Reklama

Logo BBC Lifestyle BBC Lifestyle program TV na 2018-06-18 - ramówka, emisje

2018-06-18 Pokaż dziś

06:00

Kuchnia Toskanii - Seria 1, odc. 1

( Australia 2016 ) Czas: 35min.

Michela podróżuje po Toskanii i poznaje regionalne potrawy. 1/10

Reżyseria: Sarah Myland

Godziny emisji Kuchnia Toskanii

06:35

Nie mówcie pannie młodej - Seria 8, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 70min.

Dave uwielbia morze — dlatego planuje ślub i wesele na małej wysepce Lundy u wybrzeży hrabstwa Devon. Problem polega na tym, że jego narzeczona, Rosie, boi się wody...

Reżyseria: Sally Griffiths

Godziny emisji Nie mówcie pannie młodej

07:45

Kuchnia dla opornych - Seria 1, odc. 1

( 2016 ) Czas: 35min.

W pierwszym odcinku nowego programu Mery przygotowuje pięć potraw, które sprawdzą się w wyjątkowych okazjach. 1/6

Reżyseria: David Ambler

Godziny emisji Kuchnia dla opornych

08:20

Puszyści kontra szczupli - Seria 6, odc. 10

Dokument ( UK ) Czas: 60min.

Od ich spotkania w klinice minął rok. Coś dziś porabia obżartuch Haylem Payne i wielbiciel drobnych przekąsek, Geoff Milton? 10/10

Godziny emisji Puszyści kontra szczupli

09:20

MasterChef - Seria 10, odc. 21

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 35min.

Ostatni półfinał. Przed uczestnikami stoi tylko jedno zadanie: mają przyrządzić danie, które zwali z nóg Johna i Gregga. 21/24

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

Godziny emisji MasterChef

Reklama
09:55

Paul Hollywood: życie piekarza - Seria 1, odc. 1

Czas: 35min.

Paul Hollywood wspomina swój udział w show „The Great British Bake Off", ogląda materiały z przesłuchań i zdradza tajemnice zza kulis programu. 1/4

Godziny emisji Paul Hollywood: życie piekarza

10:30

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 27, odc. 7

( 2016 ) Czas: 65min.

Nick i jego ekipa z towarzyszeniem setek ochotników przebudowują dom 17-letniej Antonii, która z powodu rzadkiej choroby - zespołu Ehlersa-Danlosa - potrzebuje sterylnych warunków. 7/7

Godziny emisji Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa

11:35

Nie mówcie pannie młodej - Seria 12, odc. 10

Program rozrywkowy ( UK 2017 ) Czas: 65min.

Poszukiwacz wrażeń Tom chce zorganizować ślub w swoim ulubionym parku rozrywki. Tymczasem jego narzeczona Bec chciałaby tego dnia czuć się jak prawdziwa księżniczka. Przejażdżka rollercoasterem morze sprawić, że szybko zapomni o tych marzeniach. 10/12

Godziny emisji Nie mówcie pannie młodej

12:40

Kuchenne koszmary - seria 5, odc. 1

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Dovecot to bistro z Devon, które jest na skraju upadku. Gordona czeka konfrontacja z głównym kucharzem i właścicielem lokalu.

Godziny emisji Kuchenne koszmary

13:40

Paul Hollywood: życie piekarza - Seria 1, odc. 1

Czas: 35min.

Paul Hollywood wspomina swój udział w show „The Great British Bake Off", ogląda materiały z przesłuchań i zdradza tajemnice zza kulis programu. 1/4

Godziny emisji Paul Hollywood: życie piekarza

14:15

Kuchnia Toskanii - Seria 1, odc. 1

( Australia 2016 ) Czas: 35min.

Michela podróżuje po Toskanii i poznaje regionalne potrawy. 1/10

Reżyseria: Sarah Myland

Godziny emisji Kuchnia Toskanii

14:50

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 2

( 2016 ) Czas: 60min.

Trzy duety przygotowują przyjęcie z nadzieją na wygraną i zdobycie tytułu najlepszych gospodarzy. Czy zaskakujące menu przygotowane przez Sally i Joanne zapewni im zwycięstwo?

Reżyseria: Serena Armitage

Godziny emisji Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani

15:50

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 29, odc. 3

Czas: 65min.

Ekipa remontowa Nicka Knowlesa wybiera się do Swansea, by zbudować centrum opieki i mieszkania socjalne dla podopiecznych organizacji charytatywnej Roots Foundation Wales. 3/7

Godziny emisji Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa

16:55

Kuchenne koszmary - seria 5, odc. 2

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Runaway Girl, bar tapas i klub z Sheffield, jest na skraju bankructwa. Właściciele są skłóceni - Gordon przybywa na pomoc.

Godziny emisji Kuchenne koszmary

17:55

Klasyka Mary Berry - Seria 1, odc. 3

( 2018 ) Czas: 30min.

Kolejna porcja inspiracji kulinarnych od nestorki kuchni Mary Berry. Tym razem kuchnia w stylu wiejskim - w garnku lądują warzywa i owoce prosto z pola i ogrodu. 3/7

Reżyseria: David Crerar

Godziny emisji Klasyka Mary Berry

Reklama
18:25

Klasyka Mary Berry - Seria 1, odc. 4

( 2018 ) Czas: 30min.

