Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-07-11 Pokaź dziś

06:00

Tajne akta nazistów - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( USA 2015 ) Czas: 60min.

Autorzy analizują plotki mówiące, że nazistowskie Niemcy pracowały nad technologią kosmiczną — jej celem miało być wyniesienie na orbitę urządzenia emitującego „promienie śmierci" 2/6

Reżyseria: David McNab

Obsada: Demetri Goritsas (Narrator)

07:00

Jak kupić najdroższe auta świata? - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Na aukcji w Detroit pod młotek idzie zabytkowy Duesenberg z 1929 roku. Na pierwszy rzut oka widać, dlaczego samochód ten wybierały największe gwiazdy lat 30., z Clarkiem Gable i Ginger Rogers na czele. 3/10

Reżyseria: Simon Everson

Obsada: Arabella Weir

08:00

Hardkorowi wędkarze - Seria 2, odc. 1 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Wędkarze szukają najlepszego miejsca połowu karanksa żółtopłetwego. Zaczynają od Bali, a docierają na Wyspę Komodo, która jest legowiskiem 4000 niebezpiecznych waranów zwanych Smokami z Komodo. 1/7

Reżyseria: Alistair Smith

Obsada: The Blowfish , Jay Lewis , Charlie Butcher

09:00

Top Gear - Serie 16, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 80min.

Na co zwrócić uwagę, gdy kupujemy używany wóz? Gwiazdami w samochodzie za rozsądną cenę są Simon Pegg I Nick Frost.

10:20

Top Gear - Serie 16, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 80min.

Prezenterzy walczą z opadami śniegu, przerabiając kombajn na pług śnieżny. Wypróbują go w Norwegii.

11:40

Tajne akta nazistów - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( USA 2015 ) Czas: 60min.

Autorzy analizują plotki mówiące, że nazistowskie Niemcy pracowały nad technologią kosmiczną — jej celem miało być wyniesienie na orbitę urządzenia emitującego „promienie śmierci" 2/6

Reżyseria: David McNab

Obsada: Demetri Goritsas (Narrator)

12:40

Jak kupić najdroższe auta świata? - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Przed aukcją w Monako Gus testuje rzadki okaz Ferrari z 1951 roku. Tymczasem Swig ogląda olśniewającego Jaguara D-Type (rocznik 1955), którego historia jest niesamowita. 4/10

Reżyseria: Simon Everson

Obsada: Arabella Weir

13:40

Z (niezbyt) grubej rury - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Czas: 30min.

Program wykorzystujący zabawne filmiki znalezione w Internecie i wywiady z ich twórcami. W pierwszym odcinku zobaczymy pewnego człowieka i but... 1/60

14:10

Z (niezbyt) grubej rury - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 30min.

Kolejne zabawne filmiki z sieci: tym razem zobaczymy kota całującego delfina, skok z wysoka do nadmuchiwanego basenu i deskorolkarza, który miał wyjątkowe szczęście. 2/60

14:40

Złoto dla początkujących - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 30min.

Todd marzy o bogactwie. Przekonuje swoich przyjaciół i rodzinę do poszukiwania złota. Proponuje, by wszyscy całkowicie się temu poświęcili i na osiem tygodni porzucili pracę oraz dotychczasowe życie. 1/8

15:10

Złoto dla początkujących - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 35min.

Po spotkaniu z geologiem Todd skupia się na opracowaniu sposobów wydobycia kruszcu. Skonstruował w tym celu własne narzędzia... z rur kanalizacyjnych, kół do kosiarki i ramy starego łóżka. 2/8

15:45

Top Gear - Serie 16, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 75min.

Na co zwrócić uwagę, gdy kupujemy używany wóz? Gwiazdami w samochodzie za rozsądną cenę są Simon Pegg I Nick Frost.

17:00

Top Gear - Serie 16, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 80min.

Prezenterzy walczą z opadami śniegu, przerabiając kombajn na pług śnieżny. Wypróbują go w Norwegii.

18:20

Trud, brud i demolka - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Jonny Smith i Tom Ford kierują pracą dwóch zespołów mających przerobić zwykłe samochody w bardzo szybkie pojazdy dostawcze. 3/9

Reżyseria: Michael Brooks

Obsada: Tom Ford , Jonny Smith

19:20

Top Gear - Seria 17, odc. 1 Godziny emisji

Czas: 80min.

Jeremy świętuje 50 urodziny Jaguara E-Type, zaś James ściga się z mistrzem olimpijskim w samochodzie wyścigowym Mini.

20:40

Samochodowe pojedynki - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Podczas wspólnego zmagania się z zabawnymi wyzwaniami na torze Matt i Nicola odkrywają nowy wymiar swojej relacji. Tymczasem Sas i Grant tak dobrze się bawią, że nie chcą myśleć o powrocie do pracy w biurze. 1/12

Reżyseria: Richard Valentin

21:40

Top Gear - Seria 17, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 80min.

Prezenterzy udają się do Włoch, gdzie, po wielu awanturach i testach, zadecydują, jaki samochód zasługuje na miano najlepszego garbusa na świecie.

23:00

Trud, brud i demolka - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Jonny Smith i Tom Ford przerabiają zwykłe ciężarówki na wojskowe pojazdy, a potem rywalizują w wyjątkowo brutalnym wyścigu. 4/9

Reżyseria: Michael Brooks

Obsada: Tom Ford , Jonny Smith

00:00

Złoto Jukonu - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Historyk Dan Snow i ekipa poszukiwaczy złota wędrują przez Góry Nadbrzeżne na Alasce. Przed nimi lodowate rzeki, lawiny i niemal pionowe podejścia. Czy uda im się znaleźć złoża złota nad Klondike? 1/3

Reżyseria: Ben Crichton

Obsada: Alistair Simpson

01:00

Tajne akta nazistów - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( USA 2015 ) Czas: 65min.

Autorzy analizują plotki mówiące, że nazistowskie Niemcy pracowały nad technologią kosmiczną — jej celem miało być wyniesienie na orbitę urządzenia emitującego „promienie śmierci" 2/6

Reżyseria: David McNab

Obsada: Demetri Goritsas (Narrator)

02:05

Top Gear - Seria 17, odc. 1 Godziny emisji

Czas: 65min.

Jeremy świętuje 50 urodziny Jaguara E-Type, zaś James ściga się z mistrzem olimpijskim w samochodzie wyścigowym Mini.

03:10

Top Gear - Seria 17, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 65min.

Prezenterzy udają się do Włoch, gdzie, po wielu awanturach i testach, zadecydują, jaki samochód zasługuje na miano najlepszego garbusa na świecie.

04:15

Jak kupić najdroższe auta świata? - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 50min.

Przed aukcją w Monako Gus testuje rzadki okaz Ferrari z 1951 roku. Tymczasem Swig ogląda olśniewającego Jaguara D-Type (rocznik 1955), którego historia jest niesamowita. 4/10

Reżyseria: Simon Everson

Obsada: Arabella Weir

05:05

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 11 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 30min.

W odcinku m.in.: śmieszne zabawy z piwem, przygody kajakarzy, gra spadochroniarzy i przerażający śmiech pewnego Niemca. 11/104

05:35

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 12 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 25min.

W odcinku m.in.: ekscytujące selfie ze wściekłym bykiem, wypadki na longboardach, tajemniczy samochód na bagnach i ogromny jeleń na moście. 12/104

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info