Reklama

Logo AMC AMC program TV na niedzielę - ramówka, emisje

06:00 Hollywoodland

Czas: 150min.

Adrien Brody i Ben Affleck grają główne role w filmie inspirowanym jedną z najbardziej tajemniczych historii w Hollywood: śmiercią George'a Reevesa, pierwszego odtwórcy roli Supermana.

Reżyseria: Allen Coulter

Obsada: Adrien Brody , Diane Lane , Ben Affleck , Bob Hoskins , Lois Smith , Kathleen Robertson , Robin Tunney , Todd Grinnell , Caroline Dhavernas , Molly Parker , Zach Mills , Ted Atherton , Dash Mihok , Jeffrey DeMunn , Joe Spano

Godziny emisji Hollywoodland

08:30 Latający Chłopcy

Czas: 120min.

Film akcji, w roli głównej Jesse James. Odwaga dwóch młodych chłopaków wystawiona zostaje na nie lada próbę: przez przypadek zostaną pasażerami na gapę samolotu, który należy do mafii.

Godziny emisji Latający Chłopcy

10:30 Zabawki z przyszłości

Czas: 105min.

Film w reżyserii Marka Rosmana. Grupka uczniów znajduje skrzynkę z zabawkami z przyszłości i za ich pomocą ratuje swoją dzielnicę.

Godziny emisji Zabawki z przyszłości

12:15 Kowboje Przestrzeni

Czas: 110min.

Komedia przygodowa w reżyserii Stuarta Gordona. Dowódca kosmicznego transportowca leci na Ziemię z tajemniczym ładunkiem. Kiedy napadają go piraci, okazuje się, że w ładowni są bojowe roboty.

Godziny emisji Kowboje Przestrzeni

14:05 Najlepsi Reżyserzy Hollywood - Seria 2, odc. 24

Czas: 30min.

Seria prezentuje postaci największych hollywoodzkich reżyserów.

Godziny emisji Najlepsi Reżyserzy Hollywood

Reklama

14:35 Jabberwock-Przebudzenie bestii

Czas: 105min.

Bohater z mieczem (Tahmoh Penikett) musi uratować swój dom i ukochaną kobietę przed skrzydlatym potworem.

Godziny emisji Jabberwock-Przebudzenie bestii

16:20 Biegun zagłady

Czas: 105min.

Dr James Mayfield (Jack Coleman) musi spróbować uratować świat i swoich bliskich, kiedy przelatująca w pobliżu Ziemi kometa zmienia pole magnetyczne naszej planety.

Godziny emisji Biegun zagłady

18:05 Rewolwerowiec

Czas: 115min.

Western z udziałem Johna Wayne'a. Umierający rewolwerowiec przeżywa swoje ostatnie dni, chcąc zakończyć życie bez bólu, ale z godnością.

Godziny emisji Rewolwerowiec

20:00 Mlode Strzelby II

Czas: 120min.

Western, w którym Emilio Estevez wciela się w rolę legendarnego Billy'ego Kida. Jest rok 1881. Bogaty hodowca bydła John Chisum wynajmuje Patricka Floyda Garretta, aby ten zabił przestępcę.

Reżyseria: Geoff Murphy

Obsada: Emilio Estevez , Kiefer Sutherland , Lou Diamond Phillips , Christian Slater , William Petersen , Alan Ruck , R. D. Call , Balthazar Getty , Jack Kehoe , Robert Knepper , Tom Kurlander , Viggo Mortensen , Leon Rippy , Tracey Walter , Bradley Whitford

Godziny emisji Młode strzelby II

22:00 Król Skorpion

Czas: 105min.

Film przygodowy z udziałem Dwayne'a Johnsona. Wojownik powstaje przeciwko wrogiej armii zła niszczącej jego ojczyznę. Planuje schwytać potężnego czarownika i wykorzystać go w ostatecznej bitwie.

Reżyseria: Chuck Russell

Obsada: Dwayne Johnson , Kelly Hu , Michael Clarke Duncan , Steven Brand , Bernard Hill , Grant Heslov , Peter Facinelli , Ralf Moeller , Branscombe Richmond , Roger Rees , Sherri Howard , Conrad Roberts , Joseph Ruskin , Esteban Cueto , Nils Allen Stewart

Godziny emisji Król Skorpion

23:45 Czerwona Sonja

Czas: 105min.

Fantastyczny film przygodowy z udziałem Arnolda Schwarzeneggera. Nieustraszona wojowniczka chce pomścić śmierć swojej rodziny i uwolnić świat od złej królowej Gedren.

Reżyseria: Richard Fleischer

Obsada: Arnold Schwarzenegger , Brigitte Nielsen , Sandahl Bergman , Paul L. Smith , Ernie Reyes , Jr. , Ronald Lacey , Pat Roach , Terry Richards , Janet Ågren , Donna Osterbuhr , Lara Lamberti , Hans Meyer , Francesca Romana Coluzzi , Stefano Maria Mioni

Godziny emisji Czerwona Sonja

01:30 Sinbad i Minotaur

Czas: 105min.

Manu Bennett wciela się w postać Sinbada, który po znalezieniu tajemniczych zwojów w obozie złego czarnoksiężnika musi dostać się do złotej głowy kolosa rodyjskiego.

Godziny emisji Sinbad i Minotaur

03:15 Najlepsi Reżyserzy Hollywood - Seria 2, odc. 20

Czas: 30min.

Seria prezentuje postaci największych hollywoodzkich reżyserów.

Godziny emisji Najlepsi Reżyserzy Hollywood

03:45 Mgła

Czas: 105min.

Horror z Jamie Lee Curtis w roli głównej. Tajemnicza mgła spowija małe miasteczko na wybrzeżu. Dokładnie sto lat wcześniej zatonął tu pewien statek...

Reżyseria: John Carpenter

Obsada: Adrienne Barbeau , Jamie Lee Curtis , Janet Leigh , John Houseman , Tom Atkins , James Canning , Charles Cyphers , Nancy Kyes , Ty Mitchell , Hal Holbrook , John F. Goff , George Buck Flower , Regina Waldon , Jim Haynie , Darrow Igus

Godziny emisji Mgła

05:30 Najlepsi Reżyserzy Hollywood - Seria 2, odc. 65

Czas: 30min.

Seria prezentuje postaci największych hollywoodzkich reżyserów.

Godziny emisji Najlepsi Reżyserzy Hollywood

Reklama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na niedzielę. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na niedzielę dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry