Reklama

Logo AMC AMC program TV na środę - ramówka, emisje

07:00 Max Havoc: W kręgu ognia

Czas: 105min.

Mały chłopiec kradnie Maxowi walizkę. Okazuje się, że złodziejaszek jest sierotą, zmuszanym do kradzieży przez uliczny gang.

Godziny emisji Max Havoc: W kręgu ognia

08:45 Maska czerwonego moru

Czas: 105min.

Europejski książę (Vincent Price) terroryzuje miejscowych chłopów, wykorzystując swój zamek jako schronienie przed zarazą, która pustoszy kraj.

Godziny emisji Maska czerwonego moru

10:30 Tornado

Czas: 110min.

Mimi Rodgers gra rolę kobiety, która po stracie ukochanego ma obsesję na punkcie burz. Do miasta zbliża się właśnie potężne tornado...

Godziny emisji Tornado

12:20 9 Życie Louisa Draxa

Czas: 120min.

Uznany neurolog (Jamie Dornan) leczy chłopca dziewięciokrotnie uratowanego z wypadków, w których omal nie zginął.

Godziny emisji 9 Życie Louisa Draxa

14:20 W innym życiu

Czas: 115min.

Rok 1921. Pewna kobieta (Natasha Little) mówi swojemu kochankowi (Ioan Gruffudd), że marzy o zabiciu swojego męża.

Godziny emisji W innym życiu

Reklama

16:15 Tytuł Do Praw

Czas: 120min.

Policjantka, porucznik Laurel Hester (Julianne Moore) i jej partnerka Stacie Andree walczą o przeniesienie świadczeń emerytalnych Laurel, u której zdiagnozowano raka.

Godziny emisji Tytuł Do Praw

18:15 Niezawodny plan

Czas: 110min.

Kevin (Ryan Reynolds), Sam i Rob należą do grupy, która dla zabawy przygotowuje fikcyjne napady — do chwili, kiedy pewien gangster szantażuje ich, aby przeprowadzili prawdziwy.

Godziny emisji Niezawodny plan

20:05 Zbrodnia i kara

Czas: 115min.

Raskolnikow (Patrick Dempsey) popełnił morderstwo, aby dowieść swojej wielkości — a teraz dręczy go poczucie winy. Ekranizacja powieści Fiodora Dostojewskiego.

Godziny emisji Zbrodnia i kara

22:00 Anti-social

Czas: 130min.

Brytyjski film kryminalny. Anarchizujący artysta uliczny i uzbrojony złodziej, który obrabował sklep jubilerski, są rodzonymi braćmi.

Godziny emisji Anti-social

00:10 Naciągacze

Czas: 125min.

Matka i kochanka drobnego oszusta (John Cusack) namawiają go, aby zorganizował przekręt na wielką skalę.

Godziny emisji Naciągacze

02:15 Dom na końcu ulicy

Czas: 120min.

Sarah (Elisabeth Shue) i jej córka, Elissa (Jennifer Lawrence) przeprowadzają się do wymarzonego domu w małym miasteczku. Kiedy zaczynają się dziać dziwne rzeczy, kobiety poznają straszliwą tajemnicę.

Godziny emisji Dom na końcu ulicy

04:15 Eichmann Show

Czas: 105min.

Martin Freeman gra główną rolę w filmie, który ukazuje historię telewizyjnej transmisji z procesu Adolfa Eichmanna — jednego z głównych architektów Holokaustu.

Godziny emisji Eichmann Show

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na środę. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na środę dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2019 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Do góry