Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-09-26 Pokaź dziś

06:00

Grecja: stary kraj nowych problemów - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Simon Reeve wędruje z Peloponezu na dziką, górzystą północ Grecji. Stara się zrozumieć, jak Grecy radzą sobie z długotrwałym kryzysem finansowym. 2/2

Reżyseria: Olly Bootle

07:00

Top Gear Special: Best of British Godziny emisji

Czas: 65min.

Historia „Top Gear": Richard Hammond przypomina najciekawsze spotkania z najlepszymi... a czasami także najgorszymi brytyjskimi samochodami.

08:05

Top Gear Special: Best of British - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 65min.

Historia „Top Gear": Richard Hammond przypomina najciekawsze spotkania z najlepszymi... a czasami także najgorszymi brytyjskimi samochodami.

09:10

Top Gear Special: Best of British - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 60min.

Historia „Top Gear": Richard Hammond przypomina najciekawsze spotkania z najlepszymi... a czasami także najgorszymi brytyjskimi samochodami.

10:10

Top Gear - Seria 8, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 80min.

W tym odcinku spektakularny mecz samochodowego footballu. Drużyna Toyoty Aygos kontra twardzi oponenci. 

11:30

Top Gear - Seria 8, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 80min.

Panowie wyruszają na wakacje wozem kempingowym. Tym razem, dla odmiany, nie rozwalają go. Richard zaś ustanawia wątpliwy rekord wozem Formuły 1.

12:50

Top Gear - Seria 8, odc. 7 Godziny emisji

Czas: 80min.

Stig ma za zadanie dojechać Catherhamem z Surrey do Szkocji. Tymczaem reszta ekipy usiłuje zbudować swój egzemplarz tego wozu zanim kierowca w białym kasku dotrze do Edynburga.

14:10

Top Gear - Seria 8, odc. 8 Godziny emisji

Czas: 70min.

Top Gear przesiada się z samochodów do vanów i rusza w trasę. Niektóre z pojazdów przejdą bardzo nietypowe testy...

15:20

Top Gear - Seria 9, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 65min.

James May próbuje ustanowić rekord prędkości Bugatti Veyronem. Tymczasem ekipa testuje najnowsze coupe: Audi, Mazdę i Alfę Romeo. Gwiazdą odcinka jest Hugh Grant.

16:25

Top Gear - Seria 9, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 75min.

W tym odcinku testom poddana jest najnowsza wersja Porsche 911. Panowie próbują także wysłać samochód Reliant Robin tam, gdzie nie dotarł jeszcze żaden trójkołowiec.

17:40

Top Gear - Seria 9, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 80min.

Ekipa chce przekonać widzów, że wciskanie się na przekazdy kolejowe jest wyjątkowo niebezpieczne. W tym celu urządza pokaz tego, co dzieje się z Renault Espace, gdy wóz zderzy się z pociągiem.

19:00

Top Gear - Seria 9, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 80min.

Panowie mają przerobić zwykłe samochody na limuzyny. Gośćmi programu są Jamelia i Lemar oraz DJ radiowy Chris Moyles.

20:20

Alfabet Top Gear - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Czas: 80min.

Najlepsze momenty w historii programu do 2015 roku. Każde hasło zapowiada jeden z byłych gości „Top Gear".

21:40

Alfabet Top Gear - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 80min.

Najlepsze momenty w historii programu do 2015 roku. Każde hasło zapowiada jeden z byłych gości „Top Gear".

23:00

W pogoni za przestępcami - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 60min.

Serial dokumentalny przedstawiający pościgi policjantów z europejskich państw za niebezpiecznymi przestępcami. Oficerowie Dave Lockwood i Tom Allen poszukują Polaka skazanego za serię brutalnych kradzieży. 6/15

Reżyseria: Andrew Tait

00:00

Louis Theroux i Jimmy Saville: spotkanie przed skandalem Godziny emisji

Dokument Czas: 95min.

Theroux wspomina wspólne kręcenie filmu dokumentalnego z Jimmym Savile. Popularny brytyjski dziennikarz był kontrowersyjną postacią, po śmierci oskarżony został o przestępstwa seksualne na nieletnich.

01:35

Top Gear - Seria 9, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 60min.

James May próbuje ustanowić rekord prędkości Bugatti Veyronem. Tymczasem ekipa testuje najnowsze coupe: Audi, Mazdę i Alfę Romeo. Gwiazdą odcinka jest Hugh Grant.

02:35

Top Gear - Seria 9, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 60min.

W tym odcinku testom poddana jest najnowsza wersja Porsche 911. Panowie próbują także wysłać samochód Reliant Robin tam, gdzie nie dotarł jeszcze żaden trójkołowiec.

03:35

Alfabet Top Gear - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Czas: 60min.

Najlepsze momenty w historii programu do 2015 roku. Każde hasło zapowiada jeden z byłych gości „Top Gear".

04:35

Alfabet Top Gear - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 60min.

Najlepsze momenty w historii programu do 2015 roku. Każde hasło zapowiada jeden z byłych gości „Top Gear".

05:35

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 15 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 25min.

Zestawienie zabawnych filmików o sportowcach. W tym odcinku zjazdy na tyrolce, longboarding, ekstremalne narciarstwo i spotkanie 8-latka z dronem. 15/13

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info