Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-10-18 Pokaź dziś

06:00

Allo, allo! - seria 5, odc. 9 Godziny emisji

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 30min.

Michelle wręcza René przebranie, w którym będzie mógł ukryć aparat fotograficzny. Porobi nim zdjęcia planów inwazji. 9/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gorden Kaye , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

06:30

Allo, allo! - seria 5, odc. 10 Godziny emisji

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 30min.

Udana akcja z poprzedniego tygodnia okazuje się jednak nieudana. Michelle odkrywa swe uczucia do René. 10/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gorden Kaye , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

07:00

Niebezpieczne drogi - seria 3, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( 2012 ) Czas: 60min.

Hugh Bonneville i Jessica Hynes wspólnie wyruszają w mrożącą krew w żyłach podróż przez Gruzję. 2/3

Obsada: Hugh Bonneville , Jessica Hynes

08:00

Top Gear - seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( 2009 ) Czas: 60min.

Kompilacja najlepszych materiałów z najbardziej popularnego magazynu motoryzacyjnego Wielkiej Brytanii. 1/4

09:00

Szef jak szpieg USA - Seria 6, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( 2014 ) Czas: 60min.

Jose Costa, prezes sieci warsztatów samochodowych Maaco z Północnej Karoliny, chce lepiej poznać swoich pracowników. W tym celu podaje się za jednego z nich. 4/13

Obsada: Mark Keller

10:00

Top Gear - Seria 20, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 80min.

W tym odcinku Jeremy i James próbują dociec, skąd bierze się rosnąca popularność wysokich hatchbacków zwanych często 'crossoverami'. 5/6

11:20

Top Gear Ameryka - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( 2017 ) Czas: 60min.

Bill, Wookie i Antron wybierają się kamperami na wielką wyprawę. Czy wszystkie wozy dojadą do celu? Tymczasem Stig testuje minivana (!) na torze Top Gear. 3/8

Reżyseria: Dan De Castro , Edgar Martin

Obsada: Russell Peters

12:20

Top Gear - Seria 20, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 80min.

W ostatnim odcinku serii Jeremy podróżuje Jaguarem F-Type po najpiękniejszych drogach Wielkiej Brytanii. 6/6

13:40

W pogoni za przestępcami - Seria 1, odc. 9 Godziny emisji

Czas: 60min.

Seria oszustw finansowych dokonanych w Londynie prowadzi do aresztowania nieuchwytnej dotychczas Portugalki poszukiwanej za fałszerstwa i malwersacje. 9/15

Reżyseria: Andrew Tait

14:40

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 29 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 30min.

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki to fascynujące, dynamiczne zestawienie krótkich filmów, które zachwycą każdego miłośnika sportu... i bolesnych upadków. 29/13

15:10

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 30 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 30min.

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki to fascynujące, dynamiczne zestawienie krótkich filmów, które zachwycą każdego miłośnika sportu... i bolesnych upadków. 30/13

15:40

Top Gear - Seria 20, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 80min.

W tym odcinku Jeremy i James próbują dociec, skąd bierze się rosnąca popularność wysokich hatchbacków zwanych często 'crossoverami'. 5/6

17:00

Top Gear - Seria 20, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 80min.

W ostatnim odcinku serii Jeremy podróżuje Jaguarem F-Type po najpiękniejszych drogach Wielkiej Brytanii. 6/6

18:20

Złodziejskie sztuczki - Seria 2, odc. 2 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

W tym odcinku poznamy metody stosowane przez tak zwanych scamerów, czyli internetowych oszustów. Ten typ przestępczości jest w Wielkiej Brytanii coraz powszechniejszy.

19:20

Top Gear - Seria 21, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 80min.

Zespół stara się udowodnić, że hatchbacki modne w czasach ich młodości były lepsze, niż ich współczesne odpowiedniki. 1/7

Reżyseria: Phil Churchward

20:40

Aston Martin jakiego nie znacie Godziny emisji

Dokument ( 2015 ) Czas: 60min.

Popularny kucharz i fan motoryzacji Paul Hollywood od lat fascynuje się samochodami Aston Martin. Przedstawia historię marki, od jej początków w 1915 roku po epizod w filmie o Jamesie Bondzie „Spectre".

Reżyseria: Sacha Mirzoeff

Obsada: Paul Hollywood

21:40

Top Gear - Seria 21, odc. 2 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 80min.

Nad jeziorem Como Richard testuje fascynujące, nowe Alfa Romeo: ściga się z Jeremym jadącym na quadzie. 2/7

Reżyseria: Phil Churchward

23:00

Louis Theroux: Zmierz pornoświata Godziny emisji

Czas: 60min.

Louis wraca do San Fernando Valley, stolicy amerykańskiej pornografii, aby dowiedzieć się, czy bycie męską gwiazdą porno to naprawdę wspaniała praca.

00:00

Top Gear Ameryka - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( 2017 ) Czas: 55min.

Bill, Wookie i Antron wybierają się kamperami na wielką wyprawę. Czy wszystkie wozy dojadą do celu? Tymczasem Stig testuje minivana (!) na torze Top Gear. 3/8

Reżyseria: Dan De Castro , Edgar Martin

Obsada: Russell Peters

00:55

Złodziejskie sztuczki - Seria 2, odc. 2 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

W tym odcinku poznamy metody stosowane przez tak zwanych scamerów, czyli internetowych oszustów. Ten typ przestępczości jest w Wielkiej Brytanii coraz powszechniejszy.

01:55

Top Gear - Seria 21, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 65min.

Zespół stara się udowodnić, że hatchbacki modne w czasach ich młodości były lepsze, niż ich współczesne odpowiedniki. 1/7

Reżyseria: Phil Churchward

03:00

Top Gear - Seria 21, odc. 2 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Nad jeziorem Como Richard testuje fascynujące, nowe Alfa Romeo: ściga się z Jeremym jadącym na quadzie. 2/7

Reżyseria: Phil Churchward

04:00

Niebezpieczne drogi - seria 3, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( 2012 ) Czas: 55min.

Hugh Bonneville i Jessica Hynes wspólnie wyruszają w mrożącą krew w żyłach podróż przez Gruzję. 2/3

Obsada: Hugh Bonneville , Jessica Hynes

04:55

Szef jak szpieg USA - Seria 6, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( 2014 ) Czas: 40min.

Jose Costa, prezes sieci warsztatów samochodowych Maaco z Północnej Karoliny, chce lepiej poznać swoich pracowników. W tym celu podaje się za jednego z nich. 4/13

Obsada: Mark Keller

05:35

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 2 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 25min.

Zestawienie zabawnych filmików o sportowcach. W tym odcinku sztuczki na BMX-ach, męska gimnastyka i zjazd wanną z górki. 2/13

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info