Marry Berry dzieli się przepisami na swoje ulubione klasyczne dania, m.in. pysznego kurczaka, chrupiącą pieczoną kaczkę i mus malinowy. Pomaga także królewskiemu floryście Simonowi Lycettowi w przygotowaniach do Festiwalu Kwiatów. 4/7

Reżyseria: David Crerar

Godziny emisji Klasyka Mary Berry

18:55

Nie mówcie pannie młodej - Seria 12, odc. 11

Program rozrywkowy ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Gary ma trzy tygodnie, wsparcie świadka i zapas gotówki na przygotowanie nietypowej ceremonii ślubnej. Jego narzeczona Lauren zupełnie nie spodziewa się podwodnych atrakcji ponad 300 kilometrów od domu. 11/12

Godziny emisji Nie mówcie pannie młodej

19:55

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 10, odc. 9

( UK ) Czas: 120min.

Kucharze-amatorzy starają się zaimponować sobie nawzajem: każdy z nich przygotowuje przyjęcie, mając nadzieję na nagrodę pieniężną. 9/10

Godziny emisji Zapraszam do stołu: Wielka porcja

21:55

Jak mądrze schudnąć? - Seria 2, odc. 3

( 2016 ) Czas: 60min.

Doktor Xand van Tulleken i dietetyk Hala El-Shafie pomagają ochotnikom znaleźć odpowiedni sposób na odchudzanie. Tym razem zgłosili się do nich m.in. Stephanie i Jade, którzy chcą schudnąć przed premierą swojej marki odzieżowej. 3/6

Reżyseria: Jane Barrie , Peter Demetris

Godziny emisji Jak mądrze schudnąć

22:55

Wstydliwe choroby: online - Seria 3, odc. 3

Czas: 60min.

Lekarze-specjaliści udzielają porad pacjentom cierpiącym na wyjątkowo krępujące schorzenia. Dr Pixie opowiada o śluzie, natomiast Dr Christian analizuje, jak starzeją się męskie ciała. 3/8

Godziny emisji Wstydliwe choroby: online

23:55

Graham Norton Show - Seria 19, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2016 ) Czas: 65min.

Graham zaprasza do studia znamienitych gości. Tym razem są to: Dame Helen Mirren, Kevin Costner, Ewan McGregor, Ricky Gervais oraz australijski aktor Eric Bana. Na scenie Meghan Trainor. 3/15

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Helen Mirren , Kevin Costner , Ewan McGregor , Ricky Gervais , Eric Bana , Meghan Trainor.

Godziny emisji Graham Norton Show

01:00

Wstydliwe choroby: męskie sprawy

Czas: 60min.

Jeden na dziesięciu mężczyzn może spodziewać się problemów z przyrodzeniem, a prawie 20 % z nich wstydzi się zgłosić z tym problemem do lekarza. Nasi specjaliści doradzają, jak zapewnić zdrowie ważnemu członkowi męskiego ciała.

Godziny emisji Wstydliwe choroby: męskie sprawy

02:00

Allo, allo! - seria 5, odc. 1

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 35min.

Rene przebiera się za Heinricha Himmlera, aby uwolnić Frau Von Kinkenrotten z więzienia. Tyle, że Frau Von Kinkenrotten to w rzeczywistości Herr Flick w przebraniu... 1/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gorden Kaye , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

Godziny emisji Allo, allo!

02:35

Allo, allo! - seria 5, odc. 2

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 25min.

Gruber ratuje René z celi, zaś Herr Flick rozkazuje Heldze, by zbierała dowody spisku, mającego na celu wysadzenie Hitlera w powietrze. 2/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gorden Kaye , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

Godziny emisji Allo, allo!

03:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 29, odc. 3

Czas: 50min.

Ekipa remontowa Nicka Knowlesa wybiera się do Swansea, by zbudować centrum opieki i mieszkania socjalne dla podopiecznych organizacji charytatywnej Roots Foundation Wales. 3/7

Godziny emisji Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa

Reklama
03:50

Nie mówcie pannie młodej - Seria 8, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 55min.

Dave uwielbia morze — dlatego planuje ślub i wesele na małej wysepce Lundy u wybrzeży hrabstwa Devon. Problem polega na tym, że jego narzeczona, Rosie, boi się wody...

Reżyseria: Sally Griffiths

Godziny emisji Nie mówcie pannie młodej

04:45

Graham Norton Show - Seria 19, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2016 ) Czas: 50min.

Graham zaprasza do studia znamienitych gości. Tym razem są to: Dame Helen Mirren, Kevin Costner, Ewan McGregor, Ricky Gervais oraz australijski aktor Eric Bana. Na scenie Meghan Trainor. 3/15

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Helen Mirren , Kevin Costner , Ewan McGregor , Ricky Gervais , Eric Bana , Meghan Trainor.

Godziny emisji Graham Norton Show

05:35

Allo, allo! - seria 5, odc. 3

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 25min.

René ma plan: Leclerc wejdzie do pokoju Grubera przebrany za strażaka. Zrobi zamieszanie, dzięki któremu będzie można się dostać do sejfu. 3/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gorden Kaye , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

Godziny emisji Allo, allo!

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Lifestyle

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-06-18. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-06-18 dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info