Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-08-08 Pokaź dziś

06:00

Zabójcze nagrania - Seria 5, odc. 13 Godziny emisji

Czas: 60min.

Nagrania z policyjnych radiowozów bezlitośnie rejestrują momenty heroizmu, przerażenia i ludzkiej głupoty. Przygotujcie się na zaskakujące relacje z policyjnych kamer.

07:00

Klasyczne superwozy - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 60min.

Quentin Willson i Jodie Kidd prezentują najsłynniejsze konstrukcje, wybitne osobistości i wielkie wydarzenia ze świata klasycznych samochodów.

08:00

Szef jak szpieg USA - Seria 5, odc. 6 Godziny emisji

Dokument ( 2013 ) Czas: 60min.

Paul Quentel, prezes sieci salonów ślubnych Alfred Angelo, zaczyna pracę jako osobisty trener biorący udział w reality show. 6/15

09:00

Top Gear - Seria 24, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 80min.

Matt LeBlanc sprawdza Astona Martina DB11, ale zostaje pokonany przez Chrisa Harrisa w złowieszczym Mercedesie. Tymczasem Rory wybiera się na słynny niemiecki tor wyścigowy Nurburgring.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

10:20

Top Gear - Seria 24, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 75min.

Chris Harris i Matt LeBlanck ścigają się przez Półwysep Arabski. Tymczasem słynny raper Tiny Tempah testuje Toyotę GT86 na torze Top Gear.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

11:35

Hardkorowi wędkarze - Seria 2, odc. 5 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Wędkarze zapuszczają się w głąb nepalskiej dziczy, by spełnić marzenie Charliego - złapać tora himalajskiego, okaz azjatyckiej ryby słodkowodnej zagrożonej wyginięciem. 5/7

Reżyseria: Alistair Smith

Obsada: The Blowfish , Jay Lewis , Charlie Butcher

12:35

Klasyczne superwozy - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 60min.

Quentin Willson i Jodie Kidd prezentują najsłynniejsze konstrukcje, wybitne osobistości i wielkie wydarzenia ze świata klasycznych samochodów.

13:35

Z (niezbyt) grubej rury - Seria 1, odc. 9 Godziny emisji

Czas: 35min.

Kolejne zabawne filmiki z sieci: niesamowita zmiana opon, Darth Vader pisze piosenkę, rodzeństwo odwiedza dentystę. 9/60

14:10

Z (niezbyt) grubej rury - Seria 1, odc. 10 Godziny emisji

Czas: 30min.

Kolejne zabawne filmiki z sieci: skuter jeżdżący z prędkością ponad 100 km/h i fatalna pomyłka czynelisty. 10/60

14:40

Jazda! - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

Czas: 35min.

"W Panamie ekipa zagląda śmierci w oczy podczas jazdy słynnymi autobusami wyścigowymi. W południowej Afryce prowadzący szukają natomiast najlepszych na świecie tras do jazdy samochodem.

15:15

Jazda! - Seria 1, odc. 9 Godziny emisji

Czas: 30min.

Chris Harris zabiera na tor dwa klasyczne Ferrari z lat 80. Tymczasem Mike Musto rozgrzewa pięknego hod roda.

15:45

Top Gear - Seria 24, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 75min.

Matt LeBlanc sprawdza Astona Martina DB11, ale zostaje pokonany przez Chrisa Harrisa w złowieszczym Mercedesie. Tymczasem Rory wybiera się na słynny niemiecki tor wyścigowy Nurburgring.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

17:00

Top Gear - Seria 24, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 80min.

Chris Harris i Matt LeBlanck ścigają się przez Półwysep Arabski. Tymczasem słynny raper Tiny Tempah testuje Toyotę GT86 na torze Top Gear.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

18:20

Trud, brud i demolka - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Jonny Smith i Tom Ford prowadzą konkurencyjne zespoły, których zadaniem jest zbudowanie samochodu szpiegowskiego i zaliczenie trzech trudnych misji. 7/9

Reżyseria: Michael Brooks

Obsada: Tom Ford , Jonny Smith

19:20

Top Gear - Seria 24, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 80min.

Podczas gdy Matt z radością zasiada za sterami nowego supersamochodu - Forda GT, Chris i Sabine ścigają się samochodzikami buggy po bezdrożach dzikiej pustyni kalifornijskiej.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

20:40

Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 11, odc. 4 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2013 ) Czas: 60min.

Dwóch drwali przyjmuje wyjątkowo brutalną taktykę, by przekonać jurorów do swojego pomysłu na biznes. Z kolei para z Glasgow walczy o fundusze na stworzenie sieci ośrodków jogi. 4/12

Obsada: Peter Jones , Deborah Meaden , Kelly Hoppen , Piers Linney , Duncan Bannatyne

21:40

Top Gear - Seria 24, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 80min.

Chris Harris i Rory Reid podróżują przez Kubę dwoma sportowymi używanymi samochodami . Tymczasem aktor Ross Noble testuje na torze Top Gear rozsądnie szybki samochód.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

23:00

Trud, brud i demolka - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Jonny i Wookie przerabiają zwykłe samochody na pojazdy do survivalu — a potem biorą udział w trzech niezwykle trudnych misjach. 8/9

Reżyseria: Michael Brooks

Obsada: Tom Ford , Jonny Smith

00:00

Warren Buffett - najbogatszy człowiek świata Godziny emisji

Dokument ( 2009 ) Czas: 60min.

Opowieść o współczesnym królu Midasie - człowieku, który zdobył fortunę, szacowaną na 37 miliardów dolarów.

Reżyseria: Charles Miller

01:00

Top Gear - Seria 24, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 80min.

Podczas gdy Matt z radością zasiada za sterami nowego supersamochodu - Forda GT, Chris i Sabine ścigają się samochodzikami buggy po bezdrożach dzikiej pustyni kalifornijskiej.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

02:20

Top Gear - Seria 24, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 65min.

Chris Harris i Rory Reid podróżują przez Kubę dwoma sportowymi używanymi samochodami . Tymczasem aktor Ross Noble testuje na torze Top Gear rozsądnie szybki samochód.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

03:25

Klasyczne superwozy - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 45min.

Quentin Willson i Jodie Kidd prezentują najsłynniejsze konstrukcje, wybitne osobistości i wielkie wydarzenia ze świata klasycznych samochodów.

04:10

Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 11, odc. 4 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2013 ) Czas: 60min.

Dwóch drwali przyjmuje wyjątkowo brutalną taktykę, by przekonać jurorów do swojego pomysłu na biznes. Z kolei para z Glasgow walczy o fundusze na stworzenie sieci ośrodków jogi. 4/12

Obsada: Peter Jones , Deborah Meaden , Kelly Hoppen , Piers Linney , Duncan Bannatyne

05:10

Zabójcze nagrania - Seria 5, odc. 13 Godziny emisji

Czas: 50min.

Nagrania z policyjnych radiowozów bezlitośnie rejestrują momenty heroizmu, przerażenia i ludzkiej głupoty. Przygotujcie się na zaskakujące relacje z policyjnych kamer.

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info