Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-08-19 Pokaź dziś

06:00

Totalna rozgrywka USA - Seria 7, odc. 5 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 55min.

Amerykańska wersja ekstremalnego toru przeszkód, wymagającego od uczestników ogromnej zręczności i odwagi.

06:55

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 6 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 30min.

Zestawienie zabawnych filmików o sportowcach. W tym odcinku spływy rzeką w oponach, niebezpieczny parkour, wyskoki z katapulty i... niecodzienna depilacja nóg. 6/13

07:25

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 7 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 30min.

Zestawienie zabawnych filmików o sportowcach. W tym odcinku niesamowite wyskoki na bungee, wyścigi motorówkami i kolizja dwóch paralotniarzy. 7/13

07:55

Allo, allo! - seria 4, odc. 3 Godziny emisji

Komedia ( UK 1987 ) Czas: 35min.

Rene odbywa rozmowy z kandydatami na posadę po Marii. Kapitan Bartorelii wstępuje pod dowództwo pułkownika jako oficer łacznikowy dla Włochów. 3/6

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

08:30

Allo, allo! - seria 4, odc. 4 Godziny emisji

Komedia ( UK 1987 ) Czas: 35min.

Następuje przeciek informacji od Niemców, że plnowany jest atak na Anglię. Tymczasem Flick infiltruje biuro pułkownika, aby umieścić pluskwę. 4/6

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

09:05

Top Gear - Seria 11, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 70min.

Jeremy testuje Mitsubishi Evo X oraz Subaru Imprezę WRX STI, podczas gdy Richard ściga się w Audi RS6 Estate z narciarzami.

10:15

Top Gear - Seria 11, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 75min.

Producenci stawiają prowadzącym wyzwanie: kupić stare Alfa Romeo za maksymalnie 1000 funtów oraz poddać je serii wyczerpujących testów.

11:30

Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 35min.

Zestawienie zarejestrowanych przez widzów nagrań przedstawiających najśmieszniejsze, najdziwniejsze i najbardziej niewiarygodne wyczyny, jakie można wykonać na czterech kółkach.

12:05

Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 35min.

Zestawienie zarejestrowanych przez widzów nagrań przedstawiających najśmieszniejsze, najdziwniejsze i najbardziej niewiarygodne wyczyny, jakie można wykonać na czterech kółkach.

12:40

Samochodowe pojedynki - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 65min.

Pary pokonują samochodem tor przeszkód. Tym razem o wejście do finału walczą 18-letni Dan, najmłodszy dotychczas uczestnik programu, oraz jego tata Andy. 7/12

Reżyseria: Richard Valentin

13:45

Top Gear - Seria 11, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 70min.

Jeremy testuje Mitsubishi Evo X oraz Subaru Imprezę WRX STI, podczas gdy Richard ściga się w Audi RS6 Estate z narciarzami.

14:55

Hardkorowi wędkarze - Seria 2, odc. 7 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 65min.

Jeden z wędkarzy, Blowfish, dostał naukową misję - złapać, oznakować i wypuścić na wolność żarłacza błękitnego. Cała trójka udaje się w tym celu nad piękne wybrzeża Kornwalii w Wielkiej Brytanii. 7/7

Reżyseria: Alistair Smith

Obsada: The Blowfish , Jay Lewis , Charlie Butcher

16:00

Klasyczne superwozy - Seria 1, odc. 13 Godziny emisji

Czas: 60min.

Quentin Willson i Jodie Kidd prezentują najsłynniejsze konstrukcje, wybitne osobistości i wielkie wydarzenia ze świata klasycznych samochodów.

17:00

Top Gear na Biegunie - Top Gear na Biegunie Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 75min.

Prezenterzy ruszają w wyścig z Niemiec na Biegun Północny. Jeremy i James jadą Toyotą Hiux, zaś Richard - psim zaprzęgiem. 1/1

Reżyseria: Nigel Simpkiss

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May , The Stig

18:15

Top Gear - Seria 9, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 75min.

Program motoryzacyjny pełen szybkich samochodów, wygłupów, szalonych wyczynów kaskaderskich i zwariowanych wyzwań.

19:30

Top Gear - Seria 9, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 75min.

Program motoryzacyjny pełen szybkich samochodów, wygłupów, szalonych wyczynów kaskaderskich i zwariowanych wyzwań.

20:45

Top Gear - Seria 9, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 75min.

Program motoryzacyjny pełen szybkich samochodów, wygłupów, szalonych wyczynów kaskaderskich i zwariowanych wyzwań.

22:00

Hardkorowi wędkarze - Seria 2, odc. 7 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 65min.

Jeden z wędkarzy, Blowfish, dostał naukową misję - złapać, oznakować i wypuścić na wolność żarłacza błękitnego. Cała trójka udaje się w tym celu nad piękne wybrzeża Kornwalii w Wielkiej Brytanii. 7/7

Reżyseria: Alistair Smith

Obsada: The Blowfish , Jay Lewis , Charlie Butcher

23:05

Samochodowe pojedynki - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 65min.

Pary pokonują samochodem tor przeszkód. Tym razem o wejście do finału walczą 18-letni Dan, najmłodszy dotychczas uczestnik programu, oraz jego tata Andy. 7/12

Reżyseria: Richard Valentin

00:10

Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 11, odc. 5 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2013 ) Czas: 65min.

Podekscytowana jurorka łapie za saksofon a jedna z uczestniczek walczy o wsparcie finansowe na swój różowiutki salon pielęgnacji samochodów. Czy uda się jej przekonać jury? 5/12

Obsada: Peter Jones , Deborah Meaden , Kelly Hoppen , Piers Linney , Duncan Bannatyne

01:15

Top Gear na Biegunie - Top Gear na Biegunie Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 70min.

Prezenterzy ruszają w wyścig z Niemiec na Biegun Północny. Jeremy i James jadą Toyotą Hiux, zaś Richard - psim zaprzęgiem. 1/1

Reżyseria: Nigel Simpkiss

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May , The Stig

02:25

Top Gear - Seria 9, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 60min.

Program motoryzacyjny pełen szybkich samochodów, wygłupów, szalonych wyczynów kaskaderskich i zwariowanych wyzwań.

03:25

Top Gear - Seria 9, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 65min.

Program motoryzacyjny pełen szybkich samochodów, wygłupów, szalonych wyczynów kaskaderskich i zwariowanych wyzwań.

04:30

Top Gear - Seria 9, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 65min.

Program motoryzacyjny pełen szybkich samochodów, wygłupów, szalonych wyczynów kaskaderskich i zwariowanych wyzwań.

05:35

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 6 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 25min.

Zestawienie zabawnych filmików o sportowcach. W tym odcinku spływy rzeką w oponach, niebezpieczny parkour, wyskoki z katapulty i... niecodzienna depilacja nóg. 6/13

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info