Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-09-26 Pokaź dziś

06:00

Po prostu Nigella - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 35min.

Nigella przygotowuje puszyste naleśniki owsiane z malinami i miodowym syropem w wersji dla dorosłych. 3/6

Reżyseria: Dominic Cyriax

06:35

Graham Norton Show - Seria 19, odc. 6 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2016 ) Czas: 60min.

Graham rozmawia ze znakomitymi gośćmi. Tym razem na jego sofie zasiadają Paul Rudd, Martin Freeman, Seth Rogen oraz Maxine Peake. 6/15

Reżyseria: Nikki Parsons

Obsada: Paul Hollywood , Dame Joan Collins , Lily James , Richard Madden , DNCE

07:35

Wielkie brytyjskie wypieki - Seria 5, odc. 1 Godziny emisji

( UK 2014 ) Czas: 65min.

Kolejna edycja programu o pieczeniu. Tym razem w konkursie biorą udział najmłodszy i najstarszy z dotychczasowych uczestników. 1/10

Reżyseria: Andy Devonshire

08:40

Masterchef: Zawodowcy - Seria 5, odc. 12 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2012 ) Czas: 65min.

Piątka najlepszych kucharzy ostatniego tygodnia ma przygotować danie własnego pomysłu. 12/24

Reżyseria: Dave Crerar

Obsada: Gegg Wallace , Monica Galetti

09:45

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 24, odc. 4 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 65min.

Żona Paula Makinga zmarła wkrótce po urodzeniu ich szóstego dziecka. Ekipa Pogotowia Remontowego pomaga rodzinie przebudować dom — i całe życie. 4/6

Reżyseria: Michelle Bullen

10:50

Nie mówcie pannie młodej - Seria 9, odc. 11 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 65min.

David ma trzy tygodnie i 12 tys. funtów, aby przygotować wesele dla swojej narzeczonej, Kelly. Chce zorganizować wielki, taneczny flash-mob. Czy jego wybranka doceni ten pomysł? 11/12

Reżyseria: Imogen Willcocks

11:55

Puszyści kontra szczupli - seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Dokument ( UK ) Czas: 60min.

Czy hipnoza może pomóc w odchudzaniu? I czy chudy Kevin zdoła przytyć, zamieniając się dietą z wiecznie głodną Julie?

12:55

Czekoladomania - Seria 7, odc. 1 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2015 ) Czas: 30min.

Kolejna seria programu dokumentalnego o czekoladziarni w Brighton. W pierwszym odcinku Christine musi zorganizować sesję zdjęciową w cyrku. 1/12

Reżyseria: Megan Gerrie

Obsada: Stephen Tompkinson

13:25

Czekoladomania - Seria 7, odc. 2 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2015 ) Czas: 30min.

Ekipa dostaje duże zlecenie od Royal Academy. Dave zmienia projekt bez wiedzy szefa. 2/12

Reżyseria: Megan Gerrie

Obsada: Stephen Tompkinson

13:55

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 31 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

14:55

Nie mówcie pannie młodej - Seria 9, odc. 12 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 60min.

W ostatnim odcinku specjalnym „Nie mówcie pannie młodej" Stacey Dooley prezentuje najciekawsze fragmenty z dziesiątej serii programu. 12/12

Reżyseria: Daniela Carson

15:55

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 10 Godziny emisji

Czas: 60min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Chris Coleman

16:55

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 24, odc. 5 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 60min.

Życie Rebekki i Steve'a stanęło na głowie, kiedy urodziły im się trojaczki. Ekipa Pogotowia Remontowego pomaga przebudować ich wilgotny i mocno zniszczony dom. 5/6

Reżyseria: Ben Southwell

17:55

Kuchenne koszmary USA - Seria 5, odc. 13 Godziny emisji

Dokument ( USA ) Czas: 60min.

Gordon ratuje restaurację Spin a Yarn, która jest po kosztownym remoncie, lecz nadal stanowi przyczynę małżeńskich konfliktów. 13/17

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 5, odc. 14 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Gemma Oaten, była gwiazda serialu Emmerdale, wybiera trzech kandydatów do randki na podstawie zaproponowanych menu, a potem decyduje, z kim spotka się ponownie.

19:55

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 9, odc. 34 Godziny emisji

( UK ) Czas: 120min.

Kucharze-amatorzy starają się zaimponować sobie nawzajem: każdy z nich przygotowuje przyjęcie, mając nadzieję na nagrodę pieniężną.

21:55

Cała prawda o jedzeniu - seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2007 ) Czas: 60min.

Dokument, odpowiadający na pytania związane z jedzeniem i obalający mity na temat żywienia. 4/6

Reżyseria: Konrad Begg

22:55

Wstydliwe choroby - Seria 4, odc. 9 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Zespół lekarzy pomaga osobom z krępującymi dolegliwościami. Zgłaszają się do nich m.in. mężczyzna z guzkiem w intymnym miejscu oraz kobieta z nadmiernym owłosieniem. 9/26

23:55

Puszyści kontra szczupli - seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( UK ) Czas: 60min.

Anna Richardson zamienia jedzenie na pigułki, zaś najgrubszy człowiek w naszym programie bierze udział w zamianie diet. Czy wiemy co ma ile kalorii?

00:55

Wstydliwe choroby - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Dokument ( 2007 ) Czas: 60min.

Prowadzący program lekarze przekonują pacjentów, że warto rozmawiać nawet o najbardziej krępujących schorzeniach. Pomagają m.in. cierpiącej na łuszczycę kobiecie, której całe ciało pokryte jest ranami.

01:55

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 24, odc. 3 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 60min.

Nick Knowles i jego zespół mają tylko dziewięć dni, aby zbudować nowe centrum dla Little MIracles — organizacji pomagającej dzieciom specjalnej troski. 3/6

Reżyseria: Tom Payne

02:55

Graham Norton Show - Seria 19, odc. 6 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2016 ) Czas: 50min.

Graham rozmawia ze znakomitymi gośćmi. Tym razem na jego sofie zasiadają Paul Rudd, Martin Freeman, Seth Rogen oraz Maxine Peake. 6/15

Reżyseria: Nikki Parsons

Obsada: Paul Hollywood , Dame Joan Collins , Lily James , Richard Madden , DNCE

03:45

Chleby Paula Hollywooda - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2013 ) Czas: 25min.

Paul piecze chleby sodowe, między innymi sodowy chleb pełnoziarnisty, przygotowuje także walijskie grzanki z serem i racuszki. 5/6

Reżyseria: David Robertson

04:10

Kuchnia Toskanii - Seria 1, odc. 9 Godziny emisji

( Australia 2016 ) Czas: 30min.

Michela opowiada o aperitivo, włoskim obyczaju popijania napojów (także alkoholowych) i spożywaniu przekąsek przed posiłkiem. 9/10

Reżyseria: Sarah Myland

04:40

Masterchef: Zawodowcy - Seria 5, odc. 12 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2012 ) Czas: 50min.

Piątka najlepszych kucharzy ostatniego tygodnia ma przygotować danie własnego pomysłu. 12/24

Reżyseria: Dave Crerar

Obsada: Gegg Wallace , Monica Galetti

05:30

Po prostu Nigella - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 30min.

Nigella przygotowuje puszyste naleśniki owsiane z malinami i miodowym syropem w wersji dla dorosłych. 3/6

Reżyseria: Dominic Cyriax

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info