych emerytów, która całe życie przeżyła zgodnie z prawem, pada ofiarą kryzysu systemu emerytalnego. Starsi państwo postanawiają odzyskać to, co im się należy — i napaść na bank.

Godziny emisji Złota jesień

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na sobotę. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na sobotę dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2019 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Do góry