Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-10-23 Pokaż dziś

06:00

Allo, allo! - seria 5, odc. 15

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 30min.

Gestapo przebiera się za sprzedawców ryb - może w ten sposób odzyska pieniądze. Michelle przynosi do kafejki mikrofilm z planami inwazji. 15/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gorden Kaye , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

Godziny emisji Allo, allo!

06:30

Allo, allo! - seria 5, odc. 16

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 30min.

Pomimo nieudanej próby wodowania długodystansowej kaczki, Rene wierzy, że jego życie może wrócić do normalności. Jednak czy tak się stanie? 16/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gorden Kaye , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

Godziny emisji Allo, allo!

07:00

Motoświry - Seria 1, odc. 2

( 2016 ) Czas: 60min.

Tom i Jonny sprawdzają, jaka część wyposażenia samochodu jest w gruncie rzeczy zbędna. Potem, na złomowisku, rozmawiają z twórcami kanału „Supercars of London" o supersamochodach. 2/10

Reżyseria: Steve Potter

Godziny emisji Motoświry

08:00

Top Gear - seria 1, odc. 4

Program rozrywkowy ( 2009 ) Czas: 60min.

Kompilacja najlepszych materiałów z najbardziej popularnego magazynu motoryzacyjnego Wielkiej Brytanii. 4/4

Godziny emisji Top Gear

09:00

Szef jak szpieg USA - Seria 6, odc. 7

Dokument ( 2014 ) Czas: 60min.

Rob Powels, współzałożyciel i prezes sieci sklepów z napojami Rocket Fizz, podaje się za jednego ze swoich pracowników. 7/13

Obsada: Mark Keller

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

10:00

Top Gear - Seria 21, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 80min.

Jeremy i James mają za zadanie nakręcić i pokazać grupie ekspertów film dotyczący bezpieczeństwa rowerzystów. 5/7

Reżyseria: Phil Churchward

Godziny emisji Top Gear

11:20

Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 11, odc. 2

Program rozrywkowy ( UK 2013 ) Czas: 60min.

Kłopotliwa usterka zakłóca wystąpienie twórcy produktu, a teksański kowboj wkracza z nadzieją pozyskania finansów dla swojej inwestycji, amerykańskich przekąsek. 2/12 2/12

Obsada: Peter Jones , Deborah Meaden , Kelly Hoppen , Piers Linney , Duncan Bannatyne

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

12:20

Top Gear - Seria 22, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 80min.

Ekipa programu jedzie do Rosji, aby wziąć udział w wyścigu pięknymi ulicami Petersburga. 1/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

13:40

Szef jak szpieg USA - Seria 7, odc. 3

Dokument ( 2016 ) Czas: 60min.

Prezes sieci sklepów Shoppers World na kilka dni staje się szeregowym pracownikiem. Gdy staje się świadkiem kradzieży, uświadamia sobie, że jego firma ma problemy z ochroną, braki w zabezpieczeniach, a pracownicy są marnie wyszkoleni.  3/12

Reżyseria: Maik Kuhne

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

14:40

Zabójcze nagrania - Seria 5, odc. 34

Czas: 60min.

Zestawienie różnorodnych filmików z sieci przedstawiających najbardziej niewiarygodne zjawiska, jakie kiedykolwiek widzieliśmy. W programie m.in. zadziwiające triki na rowerach czy zwariowane wynalazki.

Godziny emisji Zabójcze nagrania

15:40

Top Gear - Seria 21, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 80min.

Jeremy i James mają za zadanie nakręcić i pokazać grupie ekspertów film dotyczący bezpieczeństwa rowerzystów. 5/7

Reżyseria: Phil Churchward

Godziny emisji Top Gear

17:00

Top Gear - Seria 22, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 80min.

Ekipa programu jedzie do Rosji, aby wziąć udział w wyścigu pięknymi ulicami Petersburga. 1/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

18:20

Aston Martin jakiego nie znacie

Dokument ( 2015 ) Czas: 60min.

Popularny kucharz i fan motoryzacji Paul Hollywood od lat fascynuje się samochodami Aston Martin. Przedstawia historię marki, od jej początków w 1915 roku po epizod w filmie o Jamesie Bondzie „Spectre".

Reżyseria: Sacha Mirzoeff

Obsada: Paul Hollywood

Godziny emisji Aston Martin jakiego nie znacie

19:20

Top Gear - Seria 22, odc. 13

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 80min.

Program motoryzacyjny pełen szybkich samochodów, wygłupów, szalonych wyczynów kaskaderskich i zwariowanych wyzwań. 13/8

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

Godziny emisji Top Gear

20:40

Cuda inżynierii - Seria 3, odc. 4

Dokument Czas: 60min.

Londyńska sieć średnicowa Crossrail to największa kolejowa inwestycja w Europie. Linia ma liczyć 118 km i 37 stacji. To przedsięwzięcie w ogromnym stopniu usprawni komunikację w Londynie i na zawsze odmieni oblicze miasta. 4/12

Godziny emisji Cuda inżynierii

21:40

Top Gear - Seria 22, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 80min.

Zespół szuka nowych pojazdów, które mogłyby zastąpić skromny ambulans, a potem podejmuje serię wyzwań. 3/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

23:00

Guy Martin w Chinach - Seria 1, odc. 1

( 2017 ) Czas: 60min.

Guy Martin wybiera się do fabryki w Chongqing, by zbudować własny elektroniczny motocykl. Ku jego zdziwieniu okazuje się, że pracują tam wykwalifikowani pracownicy, a nie wyłącznie maszyny. 1/3

Godziny emisji Guy Martin w Chinach

00:00

Największe wyzwanie - Serie 1, odc. 1

Dokument ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Pielęgniarka z Cardiff, Angie, jedzie do Gwatemali. Jest świadkiem wojen gangów, strzelanin i rozlewu krwi, jakiego nigdy przedtem nie doświadczyła. 1/3

Reżyseria: Alicia Arce

Godziny emisji Największe wyzwanie

01:00

Niebezpieczne drogi - Seria 2, odc. 1

Dokument ( 2011 ) Czas: 60min.

Przyjaciele i komicy Ed Byrne i Andy Parsons mierzą się z mrozem, lodem i widokiem opuszczonych obozów pracy jadąc syberyjską „Drogą z kości". 1/3

Obsada: Ed Byrne , Andy Parsons

Godziny emisji Niebezpieczne drogi

02:00

Top Gear - Seria 22, odc. 13

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 75min.

Program motoryzacyjny pełen szybkich samochodów, wygłupów, szalonych wyczynów kaskaderskich i zwariowanych wyzwań. 13/8

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

Godziny emisji Top Gear

03:15

Top Gear - Seria 22, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 65min.

Zespół szuka nowych pojazdów, które mogłyby zastąpić skromny ambulans, a potem podejmuje serię wyzwań. 3/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

04:20

Motoświry - Seria 1, odc. 2

( 2016 ) Czas: 50min.

Tom i Jonny sprawdzają, jaka część wyposażenia samochodu jest w gruncie rzeczy zbędna. Potem, na złomowisku, rozmawiają z twórcami kanału „Supercars of London" o supersamochodach. 2/10

Reżyseria: Steve Potter

Godziny emisji Motoświry

05:10

Szef jak szpieg USA - Seria 6, odc. 7

Dokument ( 2014 ) Czas: 50min.

Rob Powels, współzałożyciel i prezes sieci sklepów z napojami Rocket Fizz, podaje się za jednego ze swoich pracowników. 7/13

Obsada: Mark Keller

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info