Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-10-24 Pokaź dziś

06:00

Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Londyn - Seria 1, odc. 9 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 35min.

Rachel odwiedza urządzoną w prywatnej piwnicy wędzarnię łososi w stylu norweskim i sklep, w którym można kupić przetwory robione na zamówienie. 9/10

Reżyseria: Will Knott

Obsada: Rachel Khoo

06:35

Graham Norton Show - Seria 20, odc. 13 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2017 ) Czas: 70min.

Graham Norton rozmawia z gwiazdami showbiznesu. Tym razem jego gośćmi są Michael Fassbender, Marion Cottilard, James McAvoy, Frank Skinner i Pete Tong oraz The Heritage Orchestra. 13/20

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Michael Fassbender , Marion Cottilard , James McAvoy , Frank Skinner , Pete Tong & The Heritage Orchestra

07:45

Wiejska kuchnia Nigela i Adama - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 65min.

Nigel i Adam opowiadają o tradycyjnych potrawach brytyjskiej kuchni, znanych od wieków i nadal bardzo popularnych.

08:50

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 17 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 55min.

Uczestników czeka pierwsze wyzwanie caterignowe, ale wcześniej dzielą się na dwa zespoły, które mają przygotować po 10 identycznych deserów. 17/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

09:45

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 27, odc. 2 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 65min.

Nick i jego ekipa remontowa pomagają strażakowi Joe i jego 7-letniej córce, którzy musieli przenieść się do przyczepy na podwórku, gdy powódź zniszczyła ich dom.

10:50

Nie mówcie pannie młodej - Seria 7, odc. 7 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK ) Czas: 65min.

Perry, miłośnik muzyki, planuje dla swojej hipisującej narzeczonej, Lauren, ślub w stylu wielkiego koncertu. Czy uda im się zgrać?

11:55

Mój niezwykły bliźniak Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 65min.

Adam i Neil Pearson urodzili się jako bliźniaki jednojajowe. Teraz wyglądają jednak zupełnie różnie. Obaj cierpią na rzadką i nieprzewidywalną w skutkach chorobę genetyczną - nerwiakowłókniakowatość

Reżyseria: James Newton

13:00

Czekoladomania - Seria 7, odc. 9 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2015 ) Czas: 25min.

Zbliża się Boże Narodzenie. Atmosfera jest dość nerwowa, bo Christine żąda, aby świąteczna dekoracja wystawy sklepu była wspanialsza niż kiedykolwiek. 9/12

Reżyseria: Megan Gerrie

Obsada: Stephen Tompkinson

13:25

Czekoladomania - Seria 7, odc. 10 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2015 ) Czas: 35min.

Zespół chce uczcić odwagę i poświęcenie pracowników służb ratunkowych. W jaki sposób? Oczywiście tworząc wyjątkowe torty. 10/12

Reżyseria: Megan Gerrie

Obsada: Stephen Tompkinson

14:00

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 43 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

15:00

Nie mówcie pannie młodej - Seria 7, odc. 8 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK ) Czas: 60min.

Rory planuje dla swojej narzeczonej ślub i wesele na irlandzkiej plaży. Ale Rhiana jest walijską patriotką, a przy tym woli tradycyjne rozwiązania...

16:00

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 34 Godziny emisji

Czas: 55min.

Brian i Chantal sprzedają dom rodzinny, by kupić dwa mniejsze mieszkania. Wybiorą rezydencję w okolicach Cirencester, jak chciałaby Chantal, czy zdecydują się na przeprowadzkę do Francji, gdzie Brain chętnie spędziłby emeryturę?

16:55

Architektura otwarta - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Architekt Zac Monro przebudowuje bungalow z lat 30. Dużą ceglaną ścianę decyduje się zastąpić taflą szkła. Tymczasem ogrodniczka Rosie buduje altanę wokół jacuzzi. 4/7

Reżyseria: Nicki Stoker

17:55

Kuchenne koszmary USA - Seria 6, odc. 5 Godziny emisji

Dokument ( USA ) Czas: 60min.

Gordon odwiedza restaurację Barefoot Bob's w Hull w stanie Massachusetts. Jej właścicielami są małżonkowie Mark i Lisa. 5/16

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 6, odc. 8 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Grace otrzymuje od nieznajomych pięć zaproszeń na kolację. Na podstawie zaproponowanego przez nich menu wybiera trzech mężczyzn, z którymi spotka się podczas kulinarnej randki w ciemno. 8/26

Reżyseria: Aaron Stone

19:55

Zapraszam do stołu - Seria 10, odc. 8 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 120min.

Gospodarzem trzeciego spotkania w konkurencji jest właściciel łodzi David. Postanawia zaserwować gościom bezalkoholowe wino. Ciekawe, czy się zorientują.

21:55

Piękni do bólu Godziny emisji

Czas: 60min.

Młodzi mężczyźni zwracają większą uwagę na ciało, chcą wyglądać na zadbanych, umięśnionych i opalonych. Jak daleko się posuną, by osiągnąć perfekcję? I jaka jest przyczyna tego zjawiska?

22:55

Wstydliwe choroby: nastolatki - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Czas: 60min.

Lekarze z zespołu doktora Jessena przyjeżdżają do popularnego kurortu na Majorce. To mekka imprezującej młodzieży i miejsce wielu ekscesów. Lekarze przestrzegają przed przykrymi i długotrwałymi konsekwencjami swobody seksualnej.

23:55

Puszyści kontra szczupli - seria 1, odc. 8 Godziny emisji

Dokument ( UK ) Czas: 60min.

Liczymy kalorie ulubionych dań obiadowych, atakujemy też brytyjskie pupy okładami z błota. Dr Jessen nadzoruje kolejną zamianę diet.

00:55

Wstydliwe choroby: nastolatki - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 60min.

Lekarze z zespołu doktora Jessena przyjeżdżają na plażowy festiwal T4, na którym co roku bawią się tysiące nastolatków. Rozmawiają z młodzieżą o, nie zawsze przyjemnych, zmianach zachodzących w ciele podczas okresu dojrzewania.

01:55

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 27, odc. 1 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 70min.

Nick i jego ekipa remontowa pomagają przebudować dom pary z Birmingham. Ich dzieci, bliźnięta, mają problemy z chodzeniem i mówieniem, gdyż cierpią z powodu ogólnego opóźnienia rozwoju.

03:05

Graham Norton Show - Seria 20, odc. 13 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Graham Norton rozmawia z gwiazdami showbiznesu. Tym razem jego gośćmi są Michael Fassbender, Marion Cottilard, James McAvoy, Frank Skinner i Pete Tong oraz The Heritage Orchestra. 13/20

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Michael Fassbender , Marion Cottilard , James McAvoy , Frank Skinner , Pete Tong & The Heritage Orchestra

04:05

Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Londyn - Seria 1, odc. 9 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 30min.

Rachel odwiedza urządzoną w prywatnej piwnicy wędzarnię łososi w stylu norweskim i sklep, w którym można kupić przetwory robione na zamówienie. 9/10

Reżyseria: Will Knott

Obsada: Rachel Khoo

04:35

Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Londyn - Seria 1, odc. 10 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 25min.

Odcinek o dogadzaniu sobie: Rachel bierze udział w dekadenckiej herbatce na Mayfair i przyrządza przepyszne żeberka. 10/10

Reżyseria: Will Knott

Obsada: Rachel Khoo

05:00

Wiejska kuchnia Nigela i Adama - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 60min.

Nigel Slater i Adam Henson łączą siły: sadzą, uprawiają, hodują i gotują klasyczne brytyjskie dania na farmie w Cotswolds.

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info