Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2018-02-04 Pokaż dziś

06:00

Najgorsi kierowcy świata - Seria 1, odc. 9

( 2016 ) Czas: 30min.

W programie kierowcy popisujący się brawurą, spotkania pierwszego stopnia z siłami natury oraz spektakularne upadki. Ponadto relacje uczestników z miejsc wypadków. 9/13

Reżyseria: Emma Stamp

Godziny emisji Najgorsi kierowcy świata

06:30

Najgorsi kierowcy świata - Seria 1, odc. 10

( 2016 ) Czas: 30min.

Motoryzacyjne potyczki z prawem, szaleni kierowcy ciężarówek oraz niebezpieczne manewry na drodze. Ponadto zapierające dech w piersiach relacje uczestników z miejsc wypadków. 10/13

Reżyseria: Emma Stamp

Godziny emisji Najgorsi kierowcy świata

07:00

Warren Buffett - najbogatszy człowiek świata

Dokument ( 2009 ) Czas: 60min.

Opowieść o współczesnym królu Midasie - człowieku, który zdobył fortunę, szacowaną na 37 miliardów dolarów.

Reżyseria: Charles Miller

Godziny emisji Warren Buffett - najbogatszy człowiek świata

08:00

Guy Martin: rekordy prędkości. Formuła 1

( 2016 ) Czas: 60min.

Guy Martin na motocyklu Tyco BMW kontra legendarny kierowca Formuły 1 David Coulthard w samochodzie Red Bull z silnikiem V8. Przed nimi m.in.: wyścig równoległy, slalom i test hamowania.

Reżyseria: Ewan Keil , James Woodroffe

Obsada: Shaun Dooley , Guy Martin , David Coulthard

Godziny emisji Guy Martin: rekordy prędkości. Formuła 1

09:00

The Best Of Top Gear 2006/07 - seria 1, odc. 6

Program rozrywkowy ( UK 2006 ) Czas: 60min.

Kompilacja najlepszych materiałów z najbardziej popularnego magazynu motoryzacyjnego Wielkiej Brytanii. 6/6

Godziny emisji The Best Of Top Gear 2006/07

10:00

The Best Of Top Gear 2007/08 - seria 1, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2008 ) Czas: 65min.

Kompilacja najlepszych materiałów z najbardziej popularnego magazynu motoryzacyjnego Wielkiej Brytanii. 1/4

Godziny emisji The Best Of Top Gear 2007/08

11:05

Top Gear - Seria 24, odc. 3

Czas: 80min.

Matt LeBlanc sprawdza Astona Martina DB11, ale zostaje pokonany przez Chrisa Harrisa w złowieszczym Mercedesie. Tymczasem Rory wybiera się na słynny niemiecki tor wyścigowy Nurburgring.

Reżyseria: Mark McQueen

Godziny emisji Top Gear

12:25

Top Gear: Extra Gear - Seria 24, odc. 3

( 2017 ) Czas: 35min.

W tym odcinku prowadzący uchylą rąbka tajemnicy i opowiedzą, jak filmuje się Astona Martina DB11 pędzącego po autostradzie w Dunsfold. Ponadto George i Rory odkrywają, że łączy ich miłość do Fiesty. 3/7

Reżyseria: Mark McQueen

Godziny emisji Top Gear: Extra Gear

13:00

Szef jak szpieg USA - Seria 8, odc. 5

Dokument ( 2016 ) Czas: 55min.

Jeff Durdan, prezes firmy AdvantaClean, podaje się za jednego z szeregowych pracowników swojej firmy, by sprawdzić, jak pracuje zespół. Przedsiębiorstwo powstało w celu naprawy szkód powstałych w wyniku huraganu Andrew. 5/8

Reżyseria: Mark Keller

Obsada: Jeff Durdan

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

13:55

Samochodowe pojedynki - Seria 1, odc. 5

( 2016 ) Czas: 70min.

Pary pokonują samochodem tor przeszkód. W konkurencji biorą udział m.in. siostry Jodi i Aimi. Startują VW Golfem o wdzięcznej nazwie Daisy. 5/12

Reżyseria: Richard Valentine

Godziny emisji Samochodowe pojedynki

15:05

Najgorsi kierowcy świata - Seria 1, odc. 9

( 2016 ) Czas: 30min.

W programie kierowcy popisujący się brawurą, spotkania pierwszego stopnia z siłami natury oraz spektakularne upadki. Ponadto relacje uczestników z miejsc wypadków. 9/13

Reżyseria: Emma Stamp

Godziny emisji Najgorsi kierowcy świata

15:35

Najgorsi kierowcy świata - Seria 1, odc. 10

( 2016 ) Czas: 35min.

Motoryzacyjne potyczki z prawem, szaleni kierowcy ciężarówek oraz niebezpieczne manewry na drodze. Ponadto zapierające dech w piersiach relacje uczestników z miejsc wypadków. 10/13

Reżyseria: Emma Stamp

Godziny emisji Najgorsi kierowcy świata

16:10

Cuda inżynierii - Seria 3, odc. 5

Dokument ( 2017 ) Czas: 60min.

Tokyo Skytree to najwyższa telewizyjna i widokowa wieża na świecie. Do jej konstrukcji użyto płynnych sprężyn oraz specjalnego szkła odpornego na trzęsienia ziemi i silne wiatry.  5/12

Reżyseria: Tom Weller , Matt Litchfield

Godziny emisji Cuda inżynierii

17:10

Top Gear - Seria 24, odc. 3

Czas: 75min.

Matt LeBlanc sprawdza Astona Martina DB11, ale zostaje pokonany przez Chrisa Harrisa w złowieszczym Mercedesie. Tymczasem Rory wybiera się na słynny niemiecki tor wyścigowy Nurburgring.

