Logo AMC Program TV AMC - ramówka, emisje

2017-06-23 Pokaź dziś

07:15

Jack i magiczna fasola Godziny emisji

Czas: 110min.

Jack (Colin Ford) wspina się po łodydze fasoli, by ocalić małą dziewczynkę, zamienioną w harfę.

09:05

Na dobre i na złe Godziny emisji

Czas: 110min.

Tajna agentka chciałaby zrobić sobie przerwę w pracy i wyjechać w podróż poślubną do Madrytu - niestety, okazuje się, że praca podąża za nią...

10:55

Kapitan Jack Godziny emisji

Czas: 115min.

Ekscentryczny marynarz (Bob Hoskins) zbiera równie ekscentryczną załogę, by pożeglować z północy Anglii do Arktyki, śladem kapitana Scoresby'ego, który pokonał podobną trasę w 1791 roku.

12:50

Wyścig po złoto Godziny emisji

Czas: 125min.

"Dobrzy goście" Wahl i Pleasance, oraz ich arcywróg, Peppard, próbują wydobyć złoto warte 50 milionów dolarów z wraku okrętu, zatopionego w czasie II wojny światowej.

14:55

Kozioł Ofiarny Godziny emisji

Czas: 125min.

1952, Anglia szykuje się do koronacji. Dwóch mężczyzn wiedzie bardzo różne życie, ale mają coś wspólnego: są identyczni.

17:00

Harry i syn Godziny emisji

Czas: 130min.

Paul Newman gra Harry'ego Keacha, wdowca, który pracuje jako operator dźwigu w ekipie rozbiórkowej.

19:10

Człowiek zagadka Godziny emisji

Czas: 110min.

Thriller z Michaelem Cainem w roli głównej. Były agent MI6 dostaje nowy wygląd i tożsamość od KGB - i jako "nowy człowiek" udaje się do Wielkiej Brytanii po pewne tajne dokumenty.

21:00

Styczniowy czlowiek Godziny emisji

Czas: 115min.

Zabójcza komedia o byłym gliniarzu, który podąża tropem seryjnego mordercy i seksownej córki burmistrza! Kevin Kline przewodzi gwiazdorskiej obsadzie, w której oprócz niego znaleźi się też Susan Sarandon, Mary Elizabeth Mastrantonio, Harvey Keitel i Rod Steiger.

22:55

Fear the Walking Dead - Seria 3, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 60min.

Dysfunkcyjna rodzina zmuszona jest działać razem, gdy okazuje się, że wybuch epidemii tajemniczego wirusa przywraca do życia umarłych, dając początek prawdziwej apokalipsie.

23:55

Wladca iluzji Godziny emisji

Czas: 125min.

Scott Bakula gra detektywa, który popada w nie lada tarapaty - w szokującym thrillerze, zacierającym granice między sztuką iluzji i czarną magią...

02:00

Grzeszny żywot Isabel La Negra Godziny emisji

Czas: 125min.

Pablo, wieśniak z Karaibów, oraz Isabel, kochanka pewnego polityka, otwierają dom publiczny, który wkrótce zyskuje międzynarodową sławę.

04:05

Princess Ka'Iulani Godziny emisji

Czas: 115min.

Film oparty na prawdziwej historii: dzieje hawajskiej księżniczki, która usiłuje zachować niezależność swojej wyspy w obliczu kolonizatorskich zapędów Amerykanów.

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info