Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-07-09 Pokaź dziś

06:00

Zabójcze nagrania - Seria 5, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 60min.

Oto śmiałkowie, którzy odważyli się przeciwstawić władzy: jeden kryminalista przeciw 100 agentom federalnym, wkurzeni nastolatkowie i zdesperowany tatuś.

07:00

Najgorsi kierowcy świata - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 35min.

W tym odcinku pijani kierowcy, niebezpieczne wyprzedzanie i sensacyjne relacje z wypadków. 1/13

Reżyseria: Emma Stamp

07:35

Hardkorowi wędkarze - Seria 2, odc. 1 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Wędkarze szukają najlepszego miejsca połowu karanksa żółtopłetwego. Zaczynają od Bali, a docierają na Wyspę Komodo, która jest legowiskiem 4000 niebezpiecznych waranów zwanych Smokami z Komodo. 1/7

Reżyseria: Alistair Smith

Obsada: The Blowfish , Jay Lewis , Charlie Butcher

08:35

Samochodowe pojedynki - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 65min.

Podczas wspólnego zmagania się z zabawnymi wyzwaniami na torze Matt i Nicola odkrywają nowy wymiar swojej relacji. Tymczasem Sas i Grant tak dobrze się bawią, że nie chcą myśleć o powrocie do pracy w biurze. 1/12

Reżyseria: Richard Valentin

09:40

Top Gear w Indiach Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2011 ) Czas: 110min.

Serię 18. zaczynamy od podróży po Indiach. Udział w niej biorą trzy brytyjskie samochody, mnóstwo brytyjskich produktów oraz... kosiarka.

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

11:30

Top Gear: największe wyzwania - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( UK 2015 ) Czas: 65min.

Wybór najciekawszych wyścigów samochodowych prezentowanych w programie „Top Gear". 1/7

Reżyseria: James Bryce

Obsada: Matt LeBlanc

12:35

Szef jak szpieg USA - Seria 6, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( 2014 ) Czas: 55min.

Bill Peduto, 60. burmistrz Pittsburga, podaje się za uczestnika reality show i wchodzi w szeregi swoich pracowników.  2/13

Obsada: Mark Keller

13:30

Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 11, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2013 ) Czas: 65min.

Były striptizer łamie się pod presją zaś dwoje brytyjskich emigrantów przylatuje z Australii w poszukiwaniu inwestorów dla swojego biznesu, serii samoopalaczy. 1/12 1/12

Obsada: Peter Jones , Deborah Meaden , Kelly Hoppen , Piers Linney , Duncan Bannatyne

14:35

Najgorsi kierowcy świata - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 35min.

W tym odcinku niebezpieczni idioci za kierownicą, wypadki na skrzyżowaniach oraz zabawne i mrożące krew w żyłach relacje z wypadków. 2/13

Reżyseria: Emma Stamp

15:10

Top Gear w Indiach Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2011 ) Czas: 110min.

Serię 18. zaczynamy od podróży po Indiach. Udział w niej biorą trzy brytyjskie samochody, mnóstwo brytyjskich produktów oraz... kosiarka.

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

17:00

Hardkorowi wędkarze - Seria 2, odc. 1 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Wędkarze szukają najlepszego miejsca połowu karanksa żółtopłetwego. Zaczynają od Bali, a docierają na Wyspę Komodo, która jest legowiskiem 4000 niebezpiecznych waranów zwanych Smokami z Komodo. 1/7

Reżyseria: Alistair Smith

Obsada: The Blowfish , Jay Lewis , Charlie Butcher

18:00

Trud, brud i demolka - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Jonny Smith i Tom Ford kierują pracą dwóch zespołów mających przerobić zwykłe samochody w bardzo szybkie pojazdy dostawcze. 3/9

Reżyseria: Michael Brooks

Obsada: Tom Ford , Jonny Smith

19:00

Top Gear - seria 2, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 60min.

James May opowiada o swoim ukochanym Bentleyu, a Vinnie Jones — niegdyś piłkarz, a dziś aktor — mierzy się z torem wyścigowym Top Gear. 1/10

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May , Vinnie Jones , Vinnie Jones

20:00

Top Gear - seria 2, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 60min.

Richard porównuje Lexusa SC430 i Hyundaia Coupé. Na tor wyścigowy „Top Gear" wyjeżdża aktor David Soul, gwiazda serialu „Starsky i Hutch". 3/10

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May , David Soul , David Soul

21:00

Top Gear - seria 2, odc. 4 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 60min.

Jeremy jedzie przez całą Wielką Brytanię, aby sprawdzić, czy wcześniej dopadnie go stres, czy nuda. Na tor „Top Gear" wyrusza polityk Boris Johnson. 4/10

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May , Boris Johnson , Boris Johnson

22:00

Top Gear: największe wyzwania - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( UK 2015 ) Czas: 70min.

Wybór najciekawszych wyścigów samochodowych prezentowanych w programie „Top Gear". 1/7

Reżyseria: James Bryce

Obsada: Matt LeBlanc

23:10

Top Gear w Indiach Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2011 ) Czas: 110min.

Serię 18. zaczynamy od podróży po Indiach. Udział w niej biorą trzy brytyjskie samochody, mnóstwo brytyjskich produktów oraz... kosiarka.

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

01:00

Kim Philby: podwójny agent - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 65min.

Gdy Kim Philby zostaje wezwany z Waszyngtonu do Londynu, musi stawić się na przesłuchaniu. Zaczynają pojawiać się podejrzenia, że w rzeczywistości jest radzieckim agentem działającym w MI6. 2/2

Reżyseria: Tom McCarthy

02:05

Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 11, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2013 ) Czas: 55min.

Były striptizer łamie się pod presją zaś dwoje brytyjskich emigrantów przylatuje z Australii w poszukiwaniu inwestorów dla swojego biznesu, serii samoopalaczy. 1/12 1/12

Obsada: Peter Jones , Deborah Meaden , Kelly Hoppen , Piers Linney , Duncan Bannatyne

03:00

Top Gear - seria 2, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 50min.

James May opowiada o swoim ukochanym Bentleyu, a Vinnie Jones — niegdyś piłkarz, a dziś aktor — mierzy się z torem wyścigowym Top Gear. 1/10

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May , Vinnie Jones , Vinnie Jones

03:50

Top Gear - seria 2, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 55min.

Richard porównuje Lexusa SC430 i Hyundaia Coupé. Na tor wyścigowy „Top Gear" wyjeżdża aktor David Soul, gwiazda serialu „Starsky i Hutch". 3/10

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May , David Soul , David Soul

04:45

Top Gear - seria 2, odc. 4 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 50min.

Jeremy jedzie przez całą Wielką Brytanię, aby sprawdzić, czy wcześniej dopadnie go stres, czy nuda. Na tor „Top Gear" wyrusza polityk Boris Johnson. 4/10

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May , Boris Johnson , Boris Johnson

05:35

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 25min.

W odcinku m.in.: niesamowite loty wingsuit, spektakularne upadki rowerzystów i samochodowy backflip. O, i jeszcze ludzie biegający za... serem. 7/104

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info