Reżyseria: Mark McQueen

Godziny emisji Top Gear

18:25

Top Gear: Extra Gear - Seria 24, odc. 3

( 2017 ) Czas: 35min.

W tym odcinku prowadzący uchylą rąbka tajemnicy i opowiedzą, jak filmuje się Astona Martina DB11 pędzącego po autostradzie w Dunsfold. Ponadto George i Rory odkrywają, że łączy ich miłość do Fiesty. 3/7

Reżyseria: Mark McQueen

Godziny emisji Top Gear: Extra Gear

19:00

Top Gear w Indiach

Program rozrywkowy ( UK 2011 ) Czas: 120min.

Serię 18. zaczynamy od podróży po Indiach. Udział w niej biorą trzy brytyjskie samochody, mnóstwo brytyjskich produktów oraz... kosiarka.

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

Godziny emisji Top Gear w Indiach

21:00

Top Gear: największe wyzwania - Seria 1, odc. 5

( UK 2015 ) Czas: 60min.

Wybór najciekawszych wyścigów samochodowych prezentowanych w programie „Top Gear". 5/7

Reżyseria: James Bryce

Godziny emisji Top Gear: największe wyzwania

22:00

Top Gear: najlepsze z najlepszych - Seria 1, odc. 1

( 2017 ) Czas: 60min.

Od ponad dekady testy i wyprawy ekipy Top Gear stanowią źródło wiedzy na temat motoryzacji. Oto najbardziej ekscytujące momenty wypraw specjalnych ekipy, która objechała cały świat. W odcinku członkowie zespołu opowiadają o niebezpieczeństwach, jedzeniu i zakwaterowaniu podczas realizacji programu. 1/3

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

Godziny emisji Top Gear: najlepsze z najlepszych

23:00

Top Gear - Seria 24, odc. 4

Czas: 80min.

Chris Harris i Matt LeBlanck ścigają się przez Półwysep Arabski. Tymczasem słynny raper Tiny Tempah testuje Toyotę GT86 na torze Top Gear.

Reżyseria: Mark McQueen

Godziny emisji Top Gear

00:20

Top Gear: Extra Gear - Seria 24, odc. 4

( 2017 ) Czas: 40min.

W tym odcinku odpowiadamy na nurtujące wszystkich pytanie, jak odtworzyć w realu grę zręcznościową idealną dla Renault Twingo? 4/7

Reżyseria: Mark McQueen

Godziny emisji Top Gear: Extra Gear

01:00

Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 7

Czas: 30min.

Zestawienie zabawnych amatorskich nagrań. W odcinku m.in. SUV-rozbitek, motocykl znający drogę do domu, zmotoryzowany materac oraz superbohater na monocyklu.

Godziny emisji Szaleństwa na kółkach

01:30

Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 8

Czas: 35min.

Zestawienie nagrań przedstawiających najdziwniejsze wyczyny, jakie można wykonać na czterech kółkach. W odcinku m.in. skejt w garniturze i dostawca pizzy na autostradzie.

Godziny emisji Szaleństwa na kółkach

02:05

Cuda inżynierii - Seria 3, odc. 5

Dokument ( 2017 ) Czas: 50min.

Tokyo Skytree to najwyższa telewizyjna i widokowa wieża na świecie. Do jej konstrukcji użyto płynnych sprężyn oraz specjalnego szkła odpornego na trzęsienia ziemi i silne wiatry.  5/12

Reżyseria: Tom Weller , Matt Litchfield

Godziny emisji Cuda inżynierii

02:55

Samochodowe pojedynki - Seria 1, odc. 5

( 2016 ) Czas: 55min.

Pary pokonują samochodem tor przeszkód. W konkurencji biorą udział m.in. siostry Jodi i Aimi. Startują VW Golfem o wdzięcznej nazwie Daisy. 5/12

Reżyseria: Richard Valentine

Godziny emisji Samochodowe pojedynki

03:50

Najgorsi kierowcy świata - Seria 1, odc. 9

( 2016 ) Czas: 25min.

W programie kierowcy popisujący się brawurą, spotkania pierwszego stopnia z siłami natury oraz spektakularne upadki. Ponadto relacje uczestników z miejsc wypadków. 9/13

Reżyseria: Emma Stamp

Godziny emisji Najgorsi kierowcy świata

04:15

Najgorsi kierowcy świata - Seria 1, odc. 10

( 2016 ) Czas: 30min.

Motoryzacyjne potyczki z prawem, szaleni kierowcy ciężarówek oraz niebezpieczne manewry na drodze. Ponadto zapierające dech w piersiach relacje uczestników z miejsc wypadków. 10/13

Reżyseria: Emma Stamp

Godziny emisji Najgorsi kierowcy świata

04:45

Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 7

Czas: 20min.

Zestawienie zabawnych amatorskich nagrań. W odcinku m.in. SUV-rozbitek, motocykl znający drogę do domu, zmotoryzowany materac oraz superbohater na monocyklu.

Godziny emisji Szaleństwa na kółkach

05:05

Top Gear: najlepsze z najlepszych - Seria 1, odc. 1

( 2017 ) Czas: 55min.

Od ponad dekady testy i wyprawy ekipy Top Gear stanowią źródło wiedzy na temat motoryzacji. Oto najbardziej ekscytujące momenty wypraw specjalnych ekipy, która objechała cały świat. W odcinku członkowie zespołu opowiadają o niebezpieczeństwach, jedzeniu i zakwaterowaniu podczas realizacji programu. 1/3

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

Godziny emisji Top Gear: najlepsze z najlepszych

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info