Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-10-15 Pokaź dziś

06:00

Allo, allo! - seria 5, odc. 18 Godziny emisji

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 30min.

Helga mówi Pułkownikowi, że Leclerc zginie, jeśli skradzione pieniądze się nie znajdą. Fanny postanawia upiec kartofla. 18/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gorden Kaye , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

06:30

Allo, allo! - seria 5, odc. 19 Godziny emisji

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 25min.

Michelle mówi René, żeby ukrył w kafejce tonę materiałów wybuchowych. Dla niepoznaki będą one przybrane tak, by przypominać gwiazdkowy deser. 19/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gorden Kaye , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

06:55

Cuda inżynierii - Seria 3, odc. 2 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Pioneering Spirit to największy na świecie statek przeznaczony do instalacji i demontażu platform wydobywczych oraz układania rurociągów podmorskich. Jego konstrukcja inspirowana jest technikami stoczniowymi z lat 40. XX wieku. 2/12

07:55

Totalna rozgrywka USA - Seria 7, odc. 9 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 50min.

Amerykańska wersja ekstremalnego toru przeszkód, wymagającego od uczestników ogromnej zręczności i odwagi.

08:45

Top Gear Ameryka - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( 2017 ) Czas: 55min.

Bill, Wookie i Antron wybierają się kamperami na wielką wyprawę. Czy wszystkie wozy dojadą do celu? Tymczasem Stig testuje minivana (!) na torze Top Gear. 3/8

Reżyseria: Dan De Castro , Edgar Martin

Obsada: Russell Peters

09:40

W pogoni za przestępcami - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

Czas: 60min.

Funkcjonariusze poszukują dwóch zbiegów w małym miasteczku w Yorksire: Polaka poszukiwanego od 15 lat za zbrodnie popełnione w ojczyźnie oraz Węgra skazanego za serię włamań. 8/15

Reżyseria: Andrew Tait

10:40

Top Gear w Indiach Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2011 ) Czas: 110min.

Serię 18. zaczynamy od podróży po Indiach. Udział w niej biorą trzy brytyjskie samochody, mnóstwo brytyjskich produktów oraz... kosiarka.

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

12:30

Szef jak szpieg USA - Seria 7, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( 2016 ) Czas: 55min.

Shawnon Ballah, szefowa sieci kawiarń Nestle Tollhouse Café by Chip, na kilka dni zmienia tożsamość i staje się szeregowym pracownikiem w swojej firmie. 2/12

Reżyseria: Maik Kuhne

13:25

Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 11, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2013 ) Czas: 65min.

Były striptizer łamie się pod presją zaś dwoje brytyjskich emigrantów przylatuje z Australii w poszukiwaniu inwestorów dla swojego biznesu, serii samoopalaczy. 1/12 1/12

Obsada: Peter Jones , Deborah Meaden , Kelly Hoppen , Piers Linney , Duncan Bannatyne

14:30

Top Gear: Wydanie specjalne z Wietnamu Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2008 ) Czas: 90min.

Panowie przedzierają się przez Wietnam w osiem dni - ten wyczyn nie udał się nawet Armii USA!

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

16:00

Cuda inżynierii - Seria 3, odc. 2 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Pioneering Spirit to największy na świecie statek przeznaczony do instalacji i demontażu platform wydobywczych oraz układania rurociągów podmorskich. Jego konstrukcja inspirowana jest technikami stoczniowymi z lat 40. XX wieku. 2/12

17:00

Kto chce zostać astronautą? - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Astronauta Chris Hadfield, badacz medyczny NASA Kevin Fong i psycholog Iya Whiteley poddają kandydatów wielu wyczerpującym badaniom. Muszą oni m.in. pobrać sobie krew, wystartować helikopterem i przejść test na klaustrofobię. 1/6

18:00

Top Gear Ameryka - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( 2017 ) Czas: 60min.

Bill, Wookie i Antron wybierają się kamperami na wielką wyprawę. Czy wszystkie wozy dojadą do celu? Tymczasem Stig testuje minivana (!) na torze Top Gear. 3/8

Reżyseria: Dan De Castro , Edgar Martin

Obsada: Russell Peters

19:00

Simon Reeve w Turcji - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( 2017 ) Czas: 60min.

Dziennikarz i podróżnik Simon Reeve zatrzymuje się w górach Taurus. Gościny udzielają mu Jorukowie, członkowie turkmeńskiego plemienia koczowniczego. Ich tradycyjny styl życia zagrożony jest przez obecnę cywilizację. 2/2

20:00

Top Gear w Indiach Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2011 ) Czas: 120min.

Serię 18. zaczynamy od podróży po Indiach. Udział w niej biorą trzy brytyjskie samochody, mnóstwo brytyjskich produktów oraz... kosiarka.

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

22:00

Cuda inżynierii - Seria 3, odc. 3 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

FAST jest największym i najbardziej skomplikowanym teleskopem na świecie. Jego budowa oparta jest na konstrukcji kopuły geodezyjnej oraz projektach żyjącego w XVII wieku konstruktora Jean Marie Jacquarda.  3/12

23:00

Sherlock - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Serial Fabularny ( UK 2010 ) Czas: 115min.

W pustym pokoju pojawia się dziwna wskazówka, w pewnym samochodzie - krew. Po Londynie grasuje szalony zamachowiec. Pora wezwać Sherlocka Holmesa! 3/3

Reżyseria: Paul McGuigan

Obsada: Benedict Cumberbatch , Martin Freeman , Rupert Graves , Una Stubbs , Mark Gatiss

00:55

Szef jak szpieg USA - Seria 7, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( 2016 ) Czas: 50min.

Shawnon Ballah, szefowa sieci kawiarń Nestle Tollhouse Café by Chip, na kilka dni zmienia tożsamość i staje się szeregowym pracownikiem w swojej firmie. 2/12

Reżyseria: Maik Kuhne

01:45

Top Gear w Indiach Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2011 ) Czas: 100min.

Serię 18. zaczynamy od podróży po Indiach. Udział w niej biorą trzy brytyjskie samochody, mnóstwo brytyjskich produktów oraz... kosiarka.

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

03:25

Top Gear: Wydanie specjalne z Wietnamu Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2008 ) Czas: 75min.

Panowie przedzierają się przez Wietnam w osiem dni - ten wyczyn nie udał się nawet Armii USA!

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

04:40

Cuda inżynierii - Seria 3, odc. 3 Godziny emisji

Dokument Czas: 55min.

FAST jest największym i najbardziej skomplikowanym teleskopem na świecie. Jego budowa oparta jest na konstrukcji kopuły geodezyjnej oraz projektach żyjącego w XVII wieku konstruktora Jean Marie Jacquarda.  3/12

05:35

Z (niezbyt) grubej rury - Seria 1, odc. 19 Godziny emisji

Czas: 25min.

Kolejne zabawne filmiki z sieci i wywiady z ich twórcami: w tym odcinku zobaczymy najbardziej niezwykłe rzuty frisbee uchwycone przez kamerę. 19/60

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info