Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-06-21 Pokaź dziś

06:00

Supergracze Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 65min.

Spotkanie z niedostępnym dotychczas światem e-sportu, czyli rywalizacji, której przedmiotem są gry komputerowe. Ta forma rozgrywek przyciąga coraz więcej zawodników i publiczności.

Reżyseria: Chris Boulding

07:05

Niebezpieczne drogi - seria 3, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( UK 2012 ) Czas: 65min.

Hugh Bonneville i Jessica Hynes wspólnie wyruszają w mrożącą krew w żyłach podróż przez Gruzję. 2/3

Obsada: Hugh Bonneville , Jessica Hynes

08:10

Top Gear: Ambitne porażki - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Z archiwów „Top Gear": tym razem Richard Hammond przypomina próby budowy samochodu elektrycznego i wagonu kolejowego na bazie przyczepy kempingowej. 5/8

Reżyseria: Grant Wardrop

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

09:10

Szef jak szpieg USA - Seria 5, odc. 12 Godziny emisji

Dokument ( 2013 ) Czas: 55min.

Bohaterem odcinka jest Joe DiDomizio, prezes i dyrektor generalny Hudson Group prowadzącej kioski z gazetami, księgarnie i kawiarnie na 70 lotniskach. 12/15

10:05

Top Gear - Seria 13, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 75min.

Richard Hammond i James May porównują porsche Panamera z brytyjską pocztą: organizują wyścig z jednego końca Wysp Brytyjskich na drugi.

11:20

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 16 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 30min.

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki to fascynujące, dynamiczne zestawienie krótkich filmów, które zachwycą każdego miłośnika sportu... i bolesnych upadków. 16/13

11:50

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 17 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 30min.

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki to fascynujące, dynamiczne zestawienie krótkich filmów, które zachwycą każdego miłośnika sportu... i bolesnych upadków. 17/13

12:20

Niebezpieczne drogi - seria 3, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( UK 2012 ) Czas: 60min.

Phill Jupitus i Marcus Brigstocke przeżyli podróż osławioną boliwijską Drogą Śmierci - teraz jadą przez tereny będące krainą bezprawia. 3/3

Obsada: Phill Jupitus , Marcus Brigstocke

13:20

Supergracze Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 65min.

Spotkanie z niedostępnym dotychczas światem e-sportu, czyli rywalizacji, której przedmiotem są gry komputerowe. Ta forma rozgrywek przyciąga coraz więcej zawodników i publiczności.

Reżyseria: Chris Boulding

14:25

Top Gear: Ambitne porażki - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 65min.

Z archiwów „Top Gear": tym razem Richard Hammond przypomina próby budowy samochodu elektrycznego i wagonu kolejowego na bazie przyczepy kempingowej. 5/8

Reżyseria: Grant Wardrop

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

15:30

Trud, brud i demolka - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 55min.

Jonny Smith i Tom Ford prowadzą dwa zespoły mające przerobić zwykłe samochody na policyjne radiowozy. Obie grupy idą łeb w łeb. 1/9

Reżyseria: Michael Brooks

Obsada: Tom Ford , Jonny Smith

16:25

Top Gear - Seria 13, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 75min.

Richard Hammond i James May porównują porsche Panamera z brytyjską pocztą: organizują wyścig z jednego końca Wysp Brytyjskich na drugi.

17:40

Szef jak szpieg USA - Seria 5, odc. 13 Godziny emisji

Dokument ( 2013 ) Czas: 60min.

Greg Miller, dyrektor generalny Larry H Miller Group, wciela się w rolę uczestnika teleturnieju, aby zacząć pracę incognito w swojej firmie. 13/15

18:40

Gliniarze z kamerami - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

Dokument ( 2016 ) Czas: 60min.

Serial dokumentalny ukazujący pracę wyposażonych w kamery policjantów w angielskim hrabstwie Staffordshire. Zarejestrowany materiał przedstawia trudy ich codziennej walki z przestępczością. 6/8

19:40

Top Gear - Seria 13, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 80min.

Prezenterów czeka przerażający francuski wyścig po lodzie, zaś za kierownicą samochodu w rozsądnej cenie zasiądzie aktorka Sienna Miller.

21:00

Camp X - pierwsza szkoła agentów - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Czas: 60min.

Alianci wiedzieli, że konwencjonalne działania nie zapewnią zwycięstwa nad Nazistami. Zaczęli więc szkolić szpiegów wyspecjalizowanych w sabotażu, wspieraniu ruchu oporu i działaniach partyzanckich. 1/2

22:00

Top Gear: Ambitne porażki - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Richard Hammond przypomina nieudane pomysły z historii „Top Gear", takie jak próba budowy limuzyny czy przerobienia wnętrza Mercedesa. 6/8

Reżyseria: Grant Wardrop

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

23:00

Najcięższe więzienia Ameryki - Seria 2, odc. 1 Godziny emisji

Czas: 60min.

Correctional Reception Center w Ohio to pierwszy przystanek na drodze nowych więźniów. To tutaj w ciężkich warunkach przygotowuje się ich do odbycia kary. 1/8

00:00

Camp X - pierwsza szkoła agentów - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 60min.

Znajomość szyfrów, walka wręcz, sabotaż, tworzenie fałszywych tożsamości - tego szkolono w Camp X. Ośrodek miał wielu znanych wychowanków i odegrał ważną rolę w zakończeniu II wojny światowej. 2/2

01:00

Wojownicy - seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( UK 2007 ) Czas: 60min.

Staramy się oddzielić prawdziwe losy Spartakusa od legend. Był on błyskotliwym, ale i niezdecydowanym przywódcą.

Reżyseria: Tim Dunn

Obsada: Anthony Flanagan , Andrew Tiernan , Johnny Harris , Robert Glenister , Rupert Vansittart , Mark Wingett , Jamie Foreman

02:00

Top Gear - Seria 13, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 70min.

Prezenterów czeka przerażający francuski wyścig po lodzie, zaś za kierownicą samochodu w rozsądnej cenie zasiądzie aktorka Sienna Miller.

03:10

Hardkorowi wędkarze - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 50min.

Grupa hardkorowych wędkarzy wyrusza na pełną emocji wędkarską wyprawę dookoła świata. Ich pierwszym przystankiem jest Kenia. 1/10

Reżyseria: Alistair Smith

Obsada: Jason Lewis , The Blowfish , Charlie Butcher

04:00

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 16 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 25min.

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki to fascynujące, dynamiczne zestawienie krótkich filmów, które zachwycą każdego miłośnika sportu... i bolesnych upadków. 16/13

04:25

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 17 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 25min.

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki to fascynujące, dynamiczne zestawienie krótkich filmów, które zachwycą każdego miłośnika sportu... i bolesnych upadków. 17/13

04:50

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 71 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 25min.

W odcinku m.in.: sztuczki na BMX-ach, niebezpieczna gimnastyka i surfing w smokingu. 71/104

05:15

Camp X - pierwsza szkoła agentów - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Czas: 45min.

Alianci wiedzieli, że konwencjonalne działania nie zapewnią zwycięstwa nad Nazistami. Zaczęli więc szkolić szpiegów wyspecjalizowanych w sabotażu, wspieraniu ruchu oporu i działaniach partyzanckich. 1/2

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info