Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-08-10 Pokaź dziś

06:00

Wielkie brytyjskie wypieki - Seria 4, odc. 8 Godziny emisji

( UK 2013 ) Czas: 60min.

Kolejne wyzwanie: uczestnicy muszą upiec chleb bez tradycyjnej mąki pszennej — sięgają zatem po nietypowe mąki, m. in. z orkiszu czy tapioki.

Reżyseria: Scott Tankard

Obsada: Sue Perkins , Mel Giedroyc , Paul Hollywood , Mary Berry

07:00

Graham Norton Show - Seria 17, odc. 10 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 60min.

Wśród gości Grahama są dziś: aktor, producent i były raper Mark Wahlberg, twórca „Family Guy'a" Seth MacFarlane oraz irlandzki komik i prezenter Dara Ó Briain. Na scenie Cyndi Lauper. 10/13

08:00

Kuchnia Billa: Notting Hill - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2013 ) Czas: 30min.

Bill robi placuszki ze zsiadłego mleka, zupę z cieciorki i chorizo oraz ciasto z gruszkami, jagodami i migdałami. 1/10

Reżyseria: Dominic Cyriax

Obsada: Bill Grainger

08:30

Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Miasta świata - seria 2, odc. 7 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 30min.

Rachel wraca do Neapolu, swojego ulubionego włoskiego miasta, gdzie odwiedza kuchnię wyjątkowego specjalisty w dziedzinie przyrządzania pizzy. 7/10

Reżyseria: Will Knott

Obsada: Rachel Khoo

09:00

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 6 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Aktorki Margi Clarke i Shobu Kapoor oraz prezenterzy Aggie McKenzie i Tim Lovejoy zaczynają swoją przygodę w programie Masterchef. 6/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

10:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 24, odc. 2 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 60min.

Nick Knowles wraz z ekipą rusza do Halifax, aby pomóc rodzinie, której ośmioletni syn Josh jest sparaliżowany i ma dostęp tylko do dwóch pokoi w całym domu. 2/6

Reżyseria: Helga Berry

Obsada: Nick Knowles

11:00

Nie mówcie pannie młodej - Seria 7, odc. 8 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK ) Czas: 60min.

Rory planuje dla swojej narzeczonej ślub i wesele na irlandzkiej plaży. Ale Rhiana jest walijską patriotką, a przy tym woli tradycyjne rozwiązania...

12:00

Kochanie, mordujemy dzieciaki - Rodzina Jackson Godziny emisji

Dokument ( UK 2005 ) Czas: 60min.

Dzieci Teresy nie są zdyscyplinowane. Pierwszym zadaniem Krisa Murrina będzie wprowadzenie zorganizowania w życie rodziny.

Obsada: Kris Murrin

13:00

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 9, odc. 19 Godziny emisji

( UK ) Czas: 120min.

Kucharze-amatorzy starają się zaimponować sobie nawzajem: każdy z nich przygotowuje przyjęcie, mając nadzieję na nagrodę pieniężną.

15:00

Trzy żony, jeden mąż - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 60min.

Spotkanie z mieszkańcami ukrytej przed światem mormońskiej społeczności Rockland Ranch. Jej członkowie zamieszkują domy wyżłobione w skale piaskowca i praktykują poligamię. 1/4

Reżyseria: Becky Lomax

16:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 24, odc. 1 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 55min.

Spadochroniarz Mo Morris został zwolniony ze służby wojskowej ze względu na uszkodzone kolana. Nick wraz z zespołem pomagają mu przebudować dom. 1/6

Reżyseria: Ben Rowland

Obsada: Nick Knowles

16:55

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 2/25

17:55

Czekoladomania - Seria 5, odc. 5 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Historie z zaplecza słynnej cukierni w Brighton. Tym razem jej pracownicy pracują nad ciastem dla Tinie Tempah. 5/10

Obsada: Stephen Tompkinson

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 4, odc. 12 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Chanelle z Manchesteru wybiera trzech spośród pięciu potencjalnych kandydatów do randki w ciemno, bazując wyłącznie na menu, które zaproponowali.

19:55

Zapraszam do stołu RPA - Seria 2, odc. 1 Godziny emisji

Kulinarno ( South Africa 2012 ) Czas: 60min.

Czworo nieznajomych: nauczycielka, grecki biznesmen, finansistka i znawca wróżek walczą o to, kto urządzi najlepsze przyjęcie. 1/12

Obsada: Dave Lamb

20:55

Moja obsesja - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 60min.

Wszyscy czasami gromadzimy wokół siebie zbyt dużo rzeczy — ale czasami gromadzenie staje się obsesją, która niszczy ludziom życie. 2/4

21:55

Wstydliwe choroby - Seria 4, odc. 4 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Zespół lekarzy kierowany przez dr. Jessena wybiera się na festiwal młodzieżowy Wakestock Festival, by przyjrzeć się tamtejszym warunkom sanitarnym. 4/26

22:55

Wstydliwe choroby - Seria 4, odc. 7 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Prowadzący program lekarze przekonują, że warto rozmawiać nawet o najbardziej krępujących dolegliwościach. Zgłasza się do nich kobieta z asymetrycznym biustem oraz pacjent z problemem intymnym. 7/26

23:55

10 lat mniej: Wyzwanie - seria 6, odc. 3 Godziny emisji

Moda i uroda ( UK ) Czas: 60min.

Helen ma tylko 29 lat, ale stracila mlodzienczy wyglad, zas 53-letnia Susan czesto uwazana jest za staruszke. Komu uda sie "zgubic" wiecej lat? 3/15

00:55

Wstydliwe choroby - Seria 4, odc. 8 Godziny emisji

Dokument Czas: 65min.

Zespół lekarzy pomaga osobom z krępującymi dolegliwościami. W odcinku przypadek mężczyzny, który od 20 lat cierpi na świąd oraz kobieta, której przeszkadzają ogromne piersi. 8/26

02:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 26, odc. 1 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Jack urodził się z rzadką odmianą dystrofii mięśniowej. Ekipa Nicka przebudowuje dom, by umożliwić chłopcu korzystanie z niedostępnego dla niego wcześniej pokoju na piętrze. 1/9

03:00

Graham Norton Show - Seria 17, odc. 10 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 60min.

Wśród gości Grahama są dziś: aktor, producent i były raper Mark Wahlberg, twórca „Family Guy'a" Seth MacFarlane oraz irlandzki komik i prezenter Dara Ó Briain. Na scenie Cyndi Lauper. 10/13

04:00

Nie mówcie pannie młodej - Seria 7, odc. 7 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK ) Czas: 60min.

Perry, miłośnik muzyki, planuje dla swojej hipisującej narzeczonej, Lauren, ślub w stylu wielkiego koncertu. Czy uda im się zgrać?

05:00

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 6 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Aktorki Margi Clarke i Shobu Kapoor oraz prezenterzy Aggie McKenzie i Tim Lovejoy zaczynają swoją przygodę w programie Masterchef. 6/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info