Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-07-14 Pokaź dziś

06:00

Spektakularne akcje II wojny światowej - Serie 1, odc. 2 Godziny emisji

Historia Czas: 60min.

Opowieść o ataku amerykańskich bombowców na Tokio, który przeprowadzono, mimo iż szanse na jego powodzenie były znikome.

07:00

Jak kupić najdroższe auta świata? - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Szkocja. Paul Darvill odkrywa ciekawe znalezisko - rdzewiejące w szopie, warte 30 000 funtów, sportowe auto Iso Grifo z 1967 roku. Czy nie rozpadnie się ono na kawałki przed zakończeniem aukcji? 6/10

Reżyseria: Simon Everson

Obsada: Arabella Weir

08:00

Młodzi kierowcy: Licencja na zabijanie? Godziny emisji

Czas: 60min.

Trudne i poruszające historie młodych ludzi, którzy przeżyli poważne wypadki samochodowe - wypadki, które zadecydowały o całym ich życiu.

09:00

Top Gear - Serie 17, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 80min.

Jeremy, Richard i James wybierają machiny, które pomogą im wyburzyć rząd opuszczonych ruder. Gwiazdą programu jest Bob Geldof.

10:20

Top Gear - Serie 17, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 80min.

Jeremy i James testują dwa samochody elektryczne na brytyjskim wybrzeżu, zaś Richard spotyka się z niezwykłą ekipą wyścigową.

11:40

Spektakularne akcje II wojny światowej - Serie 1, odc. 2 Godziny emisji

Historia Czas: 60min.

Opowieść o ataku amerykańskich bombowców na Tokio, który przeprowadzono, mimo iż szanse na jego powodzenie były znikome.

12:40

Jak kupić najdroższe auta świata? - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Weaver próbuje przekonać właściciela pięknego Lamborgini do sprzedaży auta za 2 miliony dolarów. Barney tropi kultowego amerykańskiego klasyka.  7/10

Reżyseria: Simon Everson

Obsada: Arabella Weir

13:40

Totalna rozgrywka USA - Seria 6, odc. 16 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 60min.

Amerykańska wersja teleturnieju, którego uczestnicy muszą pokonać ekstremalny tor przeszkód. 16/16

14:40

Top Gear: największe wyzwania - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( UK 2015 ) Czas: 60min.

Wybór najciekawszych wyścigów samochodowych prezentowanych w programie „Top Gear". 2/7

Reżyseria: James Bryce

Obsada: Matt LeBlanc

15:40

Top Gear - Serie 17, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 80min.

Jeremy, Richard i James wybierają machiny, które pomogą im wyburzyć rząd opuszczonych ruder. Gwiazdą programu jest Bob Geldof.

17:00

Top Gear - Serie 17, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 75min.

Jeremy i James testują dwa samochody elektryczne na brytyjskim wybrzeżu, zaś Richard spotyka się z niezwykłą ekipą wyścigową.

18:15

Hardkorowi wędkarze - Seria 2, odc. 1 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 65min.

Wędkarze szukają najlepszego miejsca połowu karanksa żółtopłetwego. Zaczynają od Bali, a docierają na Wyspę Komodo, która jest legowiskiem 4000 niebezpiecznych waranów zwanych Smokami z Komodo. 1/7

Reżyseria: Alistair Smith

Obsada: The Blowfish , Jay Lewis , Charlie Butcher

19:20

Top Gear - Seria 18, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Ekipa jedzie do Włoch na wyścigi luksusowych aut. Wezmą udział w stresującej jeździe po centrum Rzymu i odwiedzą legendarny tor wyścigowy w Imoli. 1/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

20:40

Złoto Jukonu - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Historyk Dan Snow i ekipa poszukiwaczy złota wędrują przez Góry Nadbrzeżne na Alasce. Przed nimi lodowate rzeki, lawiny i niemal pionowe podejścia. Czy uda im się znaleźć złoża złota nad Klondike? 1/3

Reżyseria: Ben Crichton

Obsada: Alistair Simpson

21:40

Top Gear - Seria 18, odc. 2 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Ekipa zbada rozrastający się chiński rynek motoryzacyjny. Weźmą udział w wyścigu NASCAR w Teksasie i będą testować Mercedesa SLS Roadster. W programie wystąpi Matt Le Blanc. 2/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

23:00

Hardkorowi wędkarze - Seria 2, odc. 2 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Wędkarze wybierają się na Islandię w poszukiwaniu nieustraszonego zębacza pasiastego. Ta groźnie wyglądająca słonowodna ryba trzyma w ryzach cały morski ekosystem. 2/7

Reżyseria: Alistair Smith

Obsada: The Blowfish , Jay Lewis , Charlie Butcher

00:00

Złoto dla początkujących - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 30min.

Pewny siebie Matt zaczyna mieć problemy, gdy okazuje się, że zniszczeniu uległ sprzęt niezbędny do szukania złotego kruszcu. 3/8

00:30

Złoto dla początkujących - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 30min.

Todd odciąga panie od domowych obowiązków i wręcza im łopaty. Tymczasem Jimmy i Matt konstruują wymyślny wózek do transportowania ziemi. 4/8

01:00

Jak kupić najdroższe auta świata? - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Weaver próbuje przekonać właściciela pięknego Lamborgini do sprzedaży auta za 2 miliony dolarów. Barney tropi kultowego amerykańskiego klasyka.  7/10

Reżyseria: Simon Everson

Obsada: Arabella Weir

02:00

Top Gear - Seria 18, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 60min.

Ekipa jedzie do Włoch na wyścigi luksusowych aut. Wezmą udział w stresującej jeździe po centrum Rzymu i odwiedzą legendarny tor wyścigowy w Imoli. 1/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

03:00

Top Gear - Seria 18, odc. 2 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 60min.

Ekipa zbada rozrastający się chiński rynek motoryzacyjny. Weźmą udział w wyścigu NASCAR w Teksasie i będą testować Mercedesa SLS Roadster. W programie wystąpi Matt Le Blanc. 2/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

04:00

Jak kupić najdroższe auta świata? - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 50min.

Weaver próbuje przekonać właściciela pięknego Lamborgini do sprzedaży auta za 2 miliony dolarów. Barney tropi kultowego amerykańskiego klasyka.  7/10

Reżyseria: Simon Everson

Obsada: Arabella Weir

04:50

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 17 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 25min.

W odcinku m.in.: skoki do wody z trampoliny, wypadki na snowboardzie, bitwa na żonglowanie i wpadka monocyklisty. 17/104

05:15

Totalna rozgrywka USA - Seria 6, odc. 14 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 45min.

Amerykańska wersja teleturnieju, którego uczestnicy muszą pokonać ekstremalny tor przeszkód. 14/16

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info