Reklama

Logo AMC AMC program TV na jutro - ramówka, emisje

07:25 Pan North

Czas: 110min.

Lata 20. XX w. Młody absolwent uniwersytetu Yale przybywa do zamożnego Newport na Rhode Island. Ma być nauczycielem, ale jego wpływ na miejscowych wydaje się niemal magiczny.

Godziny emisji Pan North

09:15 Kuffs

Czas: 115min.

Kiedy jego starszy brat, policjant, ginie na służbie, bohater grany przez Christiana Slatera postanawia sam zostać stróżem prawa i dopaść zabójcę.

Godziny emisji Kuffs

11:10 Thor Wszechmogący

Czas: 110min.

Film przygodowy, w roli głównej Cody Deal. Kiedy bóg demonów kradnie młot Thora, ten użyje całej swej mocy, aby go odzyskać.

Godziny emisji Thor Wszechmogący

13:00 Najlepsi Reżyserzy Hollywood - Seria 2, odc. 1

Czas: 30min.

Zdobywca Oscarów, reżyser, producent i scenarzysta, Francis Ford Coppola, opowiada o swoich największych osiągnięciach, jak seria „Ojciec chrzestny" czy film „Czas apokalipsy".

Godziny emisji Najlepsi Reżyserzy Hollywood

13:30 Gra o miłośc

Czas: 120min.

Dramat z udziałem Bena Afflecka i Gwyneth Paltrow. Buddy odstępuje swój bilet lotniczy obcemu człowiekowi, który następnie ginie w katastrofie samolotu. Tragedia całkowicie zmienia życie Buddy'ego.

Reżyseria: Don Roos

Obsada: Ben Affleck , Gwyneth Paltrow , Joe Morton , Natasha Henstridge , Tony Goldwyn , Jennifer Grey , Johnny Galecki , Caroline Aaron , Alex D. Linz , David Dorfman , Edward Edwards , Julia Campbell , Sam Robards , David St. James , Matthew Frauman , David Paymer , Katherine Disque , Juan García

Godziny emisji Gra o miłość

Reklama

15:30 Nastoletni wilkołak

Czas: 110min.

Oryginalna komedia; w roli głównej — Michael J. Fox. Nastolatek niespodziewanie odkrywa, że umie przemieniać się w wilkołaka, co kompletnie odmienia całe jego życie.

Reżyseria: Rod Daniel

Obsada: Michael J. Fox , James Hampton , Susan Ursitti , Jerry Levine , Matt Adler , Lorie Griffin , Jim McKrell , Mark Arnold , Jay Tarses , Mark Holton , Scott Paulin , Elizabeth Gorcey , Melanie Manos , Doug Savant , Charles Zucker , Lynda Wiesmeier , Troy Evans

Godziny emisji Nastoletni wilkołak

17:20 Zoom In - Seria 1, odc. 6

Czas: 10min.

Przyjrzymy się powstawaniu najgłośniejszych i najbardziej popularnych filmów. Poznamy ich budżet, zobaczymy, jak toczy się akcja i jak grają aktorzy — a wszystko to w ciągu niecałych siedmiu minut.

Godziny emisji Zoom In

17:30 Dr Phibes powraca

Czas: 105min.

Dr Phibes (Vincent Price) wyrusza do Egiptu, aby znaleźć tam eliksir życia i wskrzesić swoją żonę, zmarłą rzekomo na skutek błędów lekarzy.

Godziny emisji Dr Phibes powraca

19:15 Elvira's Haunted Hills

Czas: 110min.

Rok 1851, rumuńskie Karpaty. Elvira, która zmierza do Paryża na rewię kankana, zatrzymuje się na noc w nawiedzonym zamku.

Godziny emisji Elvira's Haunted Hills

21:05 Fear the Walking Dead - Seria 5, odc. 2

Czas: 55min.

Dysfunkcyjna rodzina zmuszona jest działać razem, gdy okazuje się, że wybuch epidemii tajemniczego wirusa przywraca do życia umarłych, dając początek prawdziwej apokalipsie.

Godziny emisji Fear the Walking Dead

22:00 Fear the Walking Dead - Seria 5, odc. 3

Czas: 60min.

Dysfunkcyjna rodzina zmuszona jest działać razem, gdy okazuje się, że wybuch epidemii tajemniczego wirusa przywraca do życia umarłych, dając początek prawdziwej apokalipsie.

Godziny emisji Fear the Walking Dead

23:00 Jad

Czas: 105min.

Grupa nastolatków walczy o życia na bagnach Luizjany. Ściga ich mężczyzna, którego opętało 13 złych duchów, wciąż szukających nowych ofiar.

Godziny emisji Jad

00:45 Pamięć

Czas: 115min.

W roli głównej — Dennis Hopper. Zespół badawczy współpracuje z emerytowanym lekarzem, aby wyjaśnić sprawę genetycznie zapisanych wspomnień seryjnego mordercy.

Godziny emisji Pamięć

02:40 Wejście Ninja

Czas: 115min.

W roli głównej występuje Franco Nero. Amerykański weteran wojenny przyjeżdża na Filipiny, gdzie wdaje się w konflikt z bogatym plantatorem, który chce przejąć ziemię jego przyjaciela.

Godziny emisji Wejście Ninja

04:35 Ruby Jean And Joe

Czas: 105min.

Joe Wade, starzejący się kowboj występujący w objazdowym rodeo, poznaje 17-letnią Ruby Jane. Mimo wszystkich dzielących ich różnic zaczyna się między nimi niezwykła przyjaźń.

Godziny emisji Ruby Jean And Joe

Reklama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na jutro. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na jutro dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2019 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Do góry