Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-07-21 Pokaź dziś

06:00

Graham Norton Show - Seria 16, odc. 17 Godziny emisji

Czas: 60min.

Gośćmi Grahama są tym razem Julianne Moore, Michael Flatley, Bill Bailey oraz Cuba Gooding Jr.

07:00

Cena smaku - Seria 2, odc. 14 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 55min.

Paul Rankin i Lesley Waters stają do rywalizacji w czasie festiwalu kulinarnego nad morzem.

07:55

Czekoladomania - Seria 5, odc. 2 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 60min.

W sklepie z wyrobami czekoladowymi zjawia się Richard Branson, pionier turystyki kosmicznej, aby zamówić kilka tortów. 2/10

Obsada: Stephen Tompkinson

08:55

Masterchef: Zawodowcy - Seria 7, odc. 13 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 65min.

To już półfinały. Uczestnicy muszą dać z siebie wszystko, by przekonać jury do swoich kulinarnych pomysłów, 13/21

Obsada: Marcus Waering , Gregg Wallace

10:00

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

Dokument Czas: 65min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 6/25

11:05

Jak mądrze schudnąć? - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 60min.

Śmiałkowie, pod opieką profesjonalistów, próbują przejść na różne diety, m.in.: ciasteczkową, wysokotłuszczową czy paleo. W programie też o metodzie podawania białka bezpośrednio do żołądka. 3/3

12:05

10 lat mniej - Jayne English Godziny emisji

Moda i uroda ( UK ) Czas: 60min.

Jayne pozbyła się wielu, wielu kilo - ale ciału, które ma po odchudzaniu daleko do perfekcji... 14/20

13:05

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 9, odc. 15 Godziny emisji

( UK ) Czas: 115min.

Kucharze-amatorzy starają się zaimponować sobie nawzajem: każdy z nich przygotowuje przyjęcie, mając nadzieję na nagrodę pieniężną.

15:00

Czekając na nową twarz - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 30min.

Shirley ma nadzieję, że dzięki liftingowi będzie wyglądać młodziej i bardziej świeżo. Beverly decyduje się na peeling chemiczny twarzy.

15:30

Czekając na nową twarz - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 30min.

W czwartym odcinku poznajemy dwie kobiety: Veronica planuje lifting, aby wyglądać młodziej, Anna poddaje się operacji zmieniającej kształt nosa.

16:00

Czy to zaraźliwe? - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 30min.

Lekarze wyjaśniają, skąd biorą się sensacyjne doniesienia na temat zagrożeń dla naszego zdrowia i co naprawdę za nimi stoi. W odcinku m.in. o boreliozie i wpływie smartfonów na płodność mężczyzn. 1/4

Reżyseria: David Symonds

16:30

Czy to zaraźliwe? - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 25min.

Lekarze wyjaśniają, skąd biorą się sensacyjne doniesienia na temat zagrożeń dla zdrowia i co naprawdę za nimi stoi. Rozmawiają m.in. o ospie wietrznej oraz domniemanym rakotwórczym wpływie boczku. 2/4

Reżyseria: David Symonds

16:55

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 15 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 15/25

17:55

Ulubione dania Mary Berry - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 30min.

Mary czerpie inspirację z najwcześniejszych i najbardziej radosnych wspomnień z dzieciństwa, kiedy regularnie jeździła z rodzicami nad morze. 1/6

18:25

Ulubione dania Mary Berry - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 30min.

Mary przygotowuje potrawy inspirowane jej fascynacją brytyjską prowincją. Na początek przyrządza jajka po szkocku z pieczarkami — idealne danie na piknik na wsi. 2/6

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 6, odc. 24 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Dai otrzymuje od nieznajomych kobiet pięć zaproszeń na kolację. Na podstawie zaproponowanego przez nie menu wybiera trzy, z którymi spotka się podczas kulinarnej randki w ciemno. 24/26

Reżyseria: Rob Lewis

19:55

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 17 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

20:55

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 15 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 15/25

21:55

Wstydliwe choroby - Seria 2, odc. 7 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami. Tym razem przyjeżdżają do Cambridge, gdzie udzielają porad m.in. na temat rozstępów, nadmiernej potliwości oraz nieświeżego oddechu. 7/8

22:55

Wstydliwe choroby - Seria 3, odc. 2 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Zespół lekarzy pomaga osobom z krępującymi dolegliwościami. W odcinku przypadek 24-letniej kobiety narzekającej na obwisłe piersi oraz pacjentki skarżącej się na ból podczas współżycia. 2/9

23:55

Epidemia otyłości - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( 2016 ) Czas: 55min.

W obecnych czasach mamy do czynienia z epidemią otyłości. Po raz pierwszy w historii dzieci mogą żyć krócej niż rodzice. Szef Kuchni Simon Gault przygląda się najnowszym zaleceniom zdrowotnym. 3/3

00:50

Wstydliwe choroby - Seria 3, odc. 3 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Zespół lekarzy pomaga osobom z krępującymi dolegliwościami. Dr Christian podejmuje się rekonstrukcji sutka u mężczyzny, a dr Pixie uświadamia, jaki wpływ na nasz mózg ma alkohol. 3/9

01:50

Nagie życie Godziny emisji

Czas: 60min.

Dokument ukazuje życie mieszkańców Spielplatz (niedaleko St. Albans w Hertfordshire w Wielkiej Brytanii), którzy na co dzień żyją nago.

02:50

Graham Norton Show - Seria 16, odc. 17 Godziny emisji

Czas: 45min.

Gośćmi Grahama są tym razem Julianne Moore, Michael Flatley, Bill Bailey oraz Cuba Gooding Jr.

03:35

Cena smaku - Seria 2, odc. 14 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 45min.

Paul Rankin i Lesley Waters stają do rywalizacji w czasie festiwalu kulinarnego nad morzem.

04:20

Masterchef: Zawodowcy - Seria 7, odc. 13 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 50min.

To już półfinały. Uczestnicy muszą dać z siebie wszystko, by przekonać jury do swoich kulinarnych pomysłów, 13/21

Obsada: Marcus Waering , Gregg Wallace

05:10

Jak mądrze schudnąć? - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 50min.

Śmiałkowie, pod opieką profesjonalistów, próbują przejść na różne diety, m.in.: ciasteczkową, wysokotłuszczową czy paleo. W programie też o metodzie podawania białka bezpośrednio do żołądka. 3/3

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info